Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe už klasický osemdesiatkový akčák s hlúpym scenárom, absolútne postrádajúcim štipku súdnosti a ignorujúcim akékoľvek reálne fakty. Film má typicky americký propagandistický a antisovietsky podtext, Rusi sú tu vykreslení ako totálne hovadá a surové zvieratá, no to všetko je vzhľadom k akčnej nádielke, ktorú Raging Thunder prináša tak nejak nepodstatné. Avedon je neohrozený frajer a skvelý fighter, na filmovom plátne debutujúci Matthias Hues síce ohromí svojou muskulatúrou, no v akčných scénach pôsobí ako nemotorný Goliáš, no a Cynthiu som ja osobne nikdy moc nemusel a aj tu mi prišla len do počtu... Ťažko dnes objektívne vysvetliť, prečo mám tento flák vlastne rád, no ten, kto zažil atmosféru 80. a ranných 90. rokov, keď boli práve takéto akčné kúsky videovými superhitmi, do istej miery formujúcimi aj naše myslenie pochopí, aké čaro mala v tej dobe projekcia tohto filmu, otvorene dehonestujúceho u nás nedotknuteľné symboly, akými boli zástava ZSSR, sovietska armáda či portrét večne živého V.I. Lenina... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se kope a mlátí, tak to ještě přežiju, ale jak skupinka (asi 150) vojáků naběhne do domu, kam hrdina hodí granát, aby ten dům vybouchl jako po atomovce, to prostě neberu. Komandu to prošlo, protože Arnold, ale tady je trouba Avedon. Scénář tady prakticky není, jednotlivé scény se střídají jen kvůli další akci a já se po 45 minutách modlil, aby už byl konec. ()

Reklama

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší díl z celé série. Klasické záběry - které zbožňuji a rád se u nich i zasměji. Když se horda vojáků vběhne schovat do budovy a ta následně vybuchne, když si samy odpálí bombu, nebo ty nesmyslná jatka, když všichni běží proti plně automatickému, střílejícímu kulometu ... prostě paráda. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Nejlepší záporák ze všech dílů karate tiger je ruský důstojník Matthias Hues na toho nejde zapomenout a Cynthia Rothrock sem celkem taky zapadla. Jestli má někdo v plánu tohle vidět, tak předem musí vypnout mozek a jenom koukat, protože nelogických věcí tady je až moc. A docela mě překvapuju, že u filmu není žánr akční. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Staré dobré béčko se skvělými souboji, slušným příběhem a příkladným záporákem (ikdyž ty uměl Matthias vždycky dobře). Loren Avedon na to, že vypadá, že neumí do pěti počítat, je bijec k pohledání a sledovat jeho kopy v akci je opravdu zážitek. Velmi nadprůměrné béčko jedné nadprůměrné béčkové série. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama