Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (203)

majec4 

všechny recenze uživatele

Prve dva filmy som zvladol v spokojnosti. Hlavne jednotka sa mi velmi pacila. O tomto tretom pokuse to uz zial povedat nemozem. Vtipy slabe, pribeh plny klise, ktore prechadzaju az do afektu. Hudbu v rozpravke si tiez predstavujem inak. Sem - tam to ma samozrejme aj svetle momenty, napr. Bob, cesta v lietadle, Macarena. Najviac mi ale prekazalo ako nam nonstop tvorcovia serviruju ako je v pohode mat partnera z ineho druhu. Vsetci sme jedno. Ano sme, ale takto to prekrucat? Na taketo dristy som alergicky, hlavne v rozpravkach pre deti. V poslednej tretine filmu to postavy spomenuli niekolko krat a to bol proste uplny klinec do rakvy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo zcela beztrestně použít moje hodnocení druhého příběhu monstrumfamilly animáku a nechat vyniknout legendární „Ctrl c – Ctrl v“. Za mne Příšerózní dovolenou straší ty stejné mínusy jako dvojku. Hrdinové jsou vybledlí jako dresy vesnického fotbalového týmu, postupy recyklované, překvapivých momentů jako šafránu (vlastně ani tolik ne)….dovolenou si tu nevzal pouze Drákula a spol. Nechci nikomu radit, ale pokud někdo uvažuje o čtvrtém dobrodružství, tak bych podobné úvahy rovnou opustil….tahle mumie je už dávno rozmotána. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaká love story aj pre Draculu😉. Celkovo je Hotel Transylvania 3 pohodová a zábavná rodinná podívaná. Takým spestrením je tu luxusná monster plavba a zamilovaný Dracula. Trošilinku slabšie v porovnaní s jednotkou a dvojkou čo sa scénara a humoru týka, takže slabšie 3*. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jednička a dvojka jsou lepší- ale Drákula a spol. opět nezklamali. Je tu mraky vtipných scén (sice spíše pro dospělé, ale i děcka se smála) , bohužel je to pokračování do očí bijící -spousta vtipů jsme buď už viděli, nebo čekali (vyjímka skvělá scéna s česnekem-ale přesně to jsem čekal), děj předvídatelný, i když milý- kraken se mi nelíbil a hlavně se mi nezdá ten konec jako souboj DJů (to mi připomíná jistého vítěze Hvězdné pěchoty v superstar) - naopak Van Helsing super postava, mohli to víc rozvinout...viděno v kině...80% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

První díl byl topovka, ten jsem si vážně užil. Bylo to hlavně kvůli tomu, že tam byl vtip, který na to, že to byl animák, nebyl "dětskej" humor. Druhý díl se sice potácel ve stejných šlápotách, ale i tak, užil jsem si to. No, tak jsem viděl už i třetí díl, absolutní dno filmové série Hotel Transylvánie. Možná to je dnešní (2018) narůstající video cenzura po celém světě, ale už mi to nepřišlo vůbec vtipné. Vtipy hodně dětské a předvídatelné stejně jako příběh. Doufám, že už další díl nebude, jelikož se tenhle extrémně nepovedl. /Viděno v kině/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)
  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Ve scéně, kdy se kapitánka Erika snaží zabít Drákulu, se o zábradlí opírají kostlivci. V mžiku, kdy střela trefí Želé, u zábradlí nikdo není, ovšem v další scéně opět je. V další scéně jsou kostlivci úplně na zádi lodi. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama