Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvěstný patolog Knecht znepokojuje ústecké kriminalisty, kteří jsou ale naplno zaměstnáni vyšetřováním ohořelého těla na kališti. Spojitost s přepadením transportu peněz je skoro jistá, a tak jejich síly směřují k záchraně jediného živého svědka. Boj s časem začíná… (Česká televize)

Recenze (30)

kumite odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slavní detektivové vyhodnotí, že doktor kódovaně volá "zvěřinou" SOS a oni za ním pošlou samotnou Slepičkovou ?? A ten útěk podezřelého z nemocnice byl jako do prdele co ? Proč ta ostraha nestála před dvěřmi od jeho pokoje, ale o 20 metrů dál ? A nebyl náhodou připoutaný k lůžku pouty ? Slavní detektivové vědí, že nějakým kanálem lze dostat do basy k Željkovi mobil a nezajistili v base žádná speciální bezpečností opatření ? Ten si pak v base vytrvale telefonuje jak v call centru Vodafonu. Ten zátah na Draga u pingponga byla jedna velká komedie. Kuneš na na Dragovu gorilu amatérsky míří zezadu z 20 cm a stojí tam jak tvrdý Y ?? Tak jako vypadá zatýkání nebezpečného zabijáka ? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na to říct? Patolog Knecht je můj oblíbenec a zápletka s kpt. Gazdou v podání Pavelky taky nebyla nejhorší, ale při srovnání provedení a počtu nesmyslů s S01 je tahle epizoda celkem bída. PS: Pobavilo mne že dům Gazdy je ten samý, který si "zahrál" v Metanolu jako dům, kde pachatel dostavuje bazén. ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím nejlepší díl druhé série, bez debat. Sice to je stále plné alogičností, člověk tak nějak nemůže uvěřit tomu, že to je od stejných tvůrců, neb oproti sérii první je to stále jen slabý odvar, ale konečně z toho přestaly bolet oči, vrátila se stará hutná atmosféra, děj získal nějaký spád, čili v kontextu dřívějšího festivalu marnosti musím hodnotit alespoň z části kladně. A po delší době mohu k dalšímu dílu vzhlížet s mírnou nadějí. Snad se konečně Pachl rozpomněl, jak se píše dobrý scénář, a ta prozatímní agónie bude moci být alespoň lehce pozapomenuta. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katastrofální díl plný nelogických rozhodnutí a ještě debilnějších zvratů. V tomto díle udělali z kriminalisty Pavelky křiváka co vykrádá transporty peněz a vraždí mafiány i svědky....Díl, ve kterém zdrhne z nemocnice člověk s průstřelem kolena, kde nikomu není divné, že jejich patolog nechodí do práce....Prostě tohle je bída. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

achjo, zlouhavé, nudné. Já už moc nezvládám hloupé scény, kdy se drsňák Kuneš buď vypořádá s řádově těžším borcem (bodyguard v 1. díle), nebo dostane nakládačku jak malej kluk, i když někomu míří na záda. Jejda proč?!? Proč ten seriál nemůže být aspoň trochu uvěřitelný? Tohle je čirá pisatelská fabulace, bohužel ne moc dobře zfilmovaná.... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Při prohlídce telefonní ústředny hraje v televizi seriál Cirkus Bukowsky (od r. 2013), z kterého původní Rapl vychází. Navíc ve vysílané scéně jedou v Mercedesu, který patří hlavnímu cirkusákovi, kterého hraje Predrag Bjelac a ten v Raplu hraje Draga. (plex)
  • Přestože byl podezřelý Vitzner (Radek Bruna) v předchozím díle přikurtován k posteli policejními pouty, v tomto díle z neznámých důvodů nikoliv, proto také mohl utéct. (sator)
  • Ford Escort Turnier kapitána Gazdy (Ondřej Pavelka) jezdí s registrační značkou 4U6 7442, která je vidět i v okamžiku, kdy se na voze zadře motor. O několik scén později má ale na zvedáku v policejní laboratoři tabulku s číslem 3U6 9313. (Martin_L)

Reklama

Reklama