Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Jimmy vyrovnává s náhlou tragédií, Mike se vydává na průzkumnou misi do Madrigal a Nacho se schází s Juanem Bolsou. (Netflix)

Recenze (18)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod do čtvrtý série, kde se vlastně hovno stane. Jimmy neví, jestli má bejt dřív rád, nebo dřív brečet nad skutečností, že je jeho brácha pod drnem. Šlo to sakra rychle, a docela by mě zajímalo, čím díru po Chuckovi vplněj. Nacho konečně dostal, co chtěl a Salamanca už se zřejmě na bitevní pole nevrátí. Co si budem povídat, jeho kecy nikomu stejně chybět nebudou, a rozhodně ne zdejším mafiánům. Hodnocení: 6/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se točí hlavně okolo pohřbu, trochu akčnější je Mikův styl výkonu práce bezpečnostního konzultanta. Vážnější start do nové série,ale přesto koukatelné každou vteřinou. Herecké výkony jsou jako vždy vynikající. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prišli sme o Chucka! Skvelo - nepríjemnú a dráždivú osobu s tou divnou chorobou či úchylkou. Škoda ho. Chuck, budeš nám chýbať. Mike sa zapája do deja a jeho jazda na vozítku vo firme Madrigal bola príjemným uvoľnením ponurej atmosféry. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod se v jednu chvíli proměnil na hororovou pasáž. A přiznám se, že bych raději sledoval tohle, než to co seriál má rozehraný. Chuck umřel, a Jimmy se s tím vypořádá těžce, ty emoce na mě místama dobře fungovaly. U Nacha jsem měl zase velký nervy, ten borec má zatím intenzivní pasáže, Nacha mám rád, doufám, že v seriálu vydrží co nejdéle. A na závěr, Mike si to dal na šéfa. :) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem upozorněn na to, že počátek druhé poloviny seriálu je ryze rozjezdový a nezbývá mi nic jiného než souhlasit. Snaha o emotivní dopad finále třetí řady na mě tolik nezapůsobila, přeci jen si většina z nás po dané události spíš oddychla. ()

Alpachino 

všechny recenze uživatele

Ze začátku seriálu mi vadilo jak pomalu seriál ubíhá, ale teď si opravdu užívám každý okamžik seriálu. Opět herecké výkony na maximum. Scény ve skladišti naprosto dokonalé. Je to takové zvláštní koukat na na herce z Breaking Bad, kteří jsou zde o 10 let starší, ale příběh se odehrává před Breaking Bad. ()

makakus 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že seriál je jako láhev dobré whisky a vy chcete, aby vám ta flaška vydržela co nejdéle. Takže každou nalitou sklenici naředíte vodou. Sice se to pořád dá dobře pít, ale zážitek je oslabený. Z produkčního hlediska je to natahování každé scény a zařazování scén úplně zbytečných logické, neboť ziskutvorné, z diváckého hledika je to však docela mrzuté. U mne je to na hraně - koukat dál nebo ne? ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom podarený štart ktorý sa v tomto seroši len tak nevidí. Trúfam si povedať že som tam našiel plus mínus všetko čo som hľadal. Diel poslúžil celkom solidne ako taký predkrm, čakám, dúfam že ta štvrtá séria preskočí nudne časti ktorá v nijakej nechýbajú. Dávam 4*. ()

Reklama

Reklama