Reklama

Reklama

The Last of Us

(seriál)
  • USA The Last of Us
Trailer 3
USA, (2023–2025), 16 h 7 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O'Neill, Anna Torv, Troy Baker, Storm Reid (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Dvacet let po zániku moderní civilizace je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. (HBO Max)

Diskuze

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Nevím co tu říkalo pár lidí, ale už jsem četl pár článků, který to tvrdily. Samozřejmě vyšly ještě před uvedením, či těsně po. Takže you better shut the fuck up, bo tu jsi zase za kripla.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ANALYZATOR

Možná pár lidí prohlásilo, že je tohle nejlepší seriál dekády, ale to je jejich subjektivní pocit a ať si to klidně myslí. Většina lidí si to nemyslí, pouze seriál považuje za hodně slušný postapo a to stačí. Tak tu přestaň používat argumentační fauly (a povýšenecké blábolení, žádnej arbitr vkusu nejsi), protože tak v diskuzi budeš všem leda tak pro smích.

na příspěvěk reagoval ANALYZATOR, cyphercz

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tuhle obrácenou taktiku si zkoušej na někoho jinýho. Lidi už to samozřejmě vědí, je nás mnoho! Vzhledem k tomu, kolik tady trávíš času, tak tebe platí CSFD tým určitě. Pokud ne, tak jsi nějakej psychouš a nebo tříset kilovej buřt, co nesleze z gauče. Nejspíš jsi do něj už zarostlej. Jako ta houba. Proto se ti to i třeba líbí. Nejen, že dostaneš za tu propagaci chechtáky na mega size pizzu k snídani, ale ještě ti to ukazuje svět, kde by mohli být všichni prorostlí s gaučema jako ty. Uveď adresu, pošlu ti nanukáč a sprej na houbový plísně!

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ANALYZATOR

Všechno co se mi líbí, tak za to mi někdo zapaltil, aby se mi to líbilo a abych to vychvaloval. A to co se mi nelíbí, tak za to mi zaplatila konkurence, aby to znehodnotil. Šiř to prosím dál, lidé se to musí dozvědět. 

na příspěvěk reagoval ANALYZATOR

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ANALYZATOR

No jasně že je to zaplacený, mně třeba platí přímo Sony a ano za tři týdny, to spadne někam na padesát procent. Ale nikomu to neříkej, musíme na tom vydělat, co nejvíc co to dá. Takže tvé predikce sou správné. 

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak spíš to zklamání bolí. Dobrý zombárny mám rád, tak jsem se těšil na nějakou budoucí klasiku a dostanu tohle. Jediný co na tom ujde, tak některý záběry post měst, ale to mi přijde dost málo. Nahodil bych tady, že to hodnocení je zase zaplacený, aby přitáhlo víc lidí ke sledování dřív, než se to odkope a hodnocení zase spadne, ale to by tu zase začal nějakej retard s tím, že to hodnocení je vysoký kvůli fandům hry. Jestli jo, tak to je mi jich líto, protože musej mít v hlavách houbu. Suchou houbu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ANALYZATOR

aaa takže k Belle máš averzi už od Hry, sis myslel že se to tady změní ? Ale no tak. Takže už máš dost jo ? A to se bude mučit až do konce jo ? 

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

Casting taky fail jak kokot. Ta holka mi pila krev už v GoT a teď, když je starší, tak navíc vypadá jak rozšlápnutá želva. Se asi rozhodli, že v tom seriálu budou hrát nejškaredější lidi z USA. Jako v poho, akorát je pak problém rozeznávat zombíky od normálních lidí. Navíc to nedává smysl, bo by začala spíš houba utíkat před nima, než naopak. Jsem u třetího dílu a mám dost.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Yoshitsune, Prometheus69

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

Hrozná nuda. Úsvitu mrtvých tohle nesahá ani po kotníky a i první sérka Walking dead tohle strčí hravě do kapsy. Možná tak někde na úrovni pozdějších sérií. Nejlepší seriál dekády my ass. Fakt vám už všem pořádně hrabe.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel BrooksW.Here smazal svůj příspěvek.

F50Ferrari

F50Ferrari (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ale jako jó, taky pravda :-D ... A to bodání do krku to byl teda fail jak sviňa, to jsem si taky řikal. Já nepochopil taky, proč když se vracel za to auto za Ellie a Samem, tak neběželi rovnou pryč, protože tam bylo prázdno, ale čekali, až budou všude kolem nich.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Rypicong, dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No konečně to tam trochu přisvětlili... Konečně si říkám, že konečně se tam bude něco dít... ty vole Horda. Teď tam všechny sežerou " nebo co oni to vlastně dělaj? 

A oni se rozdělí.. +_+ oni se rozdělí, organizmus který jedná jako jeden tvor se rozdělí... Cože?

No a Joel s nekonečným zasobníkem munice co mu dojde kdy se to hodí to ale z dálky jistí. -_+

Plášť neviditelnosti taky koukâm zapracoval... Takže všichni záporaci zařvou STŘIH! DALŠÍ SCÉNA a jede se dál. 🤦🏻

Tohle jako myslí vážně? Houbáka zabijete tak že mu probodněte krk? 

To tam nikdo neměl granát? 

A ten konec? Ty vole... To nechal růženku dostat aby na ní pak mohl bafnout? 

 

O čem byl tenhle díl vlastně? Jak snadno se nechat zabít?

Já už fakt nechápu... Kam tahle krávovina na motivy plísnitele všech her směřuje? 

na příspěvěk reagoval F50Ferrari, Rypicong, dragon94

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

If you asked me a few years ago, I would have never thought that Bill Maher, a man who was at the forefront of the elitist progressivism that evolved into this social contagion, would be one of the only voices of reason in the entertainment world fighting this very thing. But I'll gladly take it. 


He's gone through a redemption in my eyes. Not that he owed anybody that, but I'm glad I can feel that way. His ability to have mature discussions with those he might disagree with, and incredibly, actually change his mind on topics after doing so, has restored my respect for him in a way that very few ever have. He's a powerful voice in this fight, considering his left-leaning political disposition. And he's a brilliant example that people on the left don't have to comply to this ideological cultism. 


So, hats off to you, Bill. I genuinely appreciate you for what you're doing, and I respect your bravery and integrity. You'll have my support for as long as you continue being an example of this for others.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Deyw

No každá epizoda by teď měla mít okolo padesáti minut, až na rodinu ta má mít padesát devět. Čas je v tomhle směru irelevantní, spíš zalží na tom jak to podají, což podle mně dají, protože do teď to dle všeho dávali. 

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

"fanoušci se vyjadřují"  to je žrádlo - toto povie clovek, ktoreho sealo ked sa fanusikom Tolkiena alebo Sapkowskeho nepacili zmeny v serialoch podla knih.

 

Ako to teda je? Ma byt serial verny predlohe, a je blbost ak sa k tou vyjadruju ludia co predlohu nepoznaju? Alebo ma to byt volna interpretacia, kde su idioti fanusikovia preto, lebo nedokazu ocenit tie zmeny?

 

Som zmateny...

Související novinky

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

Reklama

Reklama