Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

woodsman

 to by aj mna zaujimalo, fakt jeden z filmov, ktore mozu nadhodnotit len polojeble vystudovane filmove teoretiky  -elitari

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Vecernicek

ach jo, to jsou zase velké pravdy! Ryan Gosling ti nemusí sedět, ale neznamená to, že je špatný! Viděl jsem s ním stejné filmy jako ty a v obou mi ten jeho styl právě dost sedí. V obou filmech je postava IMHO hodně introvertní a přesto je vidět, že jí zmítá řada emocí, ale jinak hraje i v romantických filmech:). Zeptej se nějaké kamarádky:).

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

anomandaris

Je to možné, ale když se podívám na androida z vetřelců tak se hýbal. Mnohem víc mě byl sympatičtější i HAL z interstellaru. Pokud to měl být replikant, měl mít bílou krev aby to bylo o vzpouře robotů. On prostě hrát neumí a proto říkám že už se odmítám dívat na filmy kde on bude v hlavní nebo vedlejší roli. Zkousnu film jen když bude hrát NPC.

na příspěvěk reagoval Feidias

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

woodsman

Nevím jestli bude třetí díl, ale čtvrtý už je a jmenuje se Matrix. Pro mě bylo lepší vyobrazení budoucnosti "ghost in the shell".

Jo, jinak to byl můj druhý film který jsem viděl s Ryanem Goslingem a odmítám se dívat na filmy kde on hraje. Jak v Driveru tak tady to celé odstojí bez hnutí. To není herectví.

na příspěvěk reagoval anomandaris

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Je trošku smutné, že kdejaký tupý komiksový brak má podobné hodnocení jako tento masterpiece.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

woodsman

Člověk.. jen s nějakými vylepšeními. Aby mohl vidět a tak. A jeden z nejmocnějších mužů na Zemi. Protože korporace ovládají Zemi.

na příspěvěk reagoval woodsman

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

woodsman

Z toho světa tam sice neukázali tolik, kolik bych chtěl, ale těch pár nádherných a atmosférických sekvencí bohatě stačilo. I scény s Letem byly naprosto úžasné.

na příspěvěk reagoval woodsman

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

s toho sveta teda moc neukazali co znamenalo co furt Leto hovoril o 9 svetoch mimozenstanoch ziadne visvetlenie nic proste 2 ludia sa hladali lietali a jeden suboj na konci 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

woodsman

Vidíš a když uznáš řemeslné kvality (vizuál a toho Zimmera) a řekněme ten souboj nebo i pár dalších věcí.. tak můžeš dát třeba tři hvězdy. Na to tu je ta možnost vybrat si. Nebo ti stále nějaká psychická porucha zakazuje dávat jiný počet hvězdiček než pět nebo žádnou? 

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

mm13

Tak já už prvně po první projekci v IMAXu věděl, že to je tutovka a že se mi do TOPky dostane ;)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Jakkob

Teba sa ani nedá opýtať, či si sa náhodou neunáhlil, keďže si to videl už 10x. :-)

Ja po jednej návšteve kina viem len toľko, že je to NÁDHERNÝ film. Či sa mi dostane do topky ukáže čas... ;)

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Jakkob, Martin741

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

mm13

Tak, tak :) Ale tak já neměl problém pro BR 2049 udělat místo hned po původním BR ;)

na příspěvěk reagoval mm13

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama