Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 2

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (CinemArt)

(více)

Diskuze

martess

martess (hodnocení, recenze)

Nevie niekto nahodou... ked sa senatorka opyta lea či ma strach je to odkaz na film the Grey ?? lebo niečo velmi podobne mu povie aj liam neeson

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Ten predavac (Mykelti Williamson) sa mi zdal ako starsi brat Denzela Washingtona nielen tvarou, ale aj gestami a pohybom.

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Ja neviem, čo riešite. Chcela ostať, aby sa priblížila bežným ľuďom, ako tu už bolo spomenuté. A hlavne si myslela, že si to môže dovoliť, lebo je dostatočne chránená. 

na příspěvěk reagoval TheDon

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Psychor

nie, ona chcela odísť, ale scenárista rozhodol že musí ostať, lebo však o čom by bol film... (:

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Aresko123

Ona to pochopitelně tušila a šéf ochranky ji na hrozící nebezpečí velmi jasně upozorňoval. Jenže vidina kariérního postupu převážila nad obavou o život. Zamýšlela se prezentovat jako žena z lidu a tím získat politické body.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mukade

Aresko123

Aresko123 (hodnocení, recenze)

Psychor

asi trosku nadsazky musis chapat, ci nie? dovody ostat = riskovat smrt ??? ale asi je pravda ze nemohla vôbec ale vôbec tusit ze by sa jej niekto chcel zbavit... to nemohla tusit...... nadsazka....

na příspěvěk reagoval Psychor

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

TheDon

môže byť, ona má rada "očistu" - papá hlinu a bio potraviny. Plus vyhľadáva kvalitné umelecké filmy ako je tento ((:

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

TheDon

To ti neviem povedať, ale to, že by udalosti z 12 hodín boli spracované do seriálu, ktorý má necelých desať hodín, znie lákavo. Skoro celá The Purge live.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

hm už to kleslo, škoda, ta nejlepší očistná jízda vůbec a navíc Grillo totálně bad ass 

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Purge, pravdepodobne obľúbené filmy "bojovníkov" islamského štátu. Prototyp degenerovanej kultúry

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Skutočný expert by sa nepýtal, ale len oznámil že sa na to oplatí ísť do kina. Zase si Stallone nasral do huby a prehltol :-D

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lateef

To je jasný, že teď to budou ždímat na dřeň, dokud na to lidi budou chodit. Tohle je ten typ námětu kterej je takřka nevyčerpatelnej. Minimálně dva až tři díly nás ještě čekají s tím počítám.

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama