Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (393)

HAL 

všechny recenze uživatele

Klasický Sorkin, a tentokrát nevládne jen perem, ale i (režijním) mečem. A Aaron Sorkin je bůh, to si ujasněme předem. Takže dialogů je tu víc než ve většině ostatních filmů dohromady, inteligentnější je to taky víc než většina ostatních filmů dohromady, a když dojde na hluboké vztahy, tak je ten do té chvíle geniální autor najednou docela poleno. Z drtivě analytického intelektuála prostě Voltaire nebude. Nicméně nejspíš si je svých slabostí vědom, takže těch tu naštěstí moc není - a Jessica Chastain je také bohyně, takže i ty dokáže uhrát (taky je imho nejlepší herečkou současnosti). I z tak strašlivě jalového žánru jakým "true story" biografie jsou dokáže Sorkin vykřesat napínavé zlato které bez debaty patří scénářem mezi to nejlepší z tohoto roku, a režijně mezi ty nejlepší debuty vůbec (ano, on překvapivě doteď nic nenatočil - ale škola Finchera a Boylea je jasně vidět). Až teď zděšeně zjišťuji že film měl 140 minut - subjektivně během něj utekla tak hodina a půl. 9/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neporušujte zákon, když porušujete zákon." Mezi pokerovou a právnickou terminologií jsem ztracen, ale jenom trochu. Spíš rozumím spojení termínů sportovec a fair play, ale takhle se o hromady dolarů nehraje. To chce ostrý lokty a jejich majitele já nemám rád. Sorry Molly, ale zapomeň na mě, radši půjdu s tvým právníkem Jaffeym na drink. To byl sympaťák. Stejně mě nejvíc bavily ty rozbory pokerových partií, přestože stále nevím, kde jsou v tomto sportu branky, body nebo alespoň sekundy. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Bez popisného rozhovoru s tatkom na lavičke a doslovností po finálnom pojednávaní to pán Sorkin nešlo? Ste si sám režíroval, tak vám nemal kto dať po prstoch a preškrtať to, čo? Tak mi napadá, či vy nebudete ďalší z tých dobrých scenáristov, ktorí sú len takí dobrí, akí dobrí režiséri ich scenáre točia...? No, ale dovtedy chvíľami až vynikajúce. Nabudúce však radšej volajte... s takým niečim... napríklad Eastwoodovi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POKER BYL MŮJ TROJSKÝ KŮŇ DO NEJVYŠŠÍ ÚROVNĚ FINANCÍ, TECHNOLOGIE, POLITIKY, ZÁBAVNÍHO PRŮMYSLU, UMĚNÍ. MUSELA JSEM JEN POSLOUCHAT…“ /// Vyprávění Sorkinovským stylem, kterej mě prostě baví. Žádný mletí píčovin, obrázek střídá obrázek a Molly hubu nezastaví. Dialogy jsou parádní a obsahujou hodně slovních perel – ze všech stran (jako vede všech). Příběh graduje, má rodinnou „chvilku“ a nakonec dává lekci z morální integrity. V tom filmu nejde ani tak vo ten svět, ve kterým se točej velký prachy. Jde spíš vo tu lidskou stránku. A herecký sympatie. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Molly's Game: The True Story of the 26-Year-Old Woman Behind the Most Exclusive, High-Stakes Underground Poker Game in the World“, kterou v roce 2014 napsala Molly Bloom, neznám. 2.) Připadám si jako Kirké. 3.) Thx za titule “JustMeeKatie“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby som si mal vybrať medzi "Olympijským farárom, alebo Sedmou", vyberiem si "Žolíka". Karty nehrám, nie je to nič pre mňa, a tak nemôžem inak, ako dať kamarátovi z mokrej štvrte, "misterz-ovi" za pravdu. Skutočne je to tak! Málo záživné .. Ale tak, moja chyba. Nemal som sa púšťať do niečoho, do čoho mi "nič". ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Pokerový klub Cobra Lounge je fiktívny. V skutočnosti sa klub, kde Molly (Jessica Chastain) začínala volal The Viper Room on Sunset Strip a sídlil v západnom Hollywoode. Od roku 1993 do 2004 bol spolumajiteľom klubu Johnny Depp. Klub je známy aj tým, že sa v ňom ráno 31.10.1993 drogovo predávkoval herec River Phoenix. (De Large)
  • Natáčení probíhalo od 9. listopadu 2016 do 9. února 2017 v Torontu. (PaTeXx)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama