Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 1

VOD (1)

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (804)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Misery porn s didaktickou režií a komicky průhledným scénářem, ze kterého vrah vyplyne asi po dvaceti minutách. Takže nezbývá, než se kochat přehráváním všech zúčastněných, roztomile chtěnou ponurostí a exploatační koncovkou, která by v rukou schopnějšího režiséra mohla vyznít provokativně. Je to taková Zmizelá pro mamky v domácnosti a wannabe psychologické sonda do vztahové mizérie. Jako thriller ne, jako nezáměrně cheesy chick flick z provenience tmavě červené knihovny? Ale jo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Při srovnání se Zmizelou je tento snímek o stupeň horší. Do závěru prvky thrilleru nejsou moc vidět a celý snímek působí spíše jako psychologické drama. Šlo pár věcí udělat lépe jako zapracovat na vrahovi, závěr byl takový nemastný, přesto rozuzlení nebylo špatné. Dále vadí například vyšetřování, které je o ničem, vlastně celkově vyšetřování bylo jen taková vsuvka. O zajímavý film rozhodně jde, jako divák jsem se nudil jen zřídka, takže i přes pár záporů se jedná o celkem stravitelný film.. 7/10 = 74% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Příběh nechává diváka nahlédnout do života alkoholičky Rachel (Emily Blunt), rajdy Megan (Haley Bennett) a matky Anny (Rebecca Ferguson). Do osumdesáté minuty jsem byl přesvědčen, že to bude pouze za tři hvězdy, ale pak přišla nečekaná odhalení. Haley Bennett mi tady hodně připomínala v tuhle chvíli známější a úspěšnější herečku Jennifer Lawrence. HODNOCENÍ 70% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Škoda peňazí na kino. Človek sa teší na mysteriózny thriller a dostane akúsi BABSKÚ DRÁMU. Síce pekne natočenú, ale miestami fakt iritujúcu, blbú, predvídateľnú... Neviem či aj ten slávny worstseller je taký povrchný patos, nedomyslene kolísajúci medzi feministickou a mizogýnnou stránkou, ale zisťovať to určite nebudem. Nebyť Emily v hlavnej úlohe, tak hodnotím oveľa nižšie. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Pekná formálna stránka úspešne mlží skryté tajomstvo príbehu, a na hercov sa dobre pozerá. Ale odkrytím onoho tajomstva sa z toho stane iba prvoplánový, tuctový thriller bez náznaku vynaliezavosti, na ktorý sa v húfoch chodí do kina iba vďaka popularizovanej knižnej predlohe. A vďaka Fincherovi. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • „Dívka ve vlaku“ je první knihou, kterou autorka Paula Hawkins vydala pod svým jménem. Do té doby vystupovala pod pseudonymem Amy Silver. (Novotnak98)
  • Hudba v traileru je předělávka hitu Kanyeho Westa „Heartless“ kanadskou skupinou Blitz/Berlin. (hendrich6)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 75,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 173,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama