Reklama

Reklama

The Last of Us

(seriál)
  • USA The Last of Us
Trailer 1
USA, (2023–2025), 16 h 7 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O'Neill, Anna Torv, Troy Baker, Storm Reid (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Dvacet let po zániku moderní civilizace je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. (HBO Max)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

"Černých postav je tam spousta" 

 

noo tři postavy bych nepovažoval za spoustu, ale dobrá :)) 

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

lukemarty

Obě hry jsem projel 20x a neřeším to, pročpak asi? Je mi to u prdele. Nemá to žádný vliv na příběh. Dcera mu nejspíše umře tak či tak a je jedno jestli je bílá, černá nebo má 5 očí. Kapiš? Pro příběh to nebude žádná razantní změna... Tak se uklidni laskavě. Jedeme sice podle her, ale hlavně příběhově, ne s barvou pleti. Tommyho taky hraje tmavý člověk a co jako? Vzpamatujte se už!!!

lukemarty

lukemarty (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Není. Nejsem rasista. Ale sere mě hyperkorektnost a snaha o genderové vyvážení za každou cenu.
Černých postav je tam spousta, tak proč museli v rámci genderovýho vyvážení přetvořit i 12 letou blonďatou holčičku, která notabene zhyne pravděpodobně již v prvním díle. Pokud tam nebudou nějaký flashbacky

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

lukemarty

Podle mně to docela řešíš a já vím, jak vypadá Joela dcera ve hře, viděl jsme ji šetkrát umřít, takže.......jo.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

lukemarty

Ano a takováto zcela nepodstatná změna tě naštvala tak, že jsi svůj příspěvek musel ukončit tak, jak jsi ho ukončil? Není to vůbec kvůli rasismu, že jo? :)

na příspěvěk reagoval lukemarty

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

lukemarty

Tak měl Joel zřejmě Afroameričanku za ženu.. wow, něco strašnýho, že? V 21. století. 

Nemělo to být něco strašného nikdy, je smutný fakt, co se v historii dělo. 

na příspěvěk reagoval lukemarty

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Fowlee

Tomu rozumím a nic proti tomu.. :) Těžko se lze v tomto ohledu zavděčit všem, ale věřím a doufám že si nakonec seriál užiješ i tak...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Fowlee

Mě tam sedne perfektně právě Bella Ramsey, tím spíše po tom, co jsem ji viděl v jejím zatím posledním filmovém počinu Catherine Called Birdy, a i v GoT předvedla myslím že slušný talent pro herectví, tím spíše kolik ji v té době bylo. Navíc mám velkou důvěru v tvůrce a vzhledem k tomu, že se prací na seriálu účastnili i tvůrci her si jsem skoro jist, že věděli moc dobře, proč do role Ellie obsadili právě Bellu, třebaže si není svému hernímu protějšku příliš podobná.. ;)

na příspěvěk reagoval Fowlee

Uživatel Jakkob smazal svůj příspěvek.

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

MatejQ004

jojo ja taky cim dal vic :)

 

🔹️ Neil Druckmann prozradil, že Bill a Frank budou mít epizodu, aby prozkoumali jejich vztah. Také řekl, že věří, že se najdou fanoušci, kterým se to nebude líbit.

„I když je tato epizoda neuvěřitelná, najdou se fanoušci, které to bude rozčilovat. „Pro mě je příběh, který vyprávíme, skutečný pro svět. Autentické k tématům, o kterých mluvíme. "

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

According to Neil Druckmann The Last of Us HBO will have less violence than the games: "One of the things that I loved hearing from [co-creator Craig Mazin] and HBO very early on was, ‘Let’s take out all the violence except for the very essential."

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

NightPorter

Umpřímně nevím kdo byl a je horší hlavní hrdina jestli John Marston ten co nedokázal žít v klidu a měl potřebu hledat problémy a jeho hamižnost ho nakonec zníčila, tak jako jeho rodinu, o kterou vlastně ve dvojce neměl sebemenší zájem. A pak ke konci hry, najednou se v něm probudí láska k té rodině ? HA ! A nebo Arthur Morgan kterému všichni říkají, že je dobrý člověk a on pak jde a vystřílí celé město a to v rámci povinné příběhové mise. Abych byl umpřímný, cítil sem se jako pitomec, když sem se snažil za Arthura v tom světě pomáhat a být dobrý kovboj a tak, a on to celé podělá tím že v příběhové misi musím opět povraždit zástupce zákona, kteří technicky vztato jen plní rozkazy a nemohou za to, že Edgar Ross psychouš. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Víš GoW 2018 je strašně fajn hra, charaktery a jeji vývoj je hrozně super, lae hlavní příběhová linka, trochu drhne až v Ragnaroku, vlastně vyjde na jevo o co přesně Baldurovi šlo. Ale v tom 2018 sem si myslel, že jde po Kratosově ženě, nebo chce zabránit tomu abychom se dostali do železného lesa, nebo tam hledá cestu, protože obři. Nemluvě o tom, že po dohrání sem jako cítil zadustiučení, ale nebyl tady smutek a nebo přehnaná radost, prostě nic velkého. U Ragnaroku, ten smutek a ztráta nastala hned v prvních minutách hry a obavy o postavy rostl, ale tak nějak se vše vždycky vyřešilo, no a pak to začalo. A v jednom případě nešlo jen o ztreátu postavy, ale o to co přišlo potom, ty následky. Nemluvě o tom, že Odin byl vynikající záporák, psychopat a manipulátor, který musí mít nad vším kontrolu, když nemůže mít kontrolu, tak toho dotyčného uvězní, aby ho mohl mučit a využívat. A když nemůže s dotyčného kotrolovat a ani uvězni, tak ho prostě zníčí. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

NightPorter

Hrál jsem.. A až taková pecka to není. Jasně je to uvěřitelnější, protože to není fantasy. A docela slušně to ztvárňuje ten rozpat Dutchovi skupiny, ale jinak to až taková pecka není.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ragnarok je hodně románový a opravdu velmi povedený. Obzvlášť ke konci. I když některé části bych hodně pokrátil. Nemůžu se rozhodnout jestli měl lepší příběh druhý Horizon nebo Ragnarok. U Horizonu mi přišlo, že měl větší tah na branku, více zvratů a tajemství, které mě udržovali napjatého až do konce. U Ragnaroku jsem od určité chvíle čekal ž jen jak to skončí.. Teda až na pár posledních hodin, kde do toho zase naplno šlápli.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

Reklama

Reklama