Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Recenze (239)

M_Bery 

všechny recenze uživatele

Krása... Náš Loki a Dr. House dohromady, kdo by to byl řekl, že? Byl to trochu nezvyk, že Tom Hiddleston hrál kladnou postavu, ale tak proč ne... Myslím že obecně je to krásné drama, bez akčních scén, a bez hektolitrů krve, což je nezvyk ale je to fajn a je to taky způsob a styl žánru. Je zajímavé, že se filmů a seriálů tohoto typu netočí víc, protože u mě to mělo velký úspěch... :-) ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celé by to mohlo byť aj dôveryhodnejšie, no do celkového počtu mi vadia scény ako nás hlavný hrdina vždy ide po šéfovej frajerke. Ona sa mu vždy vnucuje a on nikdy nenamieta. Pričom stačilo aby povedal Adam Eve nie 🤷 musím ešte vyzdvihnúť krásny úvod seriálu kde vidíme rôzne luxusné predmety, ktoré sa menia na rôzne zbrane hromadného ničenia. Good job ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná série se slabšími chvilkami, zejména v závěru. Zejména chování a motivace postavy Jed je prazvláštní. Celkově 75%. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Hratky sem a hratky tam, obcas granat, nekde zbran a do toho jedna fesna nevernice. Jako serial by asi dostal 3 nebo 4*, skoncil rychlejc nez zacal. Tvurci se vyblbli, ale dosli jim naboje ve zbran dost brzoi. Dalsi protahovani by byla jenom utrpeni. Kdyz to pojmu jako 6 hodinovy krimi film, uz je to lepsi. Chybelo mne tam trosku vic emoci, anglani se holt nezaprou. ()

Fuksinka 

všechny recenze uživatele

Nepleťte se, toto není žádná akční střílečka. Toto je výborné, inteligentní a napínavé konverzační drama. A až na závěr se tam opravdu žádných akčních scén nedočkáte. Hiddleston, Laurie a Colman jsou dokonalí. Napětí se dosahuje převážně dialogy. Jsem ráda že to točila režisérka, protože využila výborně i toho, jak božsky Hiddleston vypadá. Já jsem spokojená a dávám plný počet. Jestli jste přesyceni střílečkami a máte chuť na seriál, který je založený na chemii hlavních postav a skvěle pracuje s žánrovými klišé, je Night Manager pro vás. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Doktor House svléknul lékařský mundůr a geniálně zahrál superzloducha obchodujícího se zbraněmi. To člověk nevěděl, zda mu fandit, nebo ho nenávidět. 6 dílů bylo tak akorát a přestože první půlka nepřinesla zrovna strhující podívanou, závěr příjemně vygradoval a já budu doufat, že bude i druhá série. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Příznivce krále špionážního románu - spisovatele Forsytha, by měli zajásat, konečně někdo zase natočil něco v jeho stylu. Sympaťák, kterému musíte fandit v jeho nerovném a utajeném boji za spravedlnost, proti bossovi - hnusákovi. To celé v atraktivních lokalitách a opředené pavučinami intrik a špionážních sítí. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Bývalý voják, nyní noční hotelový recepční, je zverbován britskou tajnou agentkou a vsazen do prostředí nelegálního obchodníka se zbraněmi, aby rozkryl jeho činnost a podíl britské a americké tajné služby na ní...Časté přirovnávání díla k bondovkám rozhodně nesdílím vzhledem ke zcela jinému pojetí a zcela jiné základní filozofii filmů s Jamesem Bondem. Každopádně tato šestidílná minisérie nabídla vcelku zajímavou zápletku, dobře natočenou, se zajímavými postavami a herci. Tom Hiddleston má své kouzlo a charisma, Hugh Laurie je charismatem přímo nasáklý, Tomu Hollanderovi role slizského a zákeřného Corcorana dokonale sedla a zjevně si ji užíval a Elizabeth Debicki má potenciál na budoucí velkou hereckou hvězdu. Zajímavý příběh, kterému možná chybělo trošku více důvěryhodnosti. 70%. ()

kuře.gril 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyla fanynkou Toma Hiddlestona, ale tímto seriálem si mě získal (dokonce natolik, že bych proti němu nebyla ani v otázce nového představitele Bonda). Nejlepší je seriál v první polovině, která je trochu rozvleklá, ale o to s hutnější atmosférou. ()

Baldrick 

všechny recenze uživatele

Takové slaďoučké. Motivace postav jak z pionýrské brožurky. Pravda, místy docela napínavé, předposlední díl to vcelku solidně nakopne, aby v posledním díle se to definitivně rozplizlo. James Bond naruby, jako citlivý civilní klaďas, zřejmě cílený pro romantické inteligentní divačky. Jako lehce dráždivé melodrama to evidentně u někoho funguje, ale jinak... ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Je to trochu strojene, ale napinacka to je. Fakt jsem se tesil na kazdy dil. Je super videt Toma Hiddlestona v uplne jine roli, nez je zakerak Loki. Hugh Laurie tady hral tak nejak napul. Clovek si ho poji s Dr. Housem, kde byl neprekonatelny a v tomto snimku jede na pul plynu. Kazdopadne hodne koukatelna vec za rovne 4*. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Spojiť Toma Huddlestona s Hugh Lauriem, wow to je skvelé. Už len to si zaslúži gratuláciu a naviac v spionazne - akčne - dramatickom seriály s peknými exteriérmi. Tu jednoducho šľape všetko od začiatku až dokonca a dej sa tak rýchlo vyvíja a napreduje, že človek sivto môže len užiť a vychutnať si každú jednu epizódu. Veľmi vydarená vec, ktorú doporučujem vladtje každému, lebo každý si tu môže nájsť to svoje. Britská herecká elita je vysoko jedlá a každá epizóda ma viac a viac baví. Knižný námet výborný, takže nie je čo vytknúť len chváliť. ()

nicolePavs 

všechny recenze uživatele

Víc takových seriálů prosím! Velmi povedené, napínavé ve všech ohledech, stihla jsem celou minisérii za jeden den. A herecké obsazení tomu dalo ten pravý říz. Za mě rozhodně doporučuji. ()

Eaton_Hunt 

všechny recenze uživatele

Super záporák Roper (Hugh Laurie), který využívá svoje charisma zas na maximum, jak je zvykem ze seriálu Doktor Hause. Tom Hiddleston se také neztrácí ve stínu záporáka. Ze začátku moc není vidět síla a odhodlání  velkého obchodníka zbraní, ale na konci příběhu se dočkáme trochu toho šílenství do zbraní.  Tento seriál má podobný nádech jako film Lord of war, který ukazuje na obdobné problémy ohledně obchodu se zbraněmi v měřítku státní zakázky. 6/10 ()

Tereza3 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý, napínavý pilot. Tom svým charisma prýští v dáli a mě nezbývá než se nechat postříkat (Ehm, ehm...) Hughovi role Ropera sedne, i když mi asi bude chvíli trvat, než si na něj jako na záporáka zvyknu. Olivia je báječná. Moc se mi líbí i barevnost, kamera, výprava, no a zápletka bude, zdá se, dost zajímavá. Těším se! ------ Po dokoukání musím doplnit, že nic takového jsem ještě ve formě minisérie neviděla a líbilo se mi na tom úplně všechno. Napjatá jsem byla jak špagát většinu času, hlavní herci jsou samozřejmě bomba a i ten téměř pohádkový konec mi jako citlivce sedl. ()

looo 

všechny recenze uživatele

Takovej ten seriál, ve kterým se toho vlastně ani moc neděje, ale člověk najednou zjistí, že už tři díly nedejchá. Poprvý od chvíle co jsem přestal kouřit bych si to cígo fakt dal. S Káhirou v čerstvé paměti šestá hvězdička jako bonus. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Ať "the final episode", kterou jsem doposud logicky neviděl, dopadne jakkoliv, dávám nejvyšší hodnocení. Důvody: (1) perfektní výkony protagonistů, (2) atraktivní lokace, (3) vynikající hudba, (4) propracovaná analýza & psychologie jednání jednotlivých postav - BTW. tohle dokáže pouze jako režisérka žena - my chlapi jsme poněkud jednodušší a troufnu si říct v tomto ohledu infantilní, (5) nemilosrdný pohled "za kulisy" dnešního světa, (6) pomalé tempo, (7) relativní minimum násilných akcí - v daném žánru často samoúčelných, ale pro většinové publikum "nezbytných," a nakonec, (8) vysoký stupeň vloženého IQ. Zkrátka a dobře, děkuji, BBC. ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

svižné britské drama, ktoré ponúklo gravúrne výkony Dr Housa vs Lokiho, a svojim spôsobom pripomína drsnú, exotickú a hlavne bondovku vojenskeho podsvetia...pochvaľujem a teším sa na druhú seriu :) ()

klariz 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo a bavilo mi to....zas taková příjemná a odpočinková změna od těch všech efekty naplněných/přeplněných filmů a seriálů. Laurie s Hiddlestonem a Hollanderem paráda :-). Happy end mi po všech těch hrstech depresivních děl za poslední dobu přišel vhod :-) ()

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama