Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (137)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nenápadně gradující trhlá komedie s geniálním ústředním párem. Anna Kendrick je jako praštěná podivínka chytající nože jen tak rukou totálně sexy. Samu Rockwellovi stačí jako vždy jen být Sam Rockwell. Několik prima vtipů, akční scény a dialogy dělají z tohoto filmu nečekanou perlu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velice sympatické obsazení, příjemný odlehčený tón a slušný spád, toť nezanedbatelná pozitiva této akční romantické komedie, kdy vše to výše zmíněné je dokonce natolik dobré a působivé, že to naštěstí pro tvůrce, ale především pro diváka zcela zastiňuje i neoddiskutovatelný fakt, jak strašně pitomý, respektive přesněji řečeno, neuvěřitelně naivní to má děj. Tady nad tím obsahem totiž musí asi nejeden erudovaný filmový znalec a odborník v jedné osobě skřípat zuby, jelikož si zde tvůrci s nesmyslnostmi a triviálnostmi vážně nelámali jakkoliv hlavu a lupali sem tak jednu nevídanou ptákovinu za druhou, nicméně já měl při sledování tohoto filmu prostě ale asi nějakou slabší chvilku, a tak na mě všechny tyto momenty i přes tu svou naivnost působili prostě tak nějak příjemně, snesitelně a dokázal jsem je v klidu a s úsměvem přejít. Co to způsobilo, netuším, nejspíš ale jak jsem zmiňoval, Rockwell a Kendrick jsou osvědčení herci, kteří svým postavám umí propůjčit výraznou sympatičnost a jiskru, navrch tu máme jedinečného Tima Rotha, zápletka pak vůbec nenudí, a i akce je překvapivě dost a i přes svou naivitu nepůsobí vůbec marně. Navíc mě bavilo i celé to lehké zpracování, navozující pocity příjemné nenáročnosti a odpočinku, takže ve výsledku se sice jedná o strašnou blbost, ale tak mile natočenou, že já se vlastně nakonec u toho upřímně bavil. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Oficialne to jsou 3*, ale preci jen, zda se mi to ponekud podhodnocene.. Ano, je to jednoznacne hloupost, ale je tam dobre zvolena ustredni dvojka a s dvojkou vina sem se u toho prenaramne bavil. Mohl byt o neco "poetictejsi" konec a humor tohoto filmu by se dal vyjadrit sinusoidou. Kdyby se k tomu pridal duchaplnejsi dej a nedelal si film sam ze sebe az prilisnou legraci, ale nechal to na postavach samotnych, klidne to mohli byt plnohodnotne 4 nebo i 5 hvezd. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Trochu šílenost, kterou drží nad vodou v poslední době nezklamávající sympaťák Sam Rockwell a Steve se svojí rumcajsovkou. Anička mi tam na druhou stranu popravdě moc neseděla. Na jedno shlédnutí v sobotu odpoledne proč ne, žádný zázrak však nečekat. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Co má American Ultra, má i Mr. Right. Ale navíc má i to, co American Ultra nemělo - drží pohromadě celou dobu. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Herci si to možná užívali, ale na plátno se ta pohoda nepřenesla. Dialogy nevtipné a křečovité a akce taky není zrovna z nejkvalitnějších. Asi nejslabší komedie, co letos profičela kiny. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nechci se moc rozplývat, malinko vyčnívám svým hodnocením. Ale stojím si za tím. Naprosto funkční hlavní dvojice. Pro mě docela povedené a i trochu originální téma. Nebo aspoň originálně pojaté. A. Kendrick to moc slušelo a S. Rockwell je charismák ... Zasmál jsem se, akce dobře udělaná, efekty hlavně teda krvavé, povedené. Líbilo a od začátku až do konce to svištělo. Za mě super! ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

Fakt totálna chujovina ... :) ozaj blbosť ... :) absolutely not right ... :) v podstate celé zle ... :) teda až na jedno medzi dvoma, ale mne občas šibe :) ...%60 ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Rockwellovi sluší tyto typy cool klaďasů. V poslední době je ztvárňuje často (Blondýna na předpis, Nezapomenutelné prázdniny) a dobře. Annu Kendrick mám také velmi rád a i když tady mě ze začátku docela lezla na nervy, postupem času jsem si jí oblíbil též. Celkově se však nejedná o nějak závratně zajímavý snímek, který si více než tři hvězdy nezaslouží. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Napsat, že se mi to opravdu líbilo, by bylo asi moc, ale zhruba od půlky filmu to nabíralo na otáčkách, prostě se to stalo zajímavějším a proto to nebylo tak hrozný. Když tak uvažuju, co se mi líbilo a co ne, bylo to tak půl na půl, začátek nestál za nic moc, konec byl taky docela náhlý a to mezi tím bylo jakš takš, takže co z toho vyplývá? Díky hercům v hlavních rolích, myšlence díla a celkem překvapivému konci, myslím tím poslední scénu, je tohle hodnocení nejlepší, jaké v tuto cxhvíli můžu tomuto filmu dát. Doporučovat nebudu, každý si udělejte obrázek sami, každopádně podle celkového hodnocení to až takový propadák nebyl. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě víc šílené a absurdní než komediální se skvělým Samem Rockwellem, který podobné typy hraje na jedničku a Pana Dokonalého si střihl s chutí a lehkostí. Doma je ve své roli i Tim Roth. Možná ne vždy úplně dobře fungující film jako celek, ale v jednotlivých scénách někdy bravurní, máte-li rádi černý humor a nadhled. Lehké, svižné, zábavné, i když výsledek je o něco horší než bystě čekali, protože potenciál námětu nabízí přeci jen o trochu víc. A jinak nejděsivější postava je určitě Anna Kendrick, to je teprve ta pravá šílenost. 65% ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Další z narůstající řady akčních komedií, které člověk nemůže brát absolutně vážně. Nenávidím romantické filmy, ale Mr. Right je tak neuvěřitelná hovadina, že jsem si film okamžitě zamilovala. Nic tam vlastně nedává smysl, hlavně teda proměna "obyčejné" holky v mrštného zabijáka, já jsem se ale úžasně bavila. Úchvatný Sam Rockwell a překvapivě vtipná Anna Kendrick se navzájem dokonale doplňovali a vytvořili vynikající atmosféru, která chybí většině dnešních rádoby komedií, stejně jako většině akčních filmů. ()

Reklama

Reklama