Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (398)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to stejné jako první díl. Jednoduše špatný film, od kterého očekáváte, že bude alespoň sexy, ale on není. Dakota je sexy v jedné jediné scéně, jinak je neskutečně trapná a divím se jí, že jí tohle bavilo hrát. Jamie je fajn, ale jeho postava jde do kelu, nemluvě o tom, že je nebolí huba z toho, co říkají za sračky. A něco drsnějšího? Ani omylem! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra velmi prospěla o tom žádná , jediný důvod proč sem naštvaný je ten že budu muset rok čekat na poslední část, což je hrozný. Grey konečně vypadal jako kus chlapa a ne jako špatně vypracovaná kopie Kena, Co se týče Anastasie tak se proměnila v dobrou kost kdy konečně vypadala jako ženská co přitahuje chlapy a ne jako křestanka kterou zrovna pustily s kláštera. Soundtrack opět povedený to se musí nechat , co se týče samotného filmu scéna s helikopterou měla být dotažena do konce to sem postrádal ale scéna na vodě s lodi byla best až mi naskakovala husina , samozřejmě za vše může dokonale kino cinemas DOLBY ATMOS které chci dom :) Sem nadmíru až překvapivě spokojen film konečně nabral otáčky někam jinam a ne jenom na sex, který bez pochyby dobře natočen. Co se týče zdejších komentářu jen se pousmívám a rozhodně sem se nenechal odradit, a jako Bonus při cestě domů nám hrál song Beruška :) ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Když já nevím, ono se tam fakt nic nedělo, vůbec nic... Přesně jako v knize. Pak si člověk říká - nemohl by režisér přidat aspoň trochu děje? Jenže to by už šel proti předloze, kde se skutečně neděje nic, zhola nic. Takže režisér vlastně odvedl dokonalou práci. Pokud nejste zamilovaní do hlavních postav, těžko vám bude stačit "film" složený z: jedna věta typu "miluji tě, ale nejsem pro tebe dost dobrý," následuje kentus pop song a skončí to sexem, při kterém si ve většině případů nikdo ani ty gatě nestáhne. Podle mě je víc vášně v domově důchodců. Pro osvěžení se sem tam objeví scénka s nějakou posh vychytávkou jako jachta nebo helikoptéra a film má tři dramatické vsuvky, které vůbec negradují, nemají smysl, z jejich závěru nic nevyplyne a člověk si jich vlastně ani nevšimne. Bohužel, a teď smrtelně vážně, je film opět tak tupý a sterilní, že to ani není sranda. Ještě si rádi zavzpomínáte na Twilight, tam byl panečku potenciál guilty pleasure! To tady fakt nečekejte. Já to řeknu takhle: kdo nečeká nic, chce se nudit a nemá ve zvyku užívat si dobré herecké výkony, zaručeně nebude zklamán. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to blbé až hrůza, ale! Uvažme, že je to film určený pro nenáročné ženské publikum - s přihlédnutím k tomuto faktu se následně většina kritických výtek vůči filmu jeví nemístně. Náročnější divák bude samozřejmě zklamán, ale z tak špatné předlohy prostě dobrý film vzniknout nemohl - z hovna bič neupleteš, jak se říká! Jsou tam dva atraktivní mladí herci? Jsou. Odehrává se to v luxusním prostředí, do kterého se většina normálních lidí nikdy nedostane? Odehrává. Odpovídá Christian Grey prototypu muže, po kterém touží 80% žen? Odpovídá. Tak kde je jaký problém, haha. Mně osobně to třeba přišlo hodně nudné, zbytečně rozvleklé, protivně prolezlé product placementem (toto je snad první zahraniční film, kde jsem si PP nejenom všiml, ale vyloženě mě iritoval), soundtrack mě moc nebral, a ta zestárlá Kim Basinger tam je vyloženě trapas, ale prostě asi mám slabost pro Dakotu Johnson, a Jamieho Dornana jsem po Anthropoidu též začal uznávat, což je pro mě dostatečným důvodem - spolu se skutečností, že v kinech podle mě občas běží i horší filmy - proč nakonec hodnotit relativně velkorysými 2 hvězdami. Pokud má s tím filmem někdo takový problém, absolutně nechápu, proč na něj vůbec koukal. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Asi jediné pokračování úspěšného filmu, které osvědčené pravidlo "všeho víc" dokonale přetavilo ve "všeho míň". Z figurek jsou šablony, z dialogů jsou náhodné shluky slov, erotika má jeden nový nápad na deset rutinních čísel. Netrpět Jamie Dornan z přítomnosti v kůži pana Greye tak očividně, neodpustil bych utrpení při nejlínějším scénáři široko daleko ani já. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu je stejná scéna jako v Podnikavé dívce – klasice z roku 1988 s matkou Dakoty Johnson (Anastasia) Melanie Griffith v hlavní roli. Přichází těsně poté, co byla Ana povýšena v Seattle Independent Press, když řekla své nové asistentce Hannah (Ashleigh LaThrop), aby ji oslovovala křestním jménem a přinesla jí kávu, pouze pokud si ji dá pro sebe. „Zbytek vymyslíme za pochodu,“ říká také Ana. (Xanthe)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama