Reklama

Reklama

VOD (1)

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (369)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem mnohem víc a nedostla nic. Název je opravdu velmi zavádějící. Při sledování se pro mně film stal nesrozumitelným. Pořád se skáče z jednoho období do druhého a to se bohužel nepodařilo zvládnout, protože to od diváka vyžaduje pořádnou dávku soustředění, aby se orientoval v tom, kdo je kdo a kdo s kým, proč a za kolik. Tady není komedie a ani drama. Tady je vzduchoprázdno a v něm se plácá pár herců. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Partičkovský humor mi byl vždycky blízký, Nikolaeva můžu už od dob "Báječných let pod psa", ale dlouho jsem v kině tak netrpěla. Hodinka a půl mi subjektivně připadala jako hodiny tři. Dramatická velkofilmová hudba seděla k režisérovým "Lidicím", ale k této "komedii" ani omylem. Uvozovky uvádím z důvodu, že mi k pobavení vážně nestačí neustále se opakující narážky na neatraktivní obličej, vzpomínky na masturbace ve školní jídelně a jiné sexuální narážky (přiznávám ale, že jediný výbuch smíchu u mne vyvolala scéna s veverkou ve Stromovce). Dost mi vadilo neustálé vracení se do minulosti, nesedli mi herečtí představitelé mladých verzí hlavního tria.. zdánlivě tedy všechno špatně. Vyzdvihnu ale ženské osazenstvo, tedy Simonu Babčákovou (skvělá v každé roli) a dvojici Krainová - Bartošová. Při hodnocení ale zavírám obě oči. ()

Reklama

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som to zapnuté a išlo to. Popri tom som tu a tam niečo robil asi od 15 minúty do 40 minúty. Vôbec netuším o čom bol film a som to vypol. Všimol som si účasť pomerne známych tvári ako Genzer, Suchánek a Krainová, ale to automaticky nerobí dobrý film. Evidentne tam bol pokus o humor, ale nie moc vydarený, skôr premrhaný. Hodnotenie 41% na tamojšej databáze už naznačovalo, že netreba si robiť veľké oči a pred filmom som si prečítal 2-3 komentáre a tak som čakal, že by som sa mohol večer pred spaním uvoľniť a zabaviť, ale nedočkal som sa. Je to len ďalší vypotený film do kvantity s tuctovým scenárom, ktorý sa spoliehal, že známi humoristi niečo vymyslia sami grátis a divák sa z toho posere smiechom. Vyskúšali, nevyšlo! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ani snad nemůžu říct že by mě Vybíjená nebavila jako spíš překvapila.Dostal jsem totiž úplně něco jiného než slibují ukázky a místo komedie tu tak máme tragikomedii,ve které se vlastně nic až tak zásadního nestane...spolužácí vzpomínají a bilancují a...a to je vlastně všechno.Každý si něco podobného někdy prožil,nebo prožije a i když tady ta hodinka a půl celkem uteče,nemůžu říct že bych musel vidět znova...60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl slabost pro Suchoše a Geňu a jejich stupidní lacinej, přesto pro mě luxusní humor! Pokaždé, když vidím biják, kde se vyskytujou, přimhouřím oko a pošlu to o hvězdu vejš, teda pokud to není úplná kokotina. Zde šlo o pěkně podanej pohled na to, jak rychle nám vlastně život kvaltuje kupředu.... Na mě to lehce zafungovalo a trochu jsem zavzpomínal na svoje školní léta. Dobrý no... Navíc bonus Krainovka, která je stále oku lahodící. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Producent Rudolf Bierman pozval na premiéru Woodyho Harrelsona, ktorý pozvanie prijal. Ten práve v Londýne donakrúcal film Podfukári 2 (2016). (Zdroj: Eutotelevízia) (kacer4)
  • S návrhem na obsazení tria z kultovního seriálu Partička (od r. 2011) přišel producent Rudolf Biermann. (Terva)

Reklama

Reklama