Reklama

Reklama

Elvira se během uvádění televizní hororové show dozvídá, že se stala jedinou dědičkou velkého sídla v Nové Anglii. Do domu se přestěhuje a časem zjišťuje, že je plný magických předmětů. Před tím, než se vyrovná se strašidelným sídlem, se ale musí poprat s nevolí starousedlíků, kteří jí vyčítají vyzývavý vzhled, ostrý jazyk a bezprostřední chování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Tayen 

všechny recenze uživatele

Svého času pro mne nejoblíbenější horor, nebo spíše hororová komedie. Výstřední, čistě noční tvor, hvězda temných show Evíra přijíždí do malebného puritánského městečka, jehož obyvatelé svým zjevem pobouří natolik, že ji obviní z čarodějnictví a odsoudí na hranici. A nemají daleko od pravdy. Film stojí za to skouknout už kvůli konfliktům temné skoro pornohvězdy s mravními občany ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já vlastně nevím, co víc k tomuhle filmu napsat. Elvíra mě sundala hned když jsem jí poprvý viděl. Celý to pak ale mělo takový šílený nádech komedie, že mi prostě chybělo trošku víc vtipných scén, než jich ve filmu ve skutečnosti bylo a jak by správná šílená komedie měla mít. Elvíra je ale top. Tak brutální postavu jsem hodně dlouho neviděl. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Při scéně na benzínce s kouřícím pumpařem, který tak dlouho ostentativně dával najevo, že ženská za volant nepatří, až mu benzínka vybuchla pod líným zadkem, jsem o Elvíře prohlásila: „To je moje holka!“ Rázná, sebevědomá a s chlapama se nepáře. A umí skvěle vařit. Její večeře, to je magicky kulinářský i hororový zážitek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád všetky horrorové subžánry. No keby som mal označiť ten, ktorý mi sedí najmenej, tak by to bola zrejme horrorová komédia. Po tomto odľahčenom druhu horroru siaham len výnimočne. Titul "Elvira - Vládkyňa noci" mi dlho doma zapadal prachom. Dnes som si ho konečne pustil. Stroho konštatujem, že to bolo celkom fajn. Kozatá gothická čůza Elvíra ma trocha i pobavila, ale predovšetkým ma ohúrila tými svojimi monumentálnymi ceckami. *** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Elvira dostane díky smrti příbuzné parádní gotickej barák a jelikož je to zapadlé město tak jí nikdo nevěří a postupem času si o ní místní burani myslí že je čarodějnice. Peterson je nehorázná kost a Elvira je její životní role, a tak díky popularitě vznikl film který sice není tak dobrý jako její hostování v seriálu ale dokáže sem tam mile překvapit humorem. Horor moc nečekejte. Je tu pár parádních scén a pár slabších, já se bavil takové silnější 3*. Pokračování je o dost slabší. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (27)

  • Pravou rukou a dublérkou Cassandry Peterson (Elvíra) pro tento film byla Susan McNabb, která byla později považována za sestru Cassandry na stovkách Elviriných veřejných vystoupení. McNabb odešla do důchodu v roce 2005 po téměř 20 letech jako osobní asistentka Peterson. (noelcoward73)
  • Brad Pitt mal konkurz na rolu jedného z teenage chlapcov, ktorí majú záujem o Elvíru. (dwdb)

Reklama

Reklama