Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luďka čeká pořádná kocovina. S novou realitou se ale smířit nehodlá. Z nouze začne lhát. Lže synovi Tondovi, své bývalé ženě Iloně, dokonce i kamarádům v Severce. Její majitel Eda také nemá dobrou náladu. Cítí, že v Mostě je něco jinak. (Česká televize)

Recenze (90)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ilona: Já mám prostě o něj strašnej strach, oni píšou že se to v člověku může projevit daleko pozděj, že je to uložený v tom genotypu. A hele, všechno co jsem se na tých různých servrech dočetla na Tondu sedí, jo? Chodí rád do školy. Straní se kolektivu. Používa deodorant. A má kartičku do knihovny. Luděk: No promiň, ale to on asi jako student musí. Ilona: Jenže on si tam půjčuje knížky a taky je čte, Luďane, to není normální. Luděk: No po mně to nemá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, Most svou kvalitu určitě má a hlavně se u toho člověk pobaví. Celý tento projekt si na nic nehraje – prostě je to takové „lidové“ se vším všudy. Nechybí humor, erotické jiskření, sexuální i rasistické urážky, nadávky i emoce a hlavně nedělají z lidí debily kupou nelogických kokotin okolo…Každý si tam najde to svoje, někdo se tam dokonce shlédne v nějaké postavě (ty jsou mimochodem dobře napsané) a hlavně Dáša/Pavel (Erika Stárková) má v sobě cosi, co se mi na této herečce líbí (až dosud jsem jí neznal). Jasné číslo jedna je samozřejmě Martin Hofmann a jeho Luďan – to je prostě typický buran a ožrala. Už teď můžu říct, že se těším na další díl. Zatím jsem nadmíru spokojený (moc jsem od toho nečekal…).60% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu slabší než první díl, ale stále dost povedené. Tentokráte to netáhne ústřední partička, ale Schmitzer a jeho senzační past na zlodějíčky. Víc se také projeví Pavel (Dáša) a je tu super ten kontrast toho progresivnismu, transgender a reakcí na to od zabedněných socek z Mostu, kteří se zároveň bojí přiznávat, jak se jim vlastně Dáša líbí, no a kdyby byla cigoška, tak kdo ví... ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ DÍL CELKEM UŠEL , druhý byl dost ubohý a další budou , asi , v podobném stylu . A vzhledem k tomu , že se vysílá před 22. hod . je to na hlubší zamyšlení - proč taková vulgární ubohost je v tomto čase ???? Někteří z MOSTU A OKOLÍ se zřejmě pobaví , My co jsme dále , už méně . Nechápu proč tam hraje Medvecká , výborná herečka a Čvančarová . A PROČ se za naše poplatky točí taková ubohá , hloupá kravina ??!! ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Prostě mi slib, že Tonda nepřijde do styku s Pavlem.“ No, nebylo to tak hrozný… V kuchyni se teda děly věci... A proč ne, že jo? Radio! Doma předsudky, v knajpě taky... Volej dobrej. Ožralej farář? Dáša ve fabrice celkem v pohodě. A já myslel, že silnější pes mrdá všude. Předsudky jsou zlo a evidentně je má jenom Luďan. Peníze mluvěj i v Mostě. Ilona dobře. Že by Luďan vyměk? Myčka slušnej plán. Farář jel. „Ty mě nesmíš poslouchat, když piju vodku.“ A Eda povídal. Co bude se psem? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Pozorný divák si všimne, že když Tonda (Filip František Červenka) si prohlíží profil Blanky na Facebooku, je laptop připojený k Internetu pomocí WiFi, a to v momentě, kdy v baráku nešel elektrický proud. (Leopard105)
  • V momentě, když si Tonda (Filip František Červenka) prohlíží profil Blanky na Facebooku, je přihlášen jako „Martin“, to ale neodpovídá jeho postavě. O chvíli později, když si Tonda pouští video, si lze všimnout osobní složku na ploše se jménem „Martin Voplakal“, který pracuje v České televizi jako rekvizitář. (Leopard105)
  • Druhý díl Mostu! měl na ČT1 vyšší sledovanost, než premiérový pořad vysílaný ve 20:00 (Rapl – Operace Ofsajd, 2019). Jedná se o unikát. (klukluka)

Reklama

Reklama