Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 10

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Recenze (738)

bidja 

všechny recenze uživatele

zkusme to tedy jinak.. český dabing tomu nepomáhá, 4:20 projekce cca 1/2 poloviny, ne a ne usnout, Jackson přehrává možná opravdu díky dabingu, Reynolds, není třeba komentovat nevýzné týpky. Oldman, nic, chyba musí být minimálně v režii, spíše již v castigu. Hayek buď je od prsou dolů avatar nebo jsem si ji spletl s Zeta - Jones (pravděpodobně ano), úloha nejasná. V 6:30 odcházím do zaměstnání, nespravila to ani řádná snídaně celé makrely a čaje z Lídlu. V práci to bylo o hodně horší. Nadchází šance č.2. Možnosti jsou dvě, vypnout nebo filet mignon, pommes fites, mayonnaise, Frankovka Lelekovické vinařské družstvo. Vítězí kombinace 2/2 Amsterdam je příhodné místo, ale je lepší sedět v Goudenhuis (nebo dnes již možná ne) než vidět onanii v kanálech a ječící štětky v red light district. Nebojte se spoiler: vše dobře dopadne neusnul jsem, ale musel jsem přidat 9x o a.h.r. Cuba Libre + příchod manželky od holiče. Důležitá je terapie psaní recenzí, ta vyšla na ***** PS: zaváděcí plakát na CzTorrent je bomba. PS1 to Malarkey: je škoda, že moderní technika nedovoluje pustit si nějaké scény ne 2x, ale ani jednou. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Nebol to zly film, lebo par krat som sa zasmial fakt poriadne. No bolo to tak trochu silene. Hayek bola skvela, ale nejako mi tam nesedela. Na druhej strane, Jackson s jeho "motherf*cker" ma strasne bavil. Aj vztah medzi nimi bol dost funny. Ciste tri. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Skvelá akčná komédia ktorá ani chvíľu nenudí , je tam plno akcie srší to humorom postavy sú sympatické a dobre sa na ne pozerá.Hudba pri naháňačkách skvelá, bitky v pohode Ryan A Samuel výborný pre mňa za plný. ()

jajsemja 

všechny recenze uživatele

Sakra, proč jen jsem musel potom řídit. Na tento film by byla skvělá picí hra. Pít pokaždé, když S. L. Jackson řekne "motherf****er", tak jsem dole za půl hodiny. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Největší překvapení roku! S přehledem zrežírovaný, skvěle zahraný, nahláškovaný akční nářez, který tu dlouho nebyl. Tento rok jsem ještě neviděl nic lepšího !!! Hodnocení:89%. ()

gulista 

všechny recenze uživatele

No neviem. Celé mi to príde ako zmes prefuckovaných dialógov (vedie Jackson a jeho skvelo znejúci "motherfucker"), akčných sekvencií (je ich celkom dosť, ale rýchly strih to všetko kazí), digitálnych výbuchov (fajn až na ten záver) a strelených romantických flashbackov (zbytočne násilné). Plusom je určite hlavná dvojka a ich hlášky, tiež som rád za R-ko, ale niekedy to bolo už prehnané. Ide o obstojnú, avšak v celku nefunkčnú a mierne nadhodnotenú buddy komédiu. This guy single-handedly ruined the word motherfucker. 45% ()

Wawer 

všechny recenze uživatele

To byl nářez. Každýmu sice musí být jasné, že Bělorusku nejsou alpy, že prezident by si asi těžko osobně vyřizoval účty se znepřáteleným profesorem nebo že nemůžete jen tak bez úhony proletět čelním oknem. Ale o tom tento film není. Toto je jednoduchý nahláškovaný výplach a tak je potřeba i k filmu přistupovat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Adrenalinova a dokonca vtipna zabava. MIestami sice az moc silena, ale v konecnom dosledku prijemne napreduje. Nekompromisny vyrehotany Jackson, AAA sebavedomy Ryan, ohniva nadavajuca Hayek a exoticka Elodie to tu s prehladom tahaju a Oldman ako spravny zaporak nezaostava. Nepocitoval som dlhsiu stopaz, miestami sa mi zdalo, ze sledujem niektory zo starych dobrych akcakov s Jackiem Chanom. Moze byt. Odporucam. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Akční buddy komedie, ve které vše funguje na jedničku - chemie mezi Reynoldsem a Jacksonem, hlášky, svižná akce, i poctivá dávka starýho dobrýho ultranásilí. Producent sice mohl přisypat ještě pár dolarů na lepší CGI, ale o tom tenhle film naštěstí fakt není. Plný počet! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprostá akční lahůdka. Skvělé hlášky, dokonalá souhra mezi hlavními protagonisty, luxusní Salma Hayek, chytlavá muzika, nadupané honičky, brutální řežby. Stejně tak scénář vůbec není hloupý, není originální a neotřelý, ale sedne, vše skvěle funguje. Dialogy břitké a bez zbytečného patosu. Konec lehce bizardní, ale je v meritu věci. Za mne po dlouhé době totální nadšení a plná palba. Snad natočí pokračování a nezvořou ho. ()

simon84 

všechny recenze uživatele

Tady musim souhlasit s Verbalem. Nikdo nerekne Motherfucker tak, jako Samuel L. Jackson. Skvely buddy movie ve stylu 90tek, cistokrevna zabava. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi ústředním duem je parádní, humor velmi pestrý. Škoda, že se poslední hodina filmu stane jen nekonečnou honičkou v ulicích Amsterodamu. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyužitý Oldman a přemrštěná stopáž. To jsou hlavní zápory Zabiáka a bodyguarda. Na druhou stranu Samuel L. Jackson je naprosto boží a v druhé polovině filmu navíc dostaneme honičku, jakou jsem opravdu dlouho neviděl. Jo a Salma Hayek je tu krutopřísná. Čtvrtá hvězda utekla jen o fous, ale pořád je to hodně zábavný film. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

Silnější 4*. Je to masakr plný nejinfantilnější fuckolálie. Opravdu - dialogy si vystačí s nadměrně početnými "motherfuckery", které ze svých úst vypouští Reynolds a především Jackson. To by bylo ovšem málo, že? Proto je zde naservírována perfektní akce a poměrně netradiční příběh, jehož vyznění působí až perverzně romanticky. Tím tedy nechci strašit, že je zde patrná přítomnost marmelády. S předepsanými ingrediencemi to není ani možné. Rozhodně filmu vévodí sarkastická interakce mezi hlavními protagonisty. Potěší i několik pozoruhodných flashbacků. Za zmínku stojí i hudba. Není sice originální, nicméně dění efekntně podbarvuje. ()

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama