Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (387)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobré sci-fi se zajímavou zápletkou výměny těla, ale po půlhodince to sklouzlo ke klasické akční honičce, což je rozhodně škoda. Takže za tuctový akčňák s americkým koncem dávám průměrné hodnocení. Hodnocení: 54/100. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Výborný a pre mňa originálny sci-fi námet o tom, ako si jeden bohatý starec kúpi nové mladšie telo. S postupom času sa mu vynárajú spomienky predchádzajúceho človeka, ktorý v tom tele žil a on sa začína o neho a jeho rodinu zaujímať viac. Malo to skvelý potenciál, ale bohužiaľ v druhej polovici sa to zvrtlo na nudnú akčnú naháňačku, ktorá obsahovala plno kľíše. Vyzdvihnem ešte herecký výkon Ryana Reynoldsa, ktorého som po dlhšej dobe videl hrať trochu viac serióznejšiu postavu. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné sci-fi, vzhledem k nijak oslnivému hodnocení. Film je na první pohled nápadně podobný počinu z roku 2000, filmu Šestý den. Na rozdíl svalovce Schwarzeneggera, se Nesmrtelní drží více při zemi. Bez spojlerů zde máme polečné prvky jako přesun vědomí, ne tak pokročilé jak jsme viděli dříve. Sexy bijce a spoustu nesmrtelných padouchů. Film slušně utíká, hudba je slabší, herecké obsazení kromě staré gardy tvoří více méně neznámí a nevýrazní herci. Tempo je až na příležitostné honičky a přestřelky volnější plné rodinných vztahů. Místy až přílíž, přesto to nepůsobilo otravným dojmem. Závěr, vzhledem k dobráctví hlavního hrdiny je dobře předvídatelný Film si však zaslouží průměrné 3*. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Taký do pohody film, ale myslím, si, že daná téma sa dala spracovať aj lepšie. Aj kúsok akcie bol (nečakal som, že vo filme ako tento, bude taký kvalitný automobilový súboj), aj sme si zahrali na rodinné hodnoty.... Len to tak kĺzalo po povrchu. Film prostrednej kvality. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Umierajuci milionár si nechá preniesť svoje vedomie do nového mladého tela, nevie ale, že telo nebolo umelo vytvorené ale patrilo živému človeku. Najlepšie na filme je námet, ktorý mohol byť spracovaný aj lepšie. Režisérove filmy bývajú vizuálne veľmi výrazné, čo v tomto prípade neplatí. Reynolds hrá vážnu rolu, nie sarkastického debilka ako vo väčšine prípadov. ()

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný film, který mě oslňoval od začátku do konce. Přesně na takovéto filmy se vyplatí chodit do kina. K dokonalosti a k pěti hvězdičkám tam byla jediná chyba a to, že film koncem zbytečně odbočoval od hlavní dějové liniie a autoři to zbytečně prodloužili od 20 minut míň a film by povýšil na nejvyšší úroveň. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale film mě především bavil.Začátek až moc velmi,pak nastala klasická šablona a tupí konec,ale ono natočit stokrát viděný film a dobře,to se taky nepoštěstí každému.Jedna hvězda za Reynoldse,chlapík co mě baví a hraje tak pořád stejně,že mu to stále žeru.Velmi zajímavá hudba.Náměť by nebyl špatný,nějaký velký drámo se nekoná,ale to jenom dobře.Chtěl jsem si pustit filmek,který lechce odcejpá,má slušný námeť,dobrýho hlavního herce a to jsem dostal.A musím říct,že jsem vůbec nečekal u jedné postavy,že je to fakt ona(proces znovuzrození).Ikdyž je pravda,že najednou si divák nemohl být jistý ničím,jestli je to Damian,Martin či snad Madeline :) ()

Cannonball 

všechny recenze uživatele

Tento druh filmu mavam vyslovene rad a zas mozem len ocenit napad a namet. Akurat sa tvorcovia vydali kazdym smerom a nie jednym to sposobuje povrchne 2h zbytocne zameranen na uplne nepodstatne veci/sceny. PS: tento rok pre mna uz druhy film s Ryanom v hlavnej role ked nejde o romanticku komediu a uz mu neverim ze bude lepsi 55% ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nic moc , ale pěkně se to vyvinulo s překvapivými zvraty! Ale koukám , že Ryan Reynolds má poslední dobou dost podobné role!?!?! ()

schluke 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli záměrně nebo ne, ale podobá se to místama Limitless a chtě nechtě se to zamotá do nepěkného klišé. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Nevim no, i jako prostoduchej konzument bych řekl že se z toho námětu dalo vydojit mnohem mnohem víc. Nebo aspoň kdyby člověk dopředu netušil jak každá další akce dopadne. Nuda a ani ten potenciál ukázat několikery kozy hned ze startu filmu, jen tak pro oko a odlehčení důležitých věcí příštích, zůstal nevyužitej. ()

aDDix 

všechny recenze uživatele

Podobne tema jako The Island, ktery byl ale diky Ewanu McGregorovi a Scarlett Johansson lepsi. Zacatek celkem zajimavy, druha pulka nudna s ocekavatelnou poentou (ktera nakonec prisla). ()

zuzulatomas 

všechny recenze uživatele

Neskutočne dobrý film v ktorom je vidieť ako človek ktorý aa nedokázal venovať svojej vlastnej dcére a ked zistil že umiera tak si kúpil nove telo . Neskôr však zistil ze ten človek ktoreho telo si kúpil sa obetoval za záchranu svojej dcéry pricom však mal jeho spomienky na jeho život. Nakoniec sa vzdal tela aby mohol skutočný otec žiť so svojou dcérou. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se jim vše podařilo, vůbec netuším kde přesně na mne udělal takový dojem , tenhle film, jen vím ze od Reynoldse až hubnu, scénář.. vše sedělo a bylo moc povedené! ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Kde jsem já tenhle ukradenej nápad jenom viděl? No nebylo to tak dlouho, co jsem něco podobněho už viděl, nicméně film jsem si užíval, nezdálo se mi to tak špatné, trochu bych ubral toho klišovitého žvatlání o rodině a malé dceři,ale nevěřím, že se někdy dočkám špatného konce, ach jo :-(. ()

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama