Reklama

Reklama

VOD (1)

Město se připravuje na Halloween, v arkádové herně skóruje hodně silný soupeř a skeptický Hopper jde na kontrolu pole plného shnilých dýní. (Netflix)

Recenze (50)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé řady navázala svou atmosférou na předchozí sérii, přičemž se opět vrátilo osmdesátkové retro. Hned po prvních záběrech jsem si znovu vzpomněl na film E. T. Mimozemšťan, určitě k tomu přispěla stará parta koloidů. Tento díl beru jen jako startovní, od dalších očekávám víc akce a chystám si pátou hvězdičku. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozrejme ako v každom sequeli tak aj do Stranger Things museli dať toho do druhej série viac a práve to viac to kazí. Viac postáv, pesničiek... V prvej sérii bol pilotný diel extrémne dobrý ale toto bolo o ničom. Síce to stále má tú 80. atmosféru ale aj tak to nie je to čo bola prvá séria. Uvidím, či zmením odminula názor pri ďalších dieloch ale tento má nebavil ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things se vrátily se vším, co na nich máme rádi - se sympatickými postavami, výbornou osmdesátkovou hudbou (zvlášť mě potěšilo Rock You Like a Hurricane od Scorpions! :) a s hrozbou "upside down" světa. Možná bych namítala akorát to, že děj až příliš spěchá a rychle se přeskakuje z jedné linie na druhou. Ale jinak slušný start druhé série. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na fakt, že som prvý diel druhej série pozeral tesne po opätovnom vzhliadnutí finále série prvej, bola pre mňa menším sklamaním. Ale pričítam to faktu, že sa na trochu, ale iba trochu odlišný štýl a atmosféru, kedy je jasné, že to bude celé akosi väčšie, treba adaptovať. Rovnako zaberie nejaký čas, kedy si divák obľúbi aj nové postavy. ()

ondraklapil6 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT!!!! Po dlouhém čekání jsme se dočkali pokračování seriálu Stranger Things a nyní tu je a za sebe musím říct, že to je fantastické. První díl nádherně zasazený do osmdesátkového halloweenu nás báječně vtáhl do děje druhé série a nechybělo v něm ani shledání s každou postavou. Mike, Dustin, Lucas, Will, Nancy, Jonathan, Steve, Ell a další staré i NOVÉ postavy (Mad Max a ten týpek co má pod nosem pedoknírek). Nezapomnělo se ani na Barb, (která je samozřejmě mrtvá, ale to její rodiče nevědí...) ani na novou několikanohou (neměl jsem čas ty nohy spočítat) příšeru. Shrnuto: MÁME SE NA CO TĚŠIT. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Dustin (Gaten Matarazzo) se v herně rozzlobí při hraní videohry „Dragon's Lair“ a označí ji za předraženou. V době vydání (1983) se jednalo o první videohru, která si místo obvyklých 0,25 amerických dolarů účtovala za jednu hru 0,50 dolarů a na některých trzích dokonce 1 dolar. (HellFire)
  • Když se při večeři Mikea (Finn Wolfhard) jeho otec (Joe Chrest) zeptá, jestli by skočil z útesu, Mike neodpoví. V 1. sérii Mike opravdu skočil z útesu, aby zachránil svého kamaráda. (HellFire)
  • V městečku Hawkins láká poutač před kinem na film Terminátor (1984), který měl v té době premiéru. (Rominator)

Reklama

Reklama