Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zápletka by snad utáhla i regulérní western, teď do ní akorát Sandler a spol. nasázeli jednu srandu, absurditu či pošetilost za druhou. Naštěstí celkem semknutě a s jistými hranicemi konstantní dementní zábavnosti (ani s hnusně fekálními sranci to nepřehnali). Hlavně se sešla libová titulní partička 6, z nichž každý se chopil šance předvést svou zvláštní schopnost. Mohlo se však krátit, zejména ve druhé polovině už dostavníku často padali koně. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Velký Manitou, to ti byla hovadina, až jsem se musel červenat, když jsem se občas zasmál. Adam Sandler opět přivedl k životu svého laciného pana Hyda a kráčí si to výkaly nevýkaly, on se nějaký fórek ujme….a taky ujal. Ono je to takové…..no…..asi mělo jít o parodii….místy se stydíte za všechny a všechno….pak vás něco upřímně pobaví…..pak jenom vypnete a necháte se vést oslíkem. Asi bych to shrnul takto: Dvojice Sandler / Coraci má za sebou už mnohem povedenější spolupráce, ale proti gustu….. ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Je to taková ptákovina, kde se střídaj vyloženě trapný momenty s několika, při kterejch jsem se opravdu gebil (třeba když se snažili oběsit Lautnera nebo když tam ve scéně s dalekohledem řádil Vanilla Ice jako Mark Twain). Adam Sandler je v tom filmu hrozně nudnej, ale ostatní členové jeho party to docela táhnou (hlavně již zmíněnej Taylor Lautner a Terry Crews). Občas mi to přišlo i takový trochu technicky nezvládnutý, některý scény působily dost lacině, ale jinak se na to dalo dívat, taková neškodná blbost. 60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená. Nečekala jsem, že se mi to bude líbit. Western není úplně můj oblíbený žánr a komedie/parodie většinou nedopadají nejlépe, ale tohle se docela povedlo. Samozřejmě by to nebyl Adam Sandler, kdyby ve filmu nebylo pár nechutných a trapných vtipů, ale je jich pomálu. Příběh je solidní a zajímavý. Když už to ke konci vypadá na šťastný konec, najednou se objeví nečekaný zvrat, což mě překvapilo. Není to film, na který bych se dívala pravidelně, ale třeba jednou do roka, je to příjemná srandovní komedie se super herci. ()

vachi 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Na to, jaké to má výborné herecké obsazení (většina se pohybuje v komediálním žánru jako ryba ve vodě), tak jsem se moc nebavil. Příběh je jednoduchý a předvídatelný, většina gagů neurazí, ale ani nerozesměje. Pro mě jednoznačně nejlepší výkon podal Taylor Lautner - sice jsem psal, že jsem se moc nesmál, ale on hrál toho blbečka tak dobře, že mě rozesmál téměř vždy. Příště by to ale chtělo vymyslet něco lepšího, takové kvalitní herecké obsazení je škoda takhle špatně využít. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)
  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama