Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tělo, které najdou dělníci ráno cestou do povrchového dolu, patří mladé ženě, kterou všichni ještě před pár lety obdivovali na obálce časopisů, „co vycházejí v Praze". Žárlil na ni někdo? Pomstil se jí? A co o ní vlastně ví Filipův parťák Martin Plachý, kterého nečekaně přešel cynický humor? (Česká televize)

Recenze (58)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílu skvěle nabušenej seriál.Trojan excelentní a jsem zvědav, co se z něj na konci vyklube.On není policajt z roku 1982, na to dám krk, je tam z úplně jiného důvoduByla tam vidět i profesionální práce techniků.Ne jako v té přehypované sračce Rapl, kde technik najde ruku a mává s ní nad hlavou,aby to "policisté" viděli, jak ji našel on.Tady přijde k té tyči, zvedne ruku, že má nález a přijde kolega s látkou a důkaz převezme.I takové detaily dělají filmy a seriály koukatelnější.Je vidět, že měl štáb na place poradce a opravdu si dali záležet. ()

fugyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavosť prípadov nechýba, keď sa dostávajú od podozrivého k ďalšiemu podozrivému a každý má svoj diel viny. A všetkého bolo primerane akurát: komunistické žvásty, "neochvejné" policajné postupy, rekvizitky, aj hlášky... // I socialistický lidi jsou jenom chlapi. // V socialistický společnosti se přivydělává brigádou nebo překračováním plánu. // Jsem střizlivý jak pytlík mlíka. // Marvanove fantasy stavy sú čoraz lepšie. Keď sa pozerá na seba ako leží v kóme cez obrazovku televízora, ktorý sme mali i my doma... Paráda. ()

Reklama

inachisio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už to tedy začíná být napínavé a to v pravém smyslu slova. Nechybí však ani vtip, který tvoří z naprosto šíleného, neuvěřitelně originálního a propracovaného příběhu velice rozporuplnou podívanou, žánr nevím - něco mezi satirou, thrillerem, dramatem a komedií. Vynikající děj, při němž také trochu víc poznáme postavu Martina Plachého, což byl velice chytrý krok od tvůrců. ()

Nalimator 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh je velká slabota, často sklouzává do úplného nesmyslu. Například v této epizodě se stalo během jedné noci asi 6 náhodných a málopravděpodobných událostí vyústících do vraždy. Lepší je to se samostatnýma scénama (tady např. výslech soudruha) a ukázkama dobových zvyklostí a prostředí. Některé postavy jsou taky vymazlené, nicméně jako celek to bez dobrého příběhu nefunguje. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda mi přišla jako zatím nejlepší z celého seriálu. Vyšetřování případu vraždy mě bavilo, tvůrci tentokrát nezapomněli zapojit i humor a hlášky Martina Plachého jsou opravdu propracované. Musím pochválit i Jana Budaře, na kterého jsem v předchozích epizodách pozapomněl, ale jeho Klement Kratěna, jenž neustále bojuje proti reakčním živlům a západnímu imperialismu, je výborný. Jako bonus zde vystupuje Antonín Blaník v roli soudruha Šejby, Marek Daniel ty funkcionáře prostě umí. Bavil jsem se přímo luxusně. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Pohostinství U Kahanu je Baráčnický dům v Kladně. (sator)

Reklama

Reklama