Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak zase budu v drtivé menšině (jaké překváko) , ale trojka se mi líbila víc než první dva díly. Joey byla sympaťanda a šlo jí fandit. Příběhově se mi to líbilo a Pinhead byl velmi znepokojivej. To jeho lákání na temnou stranu síly, bylo velice lákavé. Chápu, že mu lidé těžce odolávali :-D jinak scéna, kdy hrdinku nahání parta z pekla, byla velmi povedená a "vytuněná" diskotéka neměla chybu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak mně se Peklo na Zemi líbilo o dost víc než směšně bizarní dvojka. Příběh rozvíjí události minulých dílů, zodpovídá pár otázek a nepostrádá celkem strašidelnou atmosféru, především ale charizmatický Pinhead, neodolatelně nabízející zvrácená potěšení, konečně téměř nesleze z plátna. Závěrečná akční naháněná v ulicích mi už přišla trošku slabší, hodně béčková. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Přestože se mi první dva díly Hellraisera líbily, trvalo mi dva roky, než jsem se odvážil na třetí. Měl jsem už prostě obavy, že většina dobrých nápadů byla vypotřebována a teď už půjde jen o obyčejný slasher. První půl hodina je slibná. Líbila se mi tu ta záhadná atmosféra a byl jsem zvědavý, kam děj tohoto filmu směřuje. Nicméně pak se to nějak zvrtlo a nastalo zabíjení ve velkém, které mi tu připadalo spíš na efekt. O to horší mi přišel důvod, proč je tu tzv. Pinhead takový jaký je. Myslím, že po druhém díle ho měli tvůrci spíš nechat být a přijít s novou hlavní zápornou postavou. Nicméně když bych film nebral tak vážně, tak můžu s klidem říct, že se jedná o solidní béčkový horor, u kterého se alespoň nebudete nudit. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné. Budu se opakovat, ale tohle je zase jinak pojaté, než dvojka, ta byla zase jinak pojatá, než jednička, ale pokaždé zatím vyšly osobité a dobré filmy a trojka není výjimka. Je to víc přímočaré, na atmosféru se už tolik nehraje, zato se tady hodně vraždí, teče hodně krve a cenobité dostali asi nejvíc prostoru ze všech osmi Hellraiserů. A má to dvě naprosto špičkové scény: Pinhead v kostele a Pinhead ve víru diska (v tom ho trochu chápu). S tímhle dílem přichází poslední Hellraiser, jak ho máme rádi. Kněz: "You will burn in Hell for this!" Pinhead: "Burn?! Oh, such a limited imagination!" ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začíná to zklouzávat k průměru a někdy i k nudě. Příběh je tu jako ve dvou rovinách z pohledu mladé reportérky Joey a dívky z ulice,kterou Joye najde a spolu bydlí ,ale ona odejde a stane se Pinheadovo pomocnící. I Joey se dostane na druhou stranu ,ale za účelem zničit zlo. Za zmínku stojí masakr v klubu Kotelna jinak to někdy místo hrůzy vhání úsměv. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Titulnú pesničku filmu, ktorá zaznie počas záverečných titulkov nahrala legendárna britská heavy metalová skupina Motörhead. (Jello Biafra)
  • Scéna ze staveniště na konci filmu se natáčela na půdě univerzity Wake Forest v Severní Karolíně. (HellFire)
  • Poté, co Joey uvidí v televizi falešné zprávy, zavolá Docovi, aby si zapnul televizi na kanál 12. Když Doc přepíná, můžete mimo jiné spatřit scénu z předchozího filmu režiséra Hickoxe Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase. (HellFire)

Reklama

Reklama