Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 1

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (489)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Dostal som presne to, čo som aj očakával, takže sa nemôžem na tvorcov vôbec hnevať. Geostorm je katastrofickou snímkou so všetkým známym klišé a kopou nelogických scén, častokrát popierajúcich samotné fyzikálne zákony. Pokiaľ chcete niečo pri čom skrátka vypnete, oddýchnete si, tak ste našli to pravé orechové. V dobrom slova zmysle i v zlom. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dean Devlin absolutně pochopil to, co se bývalým tvůrcům velkých katastrofických filmů v dnešní době vůbec nedaří. Nahláškovaný a příběhově celkem slušný, se spoustou sympatických postav, slušných efektů a svižného tempa. Zapomeňte na sílu postav, jakou měli herci třeba v Armagedonu nebo Dni poté, postavy pronášejí jen nezbytně nutné repliky a diváka spíš baví detektivní příběh na pozadí toho katastrofického. Odvážný mix který potěší něčím novým a zároveň na vás dýchne ta pravá, devadesátková atmosféra. Čekal jsem daleko větší průser a v dnešní době samých buzíků v pláštěnkách se jeví starý, poctivý ničitel měst a mrakodrapů na základě globální katastrofy a ne invaze robotů, mimozemšťanů a jiných píčusů jako svěží oldschool vánek v zahnilé době plné kreténů s popcornem, ajfonem, nevyhováním a bejskou na palici jako zázrak pro nás staré, unavené, v kině slušně vychované normální zmrdy. 70%. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Člověk by si už myslel, že takovýhle film prostě neuvidí. A nebo pokud ho uvidí, tak nízkorospočtový, bez triků a s pořádným scénářem, zápletkou a napětím. Místo toho jsme dostali za 120milionů dolarů totální slátaninu. Achjo. Z Gerarda Butlera se stává nový Béčkový/Céčkový akční hrdina... Ale na Akčnák s ním už nejdu...moc to bolí. Za mě 40% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,Pavlíno! Zavolej Jirku! Po branky body vteřiny jede nějakej film s Batlerem! To musíme vidět!”. Přesně pro takovou tu televizní rodinnou sortu tenhle film asi je..Butler střídá poslední dobou jedno hovno za druhým, kde jsou časy Gamera to nikdo neví. Ta “katastrofa” nastane 20minut před koncem, ale pravá katastrofa byla, když jsem si tohle lečo bez vajec pustil.. jde vidět, že katastrofický filmy umí jen Roland. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Emmerichův dvorní scénárista se pustil do vlastního režisérského projektu a světe div se, ono to není vůbec špatné! Dokonce si troufám říct, že se vyvaroval "chybám", kterých se Emmerich v posledních letech opakovaně dopouští a vrátil se kamsi k Rolandovým počátkům. Výsledkem je katastrofické áčko (well, sort of...), které je kombinací všech tří "Dnů", "Armageddonu" a mnoha dalších béček/céček, a přesto ho to nijak zásadně nepoškozuje. Příběhově je "Geostorm" naprosto ucházející (i když nutno podotknout, že "proč to dělat jednoduše, když to jde složitě" snad nikdy nebylo trefnější), logika po většinu filmu funguje a efektům nemůžu vytýkat nic. Nejvíce mě ale potěšily jiné dvě věci - charakter Gerarda Butlera, který je tak sympatický, že jsem až v šoku a humor, kterého není ani málo, ani moc.:-) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Některé scény odehrávající se v NASA se točily v reálném zařízení NASA v New Orleans. (filmsim)
  • Geostorm: Globální nebezpečí byl hotový už několik let, ale kvůli nespokojenosti studia a následným vynuceným přetáčkám (a do etrému natažené postprodukci) se dočkal premiéry až v řijnu 2017. (ČSFD)

Reklama

Reklama