Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (203)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono sa to drží svojho štandardu. Netlačí to na pílu. Pracuje to s plejádou známych postavičiek, ktoré sú nám predstavené v predchádzajúcich dieloch a zase je to v rámci animácie o triedu lepšie. Lenže Adam Sandler prehráva aj keď je animovaný a hlavná dejová línia s Van Helsingom je nezáživná a predvídateľná. Končí to tak ako by sa očakávalo, ale predsa tomu chýba niečo čo by to posunulo dopredu. Na druhú stranu, aj keby vznikla štvrtá časť a niesla sa v takomto duchu, tak by to bola pozerateľná jednohubka, pretože je to zábavnejšie a farebnejšie ako Ice Age. A hlavne od začiatku sa to hrá na zábavu bez zbytočných moralít, hoci tu sú. Takže v zásade to plní účel a nebolí z toho hlava. Zelený sliz rules! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaká love story aj pre Draculu😉. Celkovo je Hotel Transylvania 3 pohodová a zábavná rodinná podívaná. Takým spestrením je tu luxusná monster plavba a zamilovaný Dracula. Trošilinku slabšie v porovnaní s jednotkou a dvojkou čo sa scénara a humoru týka, takže slabšie 3*. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Lidi zase přišli, jdeme točit dál, dokud nebudeme mít pokoj. Je to hlučné, rychlé a barevné, jestli vám to stačí, budete se skvěle bavit. Jinak humoru povážlivě ubylo (krásně to ilustruje nová postava štěněte, která je skoro zoufale nevyužitá). Infantilně se chovají jen dospělé postavy, ale děti tam tentokrát skoro ani nejsou. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší než jednička, ale o level lepší než zoufalá dvojka. Sice mi první půl hodinu trvalo, než jsem se zase do těch postav zakoukal, ale jakmile se na lodi rozjede plejáda vtipných miniscén a fórků na jedno použití, je to zase dobrý. Humor sice není tak povedený, aby se u toho člověk vyloženě smál a po půli víte, jak to skončí, přesto Vám to nebude vadit. Je to sympatický, barevný, hlasitý a roztomilý. Hotel Transylvánie si částečně opravil pošramocenou reputaci. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na této pohádce se prakticky vůbec nic nemění. Sice nijak nepřekvapuje a nenabízí nic nového, ale stále si udržuje stejnou kvalitu jako v předchozích dílech a to taky není nijak jednoduché. Pokud si tvůrci Transylvánie budou držet stále stejnou kvalitu i nadále, moc rád se budu těšit na další a další díly. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno