Reklama

Reklama

Americká reportérka

  • USA Whiskey Tango Foxtrot (více)
Trailer 1

Novinářka Kim Baker (Tina Fey) už má dost své rutinní práce, a tak se rozhodne opustit newyorskou redakci a coby válečná zpravodajka se vydává na nebezpečnou misi do Afghánistánu. Ocitá se daleko od domova i známého pohodlí a zažívá kulturní šok. Zároveň nachází přátele, kteří jí pomáhají se v novém prostředí zorientovat: dobrodružnou australskou korespondentkou (Margot Robbie), pragmatického plukovníka (Billy Bob Thornton) a okouzlujícího skotského fotografa (Martin Freeman). Uprostřed chaosu odhaluje Kim svou skutečnou sílu a riskuje vše, aby přišla s dobrou reportáží - v tomto „chytrém a absurdně vtipném filmu." (Pete Hammond, Deadline) (Magic Box)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (152)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ale jo, koukat se na to dalo, jen bych to určitě nenazval komedií. Na druhou stranu to určitě není ani nic akčního, i když se tam od obojího trochu najde. Jestli vás baví filmy o Afghánistánu, tak tenhle se určitě dá zařadit mezi ty odlehčené. Tina Fey mi nevadí, ale coby zapálenou vojenskou reportérku jsem si ji neuměl představit a v roli mi moc neseděla. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Filmy z prostředí Afghánistánu mám raději ty o vojácích, kde je spousta akce, kdežto ty o reportérech jsou o něco horší. Tenhle snímek mě však celkem bavil, měl sympatickou hlavní hrdinku (Tina Frey), byla tam i docela akce a dějově to také šlo. Nelíbila se mi snad jen Margot Robbie, všichni z ní jsou úplně vycákaní, ale mě ta herečka nějak moc nebere. Filmu dávám 3,5*. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $23,083,334Tržby Celosvetovo $25,000,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,283,312Tržby za predaj DVD v USA $2,194,123║ odľahčenie tu sadne, občas príde aj na nejakú tu dramatizáciu, napätie, herecky v pohode /60%/ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mi to sedlo. Hořko-nasládlé odlehčenější drama na pozadí novinářské stránky americko-spojenecky-afghánského konfliktu je z nějakého důvodu promováno co by komedie, kterou tu ale moc nenajdete. V tomhle ohledu tedy trailer (ten jeden, co jsem viděl) dost lže a nedivím se, že tu jsou i komentáře spílající na tohle zavádějící očekávání. Sám jsem k tomu ale tak přistupoval, protože jsem to tak nějak očekával. A doslova v 50% filmu jsem čekal, že to skončí, já tomu dám dvě za těch pár sexistických oplzlých vtipů, jež jsou běžně nazývání Hollywoodem "humor" a vypustím film z hlavy. Kupodivu to ale nekončilo a teprve se to stále rozjíždělo a ta nosná linka vnikala skutečně až poté, do té chvíle to byl jen úvod, seznámení s postavami a jejich vzájemné propletení co by nesourodých postaviček na divném místě. Potom mi to ale celé splynulo právě v pohodový film o jednom probuzení, který sice měl hodně dlouhý a celkově pomalý rozjezd, ale přesto mi těch dvou hodin líto není. Možná to není dějově nijak objevné, ale jak píšu: Překvapivě mi to sedlo. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Mily filmik so zaujimavych pribehom a mierne komedialnou az naivnou linkou, ktora k zaveru zvaznie a dokonca mierne "sklisoidne". :) Rad som videl oboch predstavitelov s genialnej prvej serie Farga. Boli pre mna ako zjavenie. Asi preto mal pre mna film osobitne caro. Takmer stvorhviezdie. Urcite nadpriemer. Odporucam. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v USA, v Maroku a v Indii. (MikaelSVK)
  • Hlavná predstaviteľka prišla do Afganistanu v roku 2002. Na vojenskom letisku je možné vidieť stroje Bell Boeing V-22 Osprey. V22 je americký viacúčelový vojenský konvertoplán, ktorý však bol v Afganistane nasadený až od roku 2007. (MikaelSVK)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Reklama

Reklama