Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Recenze (262)

Radek273 

všechny recenze uživatele

Myšlenka tam byla, jen to v konečném provedení vypadá, že je asi téma již zcela vyčerpáno. A když už i Blesk "vzdá" svůj vymodlený závod, tak se skutečně už nedá nic dělat. A to i přes chytrou závěrečnou pointu. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Mě se Auta 2 líbila a proto jsem neměl sebemenší problém jít na další díl do kina a jsem velmi rád, že jsem tak učinil. Auta 3 jsou za mě lepší než druhý díl. Animace nádherná a příběh je vynikající. Soundtrack ačkoliv nepřekoná první díl, tak je fajn, ale celý to zachraňuje ten příběh, který nechci spoilerovat, takže víc k tomu neřeknu. Za mě vynikající film a pokud se vám nelíbila dvojka, nemusíte se bát. Film se vrací spíš k jedničce a ani nemusíte vidět druhý díl, protože o něm zde snad není vůbec zmínka. 8/10 ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Přepadla mě nostalgie...po dlouhých letech jsem opět narazil na film o našich dopravních prostředcích a zavzpomínal na to, jak jsme jako malí sopláci obdivovali Bleska McQueena a chtěli být jako on, King, Chick, Burák a další postavy. No jo, vidím že já i Blesk jsme celkem zestárli. Je jasný že třetí díl nebude a ani nebyl taková bomba jako byl ten první a dnešní generace už nebude fandit Autům v každé zatáčce, tak jako jsme kdysi fandili my, nicméně u mě Blesk do starého železa rozhodně nepatří. Jak ostatně zaznělo v prvním díle, tak Hrom je přece vždycky až druhej...po Bleskovi! ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 6/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

Kvajet 

všechny recenze uživatele

Blesk McQueen se ocitá ve světě závodění, ve kterém na to už zkrátka nemá. Návrat k závodní jedničce je vítanou změnou od špionské dvojky, která byla o řád horší. Vadou na kráse je absence většiny dabérů z předchozích dvou dílů. Sice chápu, že kontraktovat kvůli pár replikám je otravné, ale potěšilo by to. Snad nikoho nenapadne navazovat a snažit se o 4. díl, protože lidstvu už 3 stačily. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Jako završení trilogie a po druhém slabém díle, ale o dost lepší... Slabý starý model nahradí mladší lepší a tak se starší model rozhodne bejt lepším aby se vrátil na závodiště... Okej dejme tomu i ten konec dobrý... ()

Lendak 

všechny recenze uživatele

Dosť depresívna dráma o starnutí len v animovanom podaní. Doposiaľ asi najserióznejšia Pixarovka. Minimum humoru a maximum osudovosti. Toto je perfektné ukončenie trilógie. Animácia je na tak vysokej úrovni, ako to len ide. Na McQueenovu búračku len tak nezabudnem. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

V treťom pokračovaní Blesk McQueen už nestačí ostatným pretekárom musí sa rozhodnúť či zostane pretekať ale už nebude víťaziť alebo nájde spôsob zostať v čele. Nemá už Doca, ktorý by mu poradil. Má však trénerku. S jej pomocou vyskúša nové metódy ale skutočnú cestu musí nájsť sám aj keď mu pri tom musia pomôcť priatelia. Príbeh je dobrý, animácia skvelá a šťastný koniec zaručený. ()

ariari

všechny recenze uživatele

nuž, mne sa zdá, že akákľvek animovaná pitomosť, kde ešte aj napetie z pretekov je vlastne len nakreslené programom a naanimované je tak nehorázna strata času a fantázie,že to musí pozerať len totálne šablónovitý  typ človeka. TAKÁ BLBOSŤ! ()

michal1279 

všechny recenze uživatele

Po velmi nevydařeném druhém dílu (marketing je zlo) se "Blesk" vrací zpátky na filmové výslunní. Opět se ocitá na závodní dráze, tentokrát však v opačné pozici než v prvním díle. Jeho vyzyvatelem je nabušený zelenáč a Blesk na trati zjišťuje, že už na nové technologicky vyspělejší závodníky nestačí. Spolu s novým sponzorem a tréninkovým centrem přichází i ultimátum - číslo 95 musí v nadcházejícím závodě vyhrát. Hypermoderní tréninkové metody Bleskovi ale nesvědčí a tak vyráží hledat nového mentora, který by mu boji proti Hromovi pomohl. Dál se rozepisovat nebudu, abych (aspoň zatím) nespoiloval, vše co mohu napsat je, že se film nese v duchu prvního dílu a je koukatelný i pro dospělé jedince. Dávám 5 hvězd a doporučuji. ()

defith 

všechny recenze uživatele

Návštěva byla povinná, páč syn (3r) jedničku miluje a dvojku ignoruje. Tak jsme spolu poprvé šli do kina. Výsledek našeho výletu mě potěšil. Synátor vydržel až do konce a já nekoukal na hodinky, kdy už bude konec. Naopak jsem se docela i bavil. Míň Buráka, míň Lhoty a naopak více závodění. Pokud se doma líbila jednička, bude se líbit i trojka. Ps.: Animace je fakt skvělá, u záběru na les jsem měl pocit, že koukám na reálný obraz. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Pixar opät potvrdil svoje kvality a bez ohľadu na počet pokračovaní dokázal ponúknuť veľmi pekný príbeh a vizuálne kvalitné predstavenie. Autá majú dušu, srdce aj humor. čaká ich síce veľká konkurencia v podobe zloducha ale myslím, že Autá si svoje dobré hodnotenia zaslúžia. Uspokoja aj dospelého diváka aj väčšie deti. Pre úplne malé by som to neodporučil, lebo vizuál síce dobrý ale príbeh asi nepochopia a budú Vás v kine iba otravovať. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se mýlil. Čekal jsem solidní pohromu a dostal jsem opak. Já osobně jsem rád za ten konec, nikdo nemůže být na vrcholu nekonečně dlouho, ale to neznamená, že jsou zbyteční. Dvojka jakoby neexistovala což kvituji. Good job! ()

Hockauf 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle prostě není ona slibovaná nostalgie, díky které jsem se na film tolik těšil. Nejedná se o žádnou katastrofu, jako celek to docela ujde, bohužel takhle si poctu oblíbeného filmu z dětství nepředstavuji. Proč? To bych vyzrazoval důležité části filmu, které ovšem nejsou tak srdcervoucí, spíš naštvou jakýmsi zničením původních myšlenek. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejlepší animovaná "trojka", která za sebou nechává třetí díly Toy Story, Madagaskaru i Doby ledové. Současně jedna z nejlepších a současně "nejdospělejších" Pixarovek. Snad tuto sérii nepokazí čtyřkou... 89 %. ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký film ukazuje, jak je stará garda vnímána novou generací, ale zároveň jak ta stará garda opovrhuje tou novou bez toho aby jim ukázala tu správnou cestu nebo jim pomohla. Film co má hlavu a patu s perfektním soundtrackem co nezní jak popík za pět korun.Jo a Buráka je tam poskrovnu, ale i tak těch pár scén je otravných a smysl této postavy je mi jaksi skryt.Ale říká se že každé město má svého mašíbla... ()

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama