Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ondro mal pravdu, že po trafke, dám tomuto Sandlerovi vysoké hodnotenie. Ja som mal pravdu tiež, bola to sračka. Iná než som čakal, taká tá pozitívna, pohodová sračka, nebál by som sa až použiť zdrobneniny. Minimum fekalizmu, Drew ňuňu, Wesley Crews (trafka) .. Sandler s Coracim zabodovali, navodili mi dobrú náladu a z rodinného filmu nemám ani chuť vracať. Našli mieru ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa oveľa lepšie spracovanie než pred pár rokmi vydané - "Just Go With It." Sandler a Barrymore majú medzi sebou určitú dávku chémie, ktorá sa mi páči... romantika je príjemná, vývin ich vzťahu je príjemné sledovať a obaja podávajú celkom obstojné herecké výkony. Humor je na môj vkus občas mix. Miestami je však film maximálne otravný (najmä všetky kde bol Terry Crews), ale celkovo dokážem dať film do OK kategórie. Tohto roku som videl aj oveľa horšie filmy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s pohodovým Adámkem v hlavní roli. Rozhodně nedoporučuji mít přehnaná očekávání, neboť komedie nevyniká vůbec ničím. Pevně se drží zaběhnutého schématu a vy přesně víte co čekat. Nepřekvapí vůbec ničím. Začátek je celkem roztahaný a minimálně zábavný. Samotný pobyt v Africe je lepší a prostředí je nádherné. Především tančící negr Terry Crews se svojí negerskou crew nemají chybu. Na můj vkus tlačí film více než bych chtěl na vážnou strunu a dost se odvrací od Sandlerovských bláznivin, které já osobně mám raději, a které poslední dobou Adama více provázejí. Pár vtípkům se stejně zasmát dá a filmu vládne super pohodová atmosféra. Nenajdete sice jediný moment, pro který se vám podaří film zapamatovat na delší dobu, ale o to tvůrcům zřejmě ani nešlo. U mě dobrý. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Frank Coraci je vlastně takový americký Zdeněk Troška. Příběh určitě neurazí, je to celé miloučké, střídají se srdcervoucí kukuče s ufňukanými, jenže úroveň vtipu je zaseknutá někde na pomezí 3. třídy základní školy. Tak nám Adam Sandler jezdí na pštrosovi, no a co? Romantika začne částečně fungovat až na konci a Adam Sandler mě celý film připadá jako by ho to celé ani trošku nebavilo. 45% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)

Reklama

Reklama