Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (394)

Rastamania 

všechny recenze uživatele

Tak starej Melouš se mi tu fakt líbil. Dokonale jsem mu věřil, vypadal krutě a byl drsnější než šmirgl.. Určitě si to šlehnu znova. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné. Gibson skvelý, to už sa berie viac-menej automaticky, ale film nepritlačí na pílu ani v momentoch keď sa to vyložene ponúka. Seagal takéto filmy točil pred 20 rokmi ako na bežiacom páse, tak prečo by mal byť tento niečím výnimočný? ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson ve skvělé formě! Role chlapáckých hrdinů mu prostě sednou, to je bez debaty. Film je navíc důkazem, že i s malým rozpočtem a jednoduchým scénářem lze natočit zábavný počin. 80% ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Spousty prachu, řečí a něco střílení, ale celek je bohužel poněkud zaneřáděný sentimentální rodinou sbližovačkou. Vcelku ale stará poctivá práce (byť z roku 2016) bez animací a klipových neposedností. Mel Gibson je stále držák. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý, naštestí krátký. Mel Gibson sice vykouzlí něco ze svého dávného charizma, bohužel ve filmu s mizernou zápletkou a plejádou hereckých nemehel typu Erin Moriarty to dopadlo, jak to dopadnou muselo. Film jsem přetrpěl až do konce, ale již nikdy více. ()

Petbrick 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci ale tento film mě nijak neoslovil, po 20 minutách jsem začal ztrácet zájem. Herecký výkon Erin Moriarty byl dřevěný a nepřesvědčivý. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru lepší průměr což je po různých tupých sračkách jako Expendebiles úspěch. Samozřejmě originalita je tam nulová (když si pustíte jakýkoliv díl 96 hodin dostanete takřka to samé jen místo Gibsona máte Neesona ), ale jako akční i thriller to funguje dobře i když zamrzí, že má všady své kamarády to mě přišlo hodně nereálné. Pěkně to odsýpá takže nuda nehrozí a překvapil mě i závěr (knihu jsem nečetl). Navíc hlavní herečka je pěkná kočka (v blondu ještě více) takže je i na co se dívat. 60 procent nicméně do kina bych na to nejspíše nešel kolikrát máte v televizi i lepší kousky. ()

karelhura 

všechny recenze uživatele

Škoda že Mel nemá k sobé adekvátní přihrávače ( ta pipina coby jeho dcera to byla tragedie). Už by ho měl Hollywood vzít na milost, myslím si že ješté neřek poslední slovo. ()

kudryj 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson is cool, Mel Gibson is back, prostě toho chlápka žeru, ať je takovej, nebo makovej, herec je úžasnej a tohle prostě umí..... ()

buryman 

všechny recenze uživatele

Nic co by tu už nebylo. Nic co by tu už nebylo natočené mnohem lépe. Debilní dialogy nesimpatičti herci.Hlavní slabina ,ale je ta kurevská utahanost filmu . ()

UnCool 

všechny recenze uživatele

Návrat Mela ve velkém stylu. Když jsem přemýšlel kdo byl lepší, jestli John Link a nebo Martin Riggs. Tak se přikloním k Linkovi, přeci jen sprostý, kladný záporňák k Melovi sedí! ()

dark.knight 

všechny recenze uživatele

(možný SPOILER) Slušne sa rozbiehajúci film so slušným potenciálom, na môj vkus však nevyužitým. Mel Gibson v úlohe ktorá mu mohla sadnúť, ak by sme sa od neho vo filme aj niečoho dočkali....ono ten film totiž nemá skoro žiadne finále, alebo rozhodne nie také ako by sa na podobný film patrilo...a to je škoda. Film má prikrátku stopáž čo je v tomto prípade skôr kontraproduktívne. Zo záporných postáv som tiež nepadal na zadok, skôr mi pripomínali kartel z komédie My sme Millerovci...Z nejakého dôvodu sa však na to celkom dalo pozerať. ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Docela nuda - prihlouple dialogy a jeste prihloupejsi chovani hlavnich postav. Ani akce, ani vztah mezi Gibsonem a dcerou taky nepusobi prilis verohodne. Filmu chybi jakekoliv napeti a atmosfera a ta ocividna odflaknutost, ktera pocina velmi slabym scenarem a pokracuje prumernou rezii, nedokaze zakryt ani slusny Gibsonuv vykon. ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Najdrsnejší Mel akého som vo filme videl. Veľmi dobre zobrazený vzťah otca a dcéry s akčnými prvkami. Mel stále dokazuje, že je pán herec. :) ()

Lew.Ashby 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který Mel Gibson táhne vzhůru, protože pro něj byl nejspíš napsaný, sráží zpět k průměru naprosto nelogicky tragický konec. Nicméně lepší průměr pro mě podpořen tím, že se jednalo o 1. zhlédnutý film na KVIFF 2016, předtím než mi všudypřítomné fronty a nezvládnutý rezervační systém stihly zkazit dojem z oblíbeného festivalu. 65% ()

Reklama

Reklama