Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 7

Recenze (319)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po skvelej jednotke tu máme jedno veľké sklamanie. Prvý Wreck-It Ralf bol bezpochyby nečakaný hit, o jeho pokračovateľovi nemožno povedať to isté. Snímka nemá spád, má nezaujímavý dej, vlečie sa a nebaví. Chýba mu akýsi drive a z časti sa zdá trochu pomalý a svojmu predchodcovi sa skrátka nevyrovná. Rovnako ako neobstojí početná mediálna propagácia, ktorá z neho urobila veľmi očakávanú udalosť. Skrátka v porovnaní s tým, ako bol Ralph Breaks the Internet predstavovaný, ide o slabší odvar. Za pochvalu môže byť opäť animácia a potešila účasť všetkých animovaných princezien z iných animákov. Najväčší problém filmu je, že v jednotke sme sa venovali množstvu starých retro hier a tu sa riešia len reklamy a kúpa nejakého volantu a splatenie dlhu. To ani deti nemôže baviť. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Dvojka Ralfa a Vanilopky je vlastně docela fajn, nicméně ony úkroky směrem k běžnějšímu animáku a absence výraznější nápaditosti jsou na filmu zatraceně znát. ti co se bavili u jedničky se budou bavit i tentokrát, žádné obdobně velké věci ale tentokrát nečekejte. Je to celkem škoda, neboť dvojka je vlastně ve všech ohledech obětí úspěchu jedničky. Tohle je totiž vlastně jen lehce nadprůměrný animák s originální tématikou, kterému chybí trochu více nápadu, originalních a vůči konkurenci se vymezujících prvků a především nějaký výraznější záporák. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $197,230,984Tržby Celosvetovo $487,039,308Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Hromada dobrých nápadov, počnúc vstupu do internetu, ktoré ale chceli ešte viac rozvinúť, vyhrať sa s nimi. Hlavne svet Disney mal šťavu, údernosť, princezné bodovali, bavili. Zas na druhú stranu ten vírus bol troška zbytočne strašidelný a neplnil až tak úplne účel, prišlo to miestami až príliš zbytočne zdĺhavé. Mohli radšej dať viac priestoru pretekárke Shank (Gal Gadot), tá veru rozprúdi krv, dobre to oživila. /videl v kine: 75%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totální popkulturní esence s nejrůznějšími narážkami, které nikdo, minimálně napoprvé, nemůže všechny pochytit najednou. Vrhnul jsem na druhý díl, navzdory faktu, že si z jedničky pamatuji už jen několik málo výtažků scén a nejprve to bylo poměrně těžké plácnutí do vody, ale jakmile se člověk v neskutečně barevném Disney světě rozkouká, začne si to užívat. Ano, hlavní a obrovskou výhodou je neskutečně obrovské Disney portfolium všemožných značek (snad jen ten Marvel je tu minimálně, což mě celkem překvapilo), ze kterého si tvůrci hromotluka Ralfa utahují a zároveň mu vznášejí neutuchající poctu. Což je oproti několika jiným animákům ze stejné stáje i celkem příjemná změna. Zapomněl jsem zmínit jistou symbiózu s žánrově úplně jiným protějškem, avšak paralely se hledají snadno - Ready Player One. Mimo to očividné z marketingové kampaně, pamatujete památné převyprávění scény ze Shining? Tak tady máme Star Wars. Těžká liga, ale šikovní pánové a dámy z Disney animation to zvládli bravurně a někdy si říkám, proč kdy vůbec chtěli v Disney dělat i hrané filmy. Na druhou stranu, není to šleha celou dobu, na animák je 110 minut prostě moc a najdou se i pasáže, kde trošku film ztratí tempo. A z nových postav mě nikdo moc nepřesvědčil. Amerika klasicky po úspěchu WW hypovala Gal Gadot, ve výsledku je její šablonovitá postava, z počátku záporačka, pak mentorka/kamarádka, karikatura s nepravděpodobným vývojem osobnosti a přístupu k hlavní hrdince. Ale co, děr má každý velkofilm dost a dost a hlavní je, jestli baví. A to i druhý Raubíř celkem dostatečně splňuje PS : Vzpomínáte na ten boží sneak peak s holčičkou v autě, žejo? Zde scénu dostanete jako bonus a neomrzí se..7/10 ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Raubíř Ralph je pro mě srdcovka. Bohužel druhý díl, jak jsem přepokládal nedokázal plně navázat na jedničku. Možná to ani nešlo, sám nevím. Asi by se mi líbilo, kdyby na internet vyrazilo více avatarů než jen Ralph a Vanilopka. Poměrně dobře rozebraný internet, který si sám ze sebe dělá srandu, mě bohužel tak neoslnil, jak bych si představoval. Ale špatné to nebylo, nápad tu byl, fajn animace. Může být... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Při útěku před Stormtroopers v Disney světě lze na na stěně chodby vidět nápis „Sector A113“. Zkratka A113 se objevuje ve všech animovaných filmech Disney/Pixaru v různých podobách a odkazuje na číslo dveří učebny kalifornského institutu umění odkud vzešla většina animátorů. (vojacekr)
  • Stan Lee má ve filmu nemluvené animované cameo. Konkrétně jde o scénu, kde do Stana, otočeného směrem k Iron Manovi, neúmyslně vrazí Vanellope, kterou pronásledují stormtroopeři. Omluví se slovy: „Sorry, mister!“ (Rominator)
  • Když Ralph padá do šatů Sněhurky, má na sobě stále svoje oblečení. V momentě, kdy do něj spadne, zmizí jeho oblečení a zůstanou jen šaty Sněhurky. (LaserJet)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama