Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jednička a dvojka jsou lepší- ale Drákula a spol. opět nezklamali. Je tu mraky vtipných scén (sice spíše pro dospělé, ale i děcka se smála) , bohužel je to pokračování do očí bijící -spousta vtipů jsme buď už viděli, nebo čekali (vyjímka skvělá scéna s česnekem-ale přesně to jsem čekal), děj předvídatelný, i když milý- kraken se mi nelíbil a hlavně se mi nezdá ten konec jako souboj DJů (to mi připomíná jistého vítěze Hvězdné pěchoty v superstar) - naopak Van Helsing super postava, mohli to víc rozvinout...viděno v kině...80% ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Po dvou skvělých dílech jsem se obával, že tento už bude čistě dojení a jsem rád, že mé obavy byly zbytečné. Tvůrci servírují sice naprosto předvídatelnou zápletku, ale to všechno co se děje okolo je prostě pořád skvělé a hezky se na to kouká. Celkově je ten nápad monster, které si žijou vlastním životem, stále suprovní a jsem rád, že i dost vedlejších postav zde dostalo prostor vyniknout. Hotel Transylvánie je prostě jeden z mála kvalitních a originálních animáků v dnešní době a snad tato značka nezapadne do rutiny. Je to jako hotel, akorát na vodě! ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že tretí príšeráci budú typickým zrecyklovaným a zbytočným pokračovaním. Som ale rád, že som sa mýlil. Zmena prostredia príbehu veľmi pomohla a vôbec mi nevadilo, že základná linka bolo klasické predvídateľné klišé. Dôležitejšie je, že som sa skvele bavil. Pri infantilných prvoplánových vtipoch som v kine zažil výbuchy detského smiechu. Pri odkazoch a trochu sofistikovanejšom humore, zase išli do kolien rodičia a staršie publikum. A tak to má byť. Zábava pre celú rodinu. Prvý diel síce ostáva neprekonaný, ale dvojku strašidelná dovolenka určite zdoláva. Vrelo odporúčam. 90% Cinemax Bory Mall - press ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se názory dost liší, ale pro mě jde od prvního dílu úroveň stále jen dolů. Kouzlo jedničky se v tom snažím hledat jen marně a po druhém díle už jsem ho vlastně ani nečekala. Je to zkrátka takový ten průměrný animovaný film, který jednorázově pobaví, ale víckrát ho vidět nepotřebujete. Vlastně mi vůbec nevadí ta prvnoplánová a předvídatelná dějová linka (koneckonců u pohádek nás příběh jen málokdy překvapí), ale mrzí mě, že i když je znatelná snaha o nápaditost a humor, tak většina vtipů je nedotažená. Zůstane to tak jen u toho, že se možná lehce pousmějete, ale hned to vyšumí, aniž by to vyvolalo smích nebo větší pobavení. Zkrátka nápady jen polovičaté a málokdy plně dotažené k tomu, aby fungovaly. Zůstávají tedy spíš jen kvality, které zaslouží pochvalu napříč všemi díly - především originální dabing v čele s Adamem Sandlerem, který hlas Drákuly dělá prostě dokonale. A Selena v roli Mavis samozřejmě potěší vždycky, přestože tady moc velký prostor nakonec neměla. Ve výsledku tedy hezký průměr (snad i lehký nadprůměr), ale bohužel žádné terno. ~(3,3)~ ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama