Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Diskuze

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

zkouknul jsem Arrival a je to docela pecka:). Líbí se mi na tom filmu docela banální věč, že i když má spád tak je pomalý:))). Je to docela osvěžující. Prosím, prosím ať je i Blade Runner takhle pomalý:).

na příspěvěk reagoval Jakkob, TheWhiteWolf

PamPero 1

PamPero 1 (hodnocení, recenze)

Chci se zeptat, proč se posunulo datum premiéry? Neměla být premiéra už teď v červnu? 

na příspěvěk reagoval PKD, Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pokud jde o Scotta, tak já v něj zatím mám stále ještě důvěru. Covenant jsem sice zatím ještě neviděl a moc doufám, že se mi podaří se na to do kina dostat, ale s takovým Prometheem nemám doposud žádný problém a ten film se mi celkově líbí, a to jsem velký fanoušek celé aliení ságy. Zda bych byl raději, kdyby měl režii dalšího Blade Runnera na starost on? Dříve jsem o tom byl přesvědčený, ale teď mi vůbec nevadí, když má režii pod palcem Villeneuve. Tomu člověku věřím, vlastně celému tomu tvůrčímu týmu věřím. Nemusí nám předkládat další kultovní pecku jakou je původní film (ten se toho statusu dočkal až o moc let později), myslím že úplně postačí, když nám předloží důstojné pokračování, třebaže bude mainstreamové...

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

movieband

já právě po Prometheovi (Covenant jsem neviděl) mám pocit, že Villeneuve je možná lepší:). Jak píšeš točí co chce a když ho to nebaví tak vznikne Prometheus:). Je asi lepší když točí Americkýho Gangstera, nebo toho Marťana. Jako hodně fabuluju, ale mám z toho takový pocit. Dlouho sci-fi točit nechtěl, že není nic dost zajímavýho a Prometheus je takový. Tak já vám to natočím, vizuál umím. X nápadů, ale žádný dost dobrý na samostatný film, tak tam dáme ty zajímavější a bude Prometheus. Ani dobrý, ani špatný. Villeneuve vypadá, že chce točit výborné sci-fi, tak to snad zvládne:)

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

movieband

Taky bych to tak viděl tak, že si prostě točí a dělá si co chce on, Scott. Prometheus ani Covenant špatné filmy vyloženě nejsou, ale hlavně Covenant mě v mnoha ohledech nasral. Villeneuve je skvělej rejža jo to je pravda, ale osobně nevím proč, ale těžko říci jestli od toho očekávat kultovku jako od BR z roku 1982 :-/ mám totiž takovej pocit, že se to nestane, ale nechci malovat čerta na zeď, takže už raději držím pysk :-D 

na příspěvěk reagoval Fordzy

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Já si myslím, že Scott točí, tak jak chce on a to co chce on. Prometheus s Covenantem sou pro mě vcelku fajn filmy. Samotného by mě možná zajímalo (byť mě to i děsí v závěru), co by udělal s dvoujkou Blade Runnera. Podle mě je Villeneuve perfektní nástupce, tady očekávám stejnou kultovku jako původní BR.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf, Feidias

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

chápu tě, zas takový offtopic to není. Na Promethea se dá koukat, ale je to hoodně prumerne se zavrenym okem protoze je to scifi od scotta😉. Když pak v Martanovi ukazal že scifi tocit umi tak je to skoda. Mozna uz mu to je v jeho věku jedno.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

valentaj , Yoshitsune

Musím ale souhlasit s uživatelem valentaj, protože to napsal dobře, obzvláště potom po Alien: Covenant kde mě osobně Scott vyloženě nasral když si dovolil natočit film, kde hraje Vetřelec ve filmu pouhé sprosté křoví a kde totálně dojebal zrod Vetřelce a možná i postavu jako takovou. H.R. Giger se musí v hrobě obracet. Mimochodem Scott mě osobně nasral už po druhé... po prvé to bylo s filmem Prometheus. Ale co mě je to putna, Scotta si budu pamatovat u snímků jako byl Alien (1979), Blade Runner, Gladiator nebo Černý jestřáb sestřelen, ale stejně nechápu jak praotec vetřelce mohl dojebat po tolika letech to, co ho vlastně tak proslavilo. Ale nechci zde v diskuzi o Blade Runnerovi rozebírat Alien: Covenant a zbytečně spamovat, a proto se omlouvám.

na příspěvěk reagoval Feidias

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

mm13 , Feidias

 

mm13: Ani mi nemluv, jeho Duny se už taky nemohu dočkat :)

Feidias: Já tu Lynchovu Dunu zbožňuji. Nevím čím mě onehdy tolik okouzlila, ale v rámci všeho, co okolo Duny vzniklo, mi ten film sedí prostě nejvíce...

MajklCZsk

MajklCZsk (hodnocení, recenze)

O.P.I.Č.Á.K.

Už teď můžeme prorokovat, že Villeneuve se nejdřív po Blade Runnerovi, nejpozději po Duně, stane opravdu kultovním režisér, jakým byl kupříkladu Scott, Spielberg, či Cameron <3

na příspěvěk reagoval O.P.I.Č.Á.K.

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

mm13

na to se teda ale taky těším:). Mám rád tu Lynchovu i když to není až tak dobrý film, ale ta atmoška je boží:).

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Feidias

Arrival mi přijde jako naprosto dokonalý film. Byl jsem 2x v kině a klidně bych šel ještě několikrát. Pro mě to byl poslední řekněme hřebíček pro absolutní důvěru v tento projekt ;)

na příspěvěk reagoval mm13, Feidias

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Předpoklady se mi též zdají dobré. Je pravda, že jsem zatím ani Arrival (asi to v nejbližších dnech napravím), ani Sicaria zatím neviděl, ale všichni to chválí, tak to asi špatné nebude:).

na příspěvěk reagoval Jakkob

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

O.P.I.Č.Á.K.

Tak,tos napsal v podstatě za mě:)Na mě to zatím působí neuvěřitelně úžasně.Blade Runner je pro mě,jako Dickova big fanouška(mám od něj v češtině zatím vše,co od něj u nás vyšlo),jeden z nejzásadnějších filmů vůbec.Nechce se mi věřit,že by to byl pro mě byl,slabý film.Ale čekám,že to spoustu tzv.SF fanů,nasere.

O.P.I.Č.Á.K.

O.P.I.Č.Á.K. (hodnocení, recenze)

PKD

Já mám důvěru hlavně v lidi, kteří na tom pracují. Režisér, který zraje jako víno. Skvělý kameraman, skladatel, scénárista z původního Blade Runnera, Scott na to dohlíží a parádní herecký ansábl <3 

na příspěvěk reagoval PKD, Jakkob

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Po obou trailerech má k tomu neskutečnou důvěru.Já vím,není to úplně moudré,ale nemůžu si pomoct.

na příspěvěk reagoval O.P.I.Č.Á.K.

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama