Reklama

Reklama

Outpost: Rise of the Spetsnaz

  • USA Outpost 3: Rise of the Spetsnaz
Trailer

Obsahy(1)

Roku 1945 zuří válka na východní frontě a sovětské „komando“ pod velením Dolokhova má za úkol zničit německý konvoj. Past je nalíčena, všechno šlape jako po drátkách, ale poté, co se zmocní tajných dokumentů, se karta obrací. Stává se z nich lovná zvěř. Jednotka se rozprchne po lese a nacističtí protivníci se pustí do pronásledování. Někteří sověti jsou zabiti, jiní zajati a odvlečeni do tajného podzemního bunkru, který je pod vedením fanatického velitele Strassera. Ten zde prování podivné pokusy, které mají dopomoci Němcům vyhrát válku. Z Dolokhova a jeho mužů se stávají pokusná morčata a brzy poznají, co znamená projekt Wolf Soldat. Kromě nacistických vojáků se v podzemí totiž skrývá i něco děsivého. Jde o oživlé mrtvoly, které se mají stát páteří nacistické armády… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Niečo vyše roka trvalo, kým sa objavil tretí diel rozbehnutej "Outpost" trilógie (zatiaľ). V tomto prípade však dej nepokračuje v udalostiach po 2. časti, ale vracia sa až do 2. svetovej vojny a slúži teda skôr ako prequel, v ktorom ruskí vojaci objavia tajný nemecký výskum. Skôr než však stihnú niečo urobiť, sú zajatí a zisťujú, že si budú musieť prebojovať cestu von nielen cez fašistov, ale aj cez ich zombie experimenty. Štýlovo je film podobný svojim dvom predchodcom, ibaže sa už nadobro vytratila tá atmosféra a napätie prvého dielu, čo sa nahradilo zvýšením tempa, akcie a krvavých scén. Niekomu to sadne, niekomu nie, mne to prišlo už slabšie a stereotypnejšie. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Předem malá tech. pozn. Celou tuto vskutku dosti solidní trilogii vidím v reálu takto: 1.film plné 3, 2.film 3,5 a 3.film 4,5. Tak a teď když máme jasno, vzhůru k výšinám, kde skřehotají podivné ženštiny v podzemních bunkrech (to nedává smysl, podzemní bunkr a ve výšinách? ale co, kašlu na to:) a experimentuje se s jednotnou teorii pole. Asi budou SPOILERy, tak bacha. Výměna rejži mi neva, byť mi mě zajímalo, jak by to dopadlo s rež. původním. Nekompromisně a docela dobře nahuštěná a akčně rozložená po celé ploše filmu nářezovka, která, co se týče adrenalinu, nechává předchozí díly za sebou. Přiznám se, takový nářez jsem nečekal. Ovšem, já čekám většinou atmosférickou věc, takže moje chyba, checht. Krev, slušná porce násilí a dokonce zde dojde i na ten horor, což potěší. Zvláště v tomto vyniká pochopitelně samotný bunkr se svým dokonale stvárněným SS Standartenfuhrerem Strasserem. Taky s takovým příjmením je to snad jasné, ne? Když jeho jmenovec řádil již v Casablance. Dolokhov (u jehož jsem byl přesvědčen, že i přes svou nekompromisní násilnou brutalitu, která se dá ovšem pochopiti, když jste ve válce a pak v takovémto podzemním zařízení, že to zkrátka nemůže přežíti) jest postava, něco mezi Hulkem (když se naseru, tak si mě fakt nepřejte) a Terminátorem. Bez ironie. Páč jsem si v 1.pol. říkal, že to bude celý děj, jak pěst na oko. Ale nejde koneckonců o historický film. Někomu to ovšem může přijíti jako přehnané a tomu zcela rozumím. Pokusy na lidech, můj vysoce oblíbený Die Glocke, sprinty v lesích (taky by jste silně sprintovali, pokud by za vámi zlý pán z německé armády pustil ze řetězu ´´psa´´) silná dávka střílení a jako bonus, filosofickopsychologické debaty o chlapském údělu ve válce a co to zn. býti pravý (ruský či německý) voják. V dnešní absurdně a ve výsledku směšně hyperbolizované době, něco jako zjevení z dob dávno minulých. Až se nechce věřiti, že to vzniklo v 2013. A vážně zvažuji, že si ho nechám. U 2 ještě váhám. P. s. pobavil mě fakt, že tento díl má římskou 3 v názvu, zatímco předchozí a regulérní pokr. 1 se zmohlo jen na podtitul a u něhož by dávalo mnohem větší smysl, pokud by byl jakkoli (římsky či arabsky) číslován, zatímco tento by si vystačil pouze s podtitulem, který je mimochodem žůžo. Tudíž mě napadá, že zde může dojíti u případných nových diváků k něčemu podobnému, jako neblahé paměti u Halloween III. Znalci vědí. Pozn. na úplný závěr, shoduji se s uživatelem Fiftisem. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nikdo, kdo kdy žil, nebude zapomenut.......... Nacistický experiment se zombíky pokračuje ve třetím filmu. Tentokrát to odnese spetsnaz - tedy Rusové. CITÁT - Kdo se bojí "vlků" nesmí do lesa........ Sice tu je spousta žraní, ale už je to jen odvárek. Žádné dobré gore scény ani napětí. Dlouhé dialogy bez akce. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Z celé "Outpost Trilogy" se mi nejvíce líbil druhý díl, Outpost: Black Sun. Tento další navazující díl se zase dějově přesouvá do roku 1945, kamsi do temných lesů. Nejprve mě překvapilo, že Rusáci mluví anglicky. Poté mě zarazilo, že Náckové mluví také anglicky. Ale vzhledem k tomu, že spolu po celý film obě válčící strany komunikují, jsem to pochopila jako záměr režiséra, protože jinak by se spolu vlastně vůbec nemohli domluvit, že:) Ale co, nějak jsem to překousla a film netrval zase tak dlouho, aby se to nedalo vydržet:) Rusáci jsou chlápci drsní jako skála, přesto to vypadá, že proti Zombie Nazi Experimentu nemají moc šancí. Podzemní bunkr a jeho továrnu na nezničitelné vojsko vede magor jménem Strasser v podání Michaela McKella. Ten chlap mi připomínal britské herecké ďábly, Malcolma McDowella a Marca Warrena. Outpost: Rise of the Spetsnaz je slušným přídavkem do této trilogie, i když na předchozí díl pro mě nemá:) "Jestli to jsou moji muži, které chcete použít jako návnadu, tak nejdřív nauč ty svoje, jak bojovat.", "Typy, jako ty, si můžou hrát na Boha, jak dlouho budou chtít, ale vždycky se najde sedlák, který vám vykope hrob." ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Všetky tri filmy som si pozrel behom dňa. Od tretieho pokračovania som očakával úplne niečo iné. Dvojka skončila jasným nábehom na pokračovanie, avšak tento diel sa odohráva časovo pred oboma predchádzajúcimi filmami. Sklamaný som však nebol, pretože tento diel asi o nejaké to percento u mňa zvíťazilo nad tými predchádzajúcimi. Postavy sú opäť atraktívne a môžete si len tipnúť, ktorá prežije najdlhšie. Musím podotknúť ale jednu dôležitú vec a to fakt, že tento krát sa ani tak nejedná o horor a zombíkov, ale akoby o bežnú strielačku z druhej svetovej vojny. Zombíci skoro nikde, len ich predchodcovia v podobe hnusákov z filmov Hory majú oči. Film ale má čo ponúknuť, i keď sa strieľa a bojuje skoro stále. Dávam asi tak 85% ale dúfam, že sa dočkám pokračovania z druhej časti. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Hodnosti vojáků SS u límce nekorespondují s hodností na výložkách, některé jsou i smyšlené viz velitel vlčího komanda na konci filmu. (SsgtJira)

Reklama

Reklama