Reklama

Reklama

Městečko Pines - Série 2

(série)

Epizody(10)

Recenze (17)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, oproti první sérii je to velmi těžká slabota. Ona vlastně i první série tím svým zlomem v půlce nedržela přesně pravidla hry, ale ok, dalo se pochopit, oč tvůrcům šlo. Tady se skáče z tématu na téma, až je to prostě zmatené a hloupé. Dobře, nejvíc vystrkuje růžky parafráze na totalitní režimy, nacismus, segregaci, vykašlání se na staré a nemocné... Ale jen vystrkuje. V prvních dílech se vždy objeví dokonce nějaká postava z první série, ale jen proto, aby vzápětí nebo nejpozději do konce dílu surově zhebla. Vlastně jediní, kdo asi přežijí déle, je manželka hrdiny první série, a pak bývalá šerifova sekretářka. Problém také je, že si divák začne klást otázky, jak moc dobře nebo spíše špatně měl Pilcher vše spočítané, když vlastně město bez kamer a poprav (1. série) nebo s ohrožením zvenčí a nedostatkem jídla a energie (2. série) nemá šanci přežít? Postavy se zde chovají každou chvíli jinak, někdy jen proto, aby došlo k nějakému zvratu. Dokonce dojde takhle koncem i na antickou tragédii. :-) Žel, za těchto okolností, kdy se zcela rozbouraly mantinely příběhu, je to už jedno, dokonce to vyzní směšně. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebaví mě, když si během filmu, kdy se má něco dít a posouvat, postavy vykládají o zbytečnostech. Toto vykládání ve 2. sérii zabírá tak 90% stopáže. Akce minimum, nápadů ještě méně. Dobrý námět vytěžený už v 1. sérii se zde jen znova provaří a původní nápadité a lehce akční postapo sci-fi se nahradí pomalým, otravným, vykecávacím sociálním drámíčkem. Celý obsah 10 dílů druhé série by se vešel do 1 jediného dobrého dílu. (11%) ()

Reklama

zsn 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla ještě lepší! Plná akce, dobrodružství, překvapení. Super seriál, těším se na trojku! Šla jsem do toho s nechutí, protože jsem si zase jednou náhodou prvně přečetla místní vesměs záporné komentáře a opětně se mi potvrdilo, že zdejší rádoby odborníci na filmy si zde akorát chladí žáhu svého neplodného života. Už nikdy si nenechám zkazit očekávání nebo se inspirovat místními, ve valném procentu stejně dětmi. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně nechápu extrémně nízké hodnocení druhé řady zde na čsfd. Druhá řada je horší než ta první, avšak pouze o píď. Seriál se ve druhé řadě transformoval z mysteriózního do jakého survivalu, odehrávajícího se za zdmi ochrané zdi. Je to prostě něco jiného, než první řada, ale stále to má co nabídnout, stále je tam spoustu zajímavých a tajemných momentů, děj opět plyne velmi rychle... Za sebe seriál rozhodně doporučuji a to včetně druhé řady. Vypadá to, že se snad začně chystat i třetí řada. Vzhledem ke konci té druhé se na třetí řadu nesmírně těším. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatné. Někdo tu sice nadává na ,,béčkového kašpara Jasona Patrica,, ale já myslím, že hraje to co má a hraje to dobře, holt každý nedostane roli jako Matt Dilon. Jsou zde opravdu nudné, nezajímavé momenty a občasné faily a zvrhnutí do jakéhosi hybrida WWZ, ale jsou zde i skvělé pasáže které dovysvětlují otázky, které si klademe od první série. Druhá sezóna to utla v dobrém momentu, ačkoliv nedosahovala zdaleka původních kvalit, tak jsem opravdu zvědavý na třetí sérii. Pokud se jí dočkáme. SPOILER ((Nejlepší je závěrečná satisfakce ve smrti toho vylízaného dementa Jasona :D) ()

Galerie (130)

Reklama

Reklama