Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová hovadina, která pobavila svoji relativní nevinností. Tohle je ovšem zhovadilost, kde ani nahota, explodující hlavy a neustálé pomrkávání všemi směry nezakryje fakt, že tohle je natřikrát ohřívaná svíčková z minulého týdne. Nudné, hloupé a k zábavě to má hodně daleko. Ta jedna hvězdička je za to, že to alespoň nabere docela rychlý konec. Víc pozitiv ovšem v téhle hodince a půl nenajdete. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování, až nechutně parazitující na perfektním prvním díle, který byl opravdu zábavný, nápaditý, vtipný, kulervoucí, tohle je ale prostě už jen nesoudné vyždímání původního námětu, které má daleko blíž ke trapnosti a nudnosti a v porovnání s jedničkou jde o naprosto připitomělou záležitost a strmý pád na čumák. Jediné, co snad zůstalo tedy alespoň trochu na úrovni, a to nejen s ohledem na první díl, je obsazení, které je nadále poměrně zábavné a výrazné, ikdyž nutno zároveň podotknout, že přestože mám Robba Corddryho neskutečně rád, tak pro mě je hvězdou vedlejších rolí, ve kterých je vždy naprosto nepřehlédnutelný a svými výstupy si pak většinou krade i filmy sám pro sebe, ovšem na utáhnutí hlavní role prostě nemá a chvílemi ho zkrátka bylo až moc a spíš působil až rušivě a otravně, ostatní mu ale naštěstí slušně sekundovali a doplňovali ho, takže v tomto ohledu ještě ok. Samotná zápletka byla ale už jen jeden šílenej vejšplecht bez hlavy a paty, mě to chvílemi nedávalo ani moc smysl, no prostě hrozný, nesmyslný vopruz. Vtipnost pak sice v určitých momentech fungovala, ovšem v poměru s trapností byla prohrávajícím a smršť vulgarit toho tentokrát také moc nezachránila. Pro mě jde zkrátka o zcela posraný pokračování, které nemělo vůbec vzniknout a pokud ano, tak z úplně, ale opravdu z úplně, jiného scénáře. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Druhý díl stroje času mě naplňuje nejasnou rozpačitostí. Na jednu stranu humor je jednoduchý a trefný, takže se člověk často alespoň usměje. Na druhou stranu To má drajv asi jako by to všichni natočili na jeden zátah. Prostě hele volný štáb, jdeme to rychle natočit, ono z toho něco vyleze. Jako zábavná kulisa k vedlejší činnosti, třeba úklidu či letargickému polehávání, je to fajn. Tudíž tři hvězdy při nulovém očekávání. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama