Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 1

VOD (1)

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (804)

poppy75 

všechny recenze uživatele

vacsinu filmu sa mi tocila hlava....ludia,ktori svoj exibicionisticky zivot ziju tak,aby si ich cestujuci vo vlaku mohli kazdy den obzerat a robia to tak dokonale,ze o nich vsetko vie aj vecne opita rachel,ktora obvykle nedovidi ani na poharik......podozriva c. 1,ktoru policajti ani poriadne nevypocuvali...vrah,ktory bez mihnutia oka umlati meghan kamenom ale pri rachel vaha a vaha...zbytocne dlhe,len sa tocite v tom opileckom vyleve a tak nejako si ani nedokazete vybudovat vztah k postavam...po napati ani stopa..len tupo sledujete psychoanalyzu a cakate kedy skonci...vrah vlastne ani nieje podstatny... ()

SaintMichael 

všechny recenze uživatele

Poslouchal jsem to i jako audio knihu a to byl urcite lepsi zazitek. Ale chapu, ze nelze vsechno z knihy dostat do 112 min. filmu. Herecke vykony jsou na dobre urovni a rozhodne stoji za pochvalu hudba. ()

BranuliQ 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí Dievčaťa vo vlaku sa mi automaticky natíska porovnávanie s Fincherovým Gone Girl, ktorý bol ale po všetkých stránkach oveľa lepším filmom. Tento film by potreboval svižnejší a nápaditejší scenár a samozrejme skúsenejšieho človeka na režisérskej stoličke. Herecké výkony pritom neboli vôbec strašné, no charakterovo postavy nemali čo ponúknuť a už vôbec sa nedá vravieť o tom, žeby som si nejakú obľúbil. Ťažký, ale pozerateľný priemer! 50% ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Na studiu zivota je to primalo rigorozne a privelmi fantasticke. Nebolo to ani zabavne a ani velmi prijemne, taka detektivka na polceste medzi thrillerom a kazdodennou mizeriou. Mne osobne teda bolo cely cas jedno ako to bolo, iba som si vsimal to panoptikum ludskych trosiek. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Když osekáme všechny ty jakoby bonusy v podobě snahy o ártový vizuál, slušné herectví Emily Blunt, zůstane nám holý korpus zcela tuctové thrillerové zápletky. Možná dostat do rukou předlohu třeba Dennis Villeneuve, mohli jsme vidět netuctový, výjimečný film. Tohle se bohužel sotva vyškrábalo na průměr. ()

Hurin 

všechny recenze uživatele

Chápu, proč si knížka získala tolik fanoušků, neboť proti ní má film až moc problémů. Se stopáží kolem dvou hodin jsem si myslel, že kniha bude na plátno přenesena více než obstojně, leč podané to zde bylo tak, že z hlavní hrdinky zde byla ještě horší osoba než snad aji je a po teda odhalení už se ve filmu nemělo co jiného stát než co se stalo...Docela zklamání, potenciál tam byl ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama a vlastně i docela zajímavě vyprávěné. Teda až na tu rozvláčnost. Emily Blunt je uvěřitelná a asi kvůli ní nadobro skončím s alkoholem i já. Asi největším překvapením pak pro mě bylo zjištění, že se dá "zasklít i kocovinové okno". ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Tak knihu neznám, ale mystery thriller ?? Spíše psychodrama s brzo vyzrazeným (a v této podobě už mockrát viděným) koncem.....Emily to jako psychoalko zachránila.... ()

Kinepa 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh, který je možná v knižní podobě lepší. Jinak si nedovedu představit, že to byla nejlepší kniha roku 2015 ... V porovnání se severskými seriály hodně nižší úroveň. ()

vesmir.posel 

všechny recenze uživatele

Oblíbil jsem si Emily Blunt a nezklamala mě ani v roli ženy, která utápí svůj žal v alkoholu a ze střípků svých vzpomínek skládá portrét vraha, kterým může být i ona sama. Film má temnou atmosféru, minulost je však za námi a je potřeba dívat se dopředu. Nejen při jízdě ve vlaku. Všechno je možné. ()

agiba 

všechny recenze uživatele

Teda ty hodnoceni tady kolikrat stoji za hovno, na rovinu, uplne mi to zkazilo pozitek z filmu, protoze jsem si celou dobu rikala tak sakra, kdy uz prijde ten moment co stoji za 69% a modrou barvu. A ono pekny kulovy. Az do konce jsem byla napnuta jak ksandy, děj me vtahl jako dlouho zadny film. Dala bych 4 hvezdicky, ale protoze me mistni slabe hodnocení vylozene irituje, davam 5, abych zlepsila filmu prumer. Ne, vazne, opravdu jsem to zrala od A do Z. ()

Asgard 

všechny recenze uživatele

Nemám páru, jestli je režisér tak mazanej, nebo tak vypatlanej, ale už po pěti minutách filmu, jsem nevěděl kdo je kdo. A aby toho nebylo málo, po nějaké době ještě začneme cestovat časem a já už totálně netušil, jestli jsem v přítomnosti, nebo jestli furt pět týdnů do minulosti. A než jsem se stačil rozkoukat, zas jsem byl někde jinde, v jiný době. Mimo to ale film neměl špatný nápad, jen se mi opravdu nelíbilo pojetí. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

.... vycházím čistě z obsahovosti filmu (knihu jsem nečetl, což byla chyba) Snímek o dívce ve vlaku jakýmsi novodobým pojetím paparazzi! Alkoholička ve středním věku, která na sexuální orgasmus ani nepamatuje, bžunká svou Staličnaju při jízdě vlakem sem a tam. Vzpomíná, jaké to byly krásné časy, kdy si s manžílkem zašukávala všude v domě. Manžel z ní ale za pár let udělal trosku (prosím neplést si to s Troskami na Berounsku). Jeho pérko bojovalo na více frontách a ani v nejmenším nesympatizovalo s veledílem Marušky Remárkové "Na západní frontě klid". Ne, na žádné frontě jeho pérko nemělo klid. Díky tomu se dostáváme k hlavnímu motivu filmu. Proč Ráchel chlastá? Zaprvé protože může a zadruhé protože jí žádný orgasmus nepřinesl potomstvo. Závist! Zloba! To jsou pocity, které Ráchel cítí, kor když jejímu drahému Pérákovi se potomstvo podařilo splodit. Ráchel cestuje kolem svého bývalého hausu a sleduje dění. Má o všem přehled, ví kde přesně špásují sousedé, její exHasbend apod. Ráchel bžunká na kuráž a každý den se probouzí v totálním BlekAutu. Její ex zas šoustá na kuráž a každý den se probouzí v jiné pindě. To se mu stane osudným - sousedka (rozkošná micinka) mu sdělí krásnou větu "Budeme mít dítě". Je v piči (teda jako není doslova). Co má dělat? Co s ní udělá? Zabije jí? Jak se z toho vyvlékne? Hodí na to svou opilou Ráchel? Hodí to na manžela téhle pindy? Dívka ve vlaku je surový, chladný biják plný chlastu, sexu a domýšlení si situací. Je to spleť vztahů, které dohromady tvoří jasnou a srozumitelnou skládačku. Musíš přemýšlet. Musíš fantazírovat. A dej si k tomu i Staličnaju! Dovolím si vložit plné hodnocení, jelikož nemám srovnání s knižní předlohou a tak nemůžu hanit a kritizovat neduhy tohoto filmu. ()

terez_p 

všechny recenze uživatele

Četla jsem knížku jako první, a pak vás to nutí chtě nechtě srovnávat. Pokud bych to nečetla, tak si řeknu, že to byl průměrný thriller, zbytečně předvídatelný. Po několika minutách víte, kdo je vrah. Jsou i lepší filmy, ale oukej, v pohodě, dá se na to dívat. Ale díky tomu, že jsem to četla, mi celý ten film připadal jako strašná nuda. Upřímně nechápu, proč je Dívka ve vlaku tolik srovnávaná se Zmizelou, která je o 100 procent lepší, a přiznejme si, z valné části za to může Fincher. Tohle se moc nepovedlo... ()

themuseof97 

všechny recenze uživatele

Kdybych předtím nečetla knížku, tak jsem teď pravděpodobně zmatená jak Goro před Tokiem a možná ještě víc. Zmatené, uspěchané, nepřehledné. Je sice pravda, že knížka je taky taková zmatená kvůli střídání vypravěčů, ale rozhodně lepší než film. Emily Blunt byla sice skvělá, ale ostatní herci a celkově příběh se tak nějak zratili a jediné, co vnímám z filmu je asi to, že člověk nemá chlastat, když to neumí. Přitom ta závěrečná pointa je v knížce popsaná dobře - a rozhodně ne tak ukvapeně. 45% ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama