Reklama

Reklama

VOD (1)

El plánuje dokončit, co začala. Ostatní stupňují tlak na děsivou sílu, která drží Willa jako rukojmí. (Netflix)

Recenze (51)

EricNor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V cele serii na me neustale vykukuje neco nostalgickeho, ale je to cely zabity scenarem, nelogickym chovanim nekterych postav a hlavne nelogikou toho celého druhosveta, ktery mi prisel pitomy uz v prvni serii. Zlo v podobe pohadkovych zviratek, kterym vladne zla kralovna. Super postavy: sisla, kluk s harem, cernoch, kali, mike sestra a nekdy el. Spatny postavy: winona, serif, mike. Nechapu charakter bratra maxine. Jinak dej hrozne rozbredlej. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní zakončení druhé sezóny. U deváté epizody jsem se skvěle bavil, atmosféra byla příjemně mrazivá, napětí prostupovalo celý díl a nechyběla ani spousta kvalitní akce. Když jsem se díval na ples v závěru, nemohl jsem se zbavit pocitu, že mi, čert ví proč, připomíná Carrie. Osmdesátkové dekorace se asi hodně podobaly těm sedmdesátkovým. Výborná epizoda. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, poslední díl byl "Bitchin". Vše do sebe krásmě zapadalo, mělo drive, mělo logiku, jen to zavření brány do "The Upside down" bylo moc rychle, leč vše co tomu předcházelo bylo dokonalé. A díky nevyřešenému nepříteli se otevírá možná zápletka pro třetí sérii v podobě The Mind Flayera... + Dufferové by si možná mohli přividělat i novým High school musical, závěr epizody nebyl špatný :) ... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je seriál kulervoucí popisuji v hlavním komentáři. Tady bych proto vypíchl několik věcí, které zůstaly nedořešeny: 1) Doktor herce Paula Reisera má stejné rysy, jako jeho postava Burka v Aliens. Má stejné záměry s šerifem Hopperem jako měl s Ripleyovou? Dufferové jsou velký blázni do detailů, nedivil bych se tomu. 2) Co je ta velká nohatá věc? 3) V první sérii Hopper našel vejce, ze kterých se očividně něco vyklubalo. Demogorgoni a Demopsi to nejsou, ty se rodí z hostitele. Co z nich tedy leze? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Steve, Max, Mike, Lucas a Dustin bojujú z monštrom v jeho srdci, zatiaľ čo Joyce, Nancy a Jonathan zachraňujú Willa a šerif Hooper s El sa chystajú na rozhodujúci boj v laboratóriu. A tak všetko dobre dopadlo, až do začiatku tretej série. Plnému hodnoteniu nakoniec pomohol záver po školskom plese a odovzdanie rodného listu pre El Hooperovú. Atmosféra začiatku 90tych rokov seriálu v druhej sérii sedela podstatne viac a tvorcom sa podarilo poučiť sa z chýb v prvej sérii a vytvoriť tak vskutku zaujímavý seriál, ktorý tentokrát oslovil aj náročnejšie publikum. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Karen Wheeler (Cara Buono) si ve vaně čte knížku „Heart of Thunder“ („Bouřlivé srdce“) od Johanny Lindsey. (Duoscop)

Reklama

Reklama