Reklama

Reklama

Ghoulies II

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ghoulies sú malé odporné kreatúry, ktoré vyliezli z amerických toaliet a zaplavujú celú krajinu. Teraz sa dokonca roztiahli aj vo veľkom zábavnom parku, ale žiadna zábava s nimi určite nebude. Keď sa ľudia pred nimi bránia a chcú ich zničiť, smradľavé potvory to náležite rozčúli. Rozzúrené zabijú každého, kto sa im postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubylo černé magie a vzrtlo se to jen na bezdůvodné a nudné řádění malých ďáblíků. Tentokrát byly efekty a masky naprosto otřesné, hlavně ten gumák na konci. Podobné téma se podařilo Gremlinům natočit aspoň relativně vtipně, o což se v Ghoulies II evidentně snažili, ale vůbec to nevyšlo. 30% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Druhý díl dostal do pracek klan bratří Bandů a podle toho to vypadá. Snaha o vážné pojetí a kecy o Satanovi jsou prakticky ty tam, nastupuje nefalšovaná zábava, ve které se ghoulíci stávají součástí krachujícího strašidelného hradu v jakémsi cirkuse. Občas sice někoho zamordují, ale diváky táhnou a tak jsou vlastně tolerováni. Výrazně přibylo humorných scének a celkový look se (zcela logicky) přiblížil produkci Full Moonu. Není bez zajímavosti, že za kamerou stál Sergio Salvati, který je odpovědný za nádherné záběry ve všech velkých Fulciovkách. Tady je z něj už jen rutinní řemeslník. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale jo, zábavní gumáci, na tehdejší dobu solidně vytvoření (dnes by byli odporně pixeloví), terorizují návštěvníky zábavního parku. Vtipné, s odkazy na klasiku (Jáma a kyvadlo, Frankenstein, Mumie, Dracula...), avšak šetřící krví. Spíše jsem měl pocit, jako když sleduji cenzurovanou verzi, jelikož před případným gore přišel střih. Škoda, že nezmasakrovali ty dva debílky v přímém přenosu - jak gilotina, tak i skřipec by jistě vykonaly záslužný kus práce... Očekával jsem svižnější jízdu. 2,6* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nuda. Síce je to profesionálnejšie nakrútené ako prvý diel, ale miestami je film k smrti nudný. Nízky bodycount, nenápadité vraždy a hlavne veľké množstvo klišé - nie také klišé, pri ktorých hororový fanúšik slintá blahom, ale také klišé, z ktorých bolí hlava. Ale Ghoulíci sú sympaťáci, to je jasné ... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po celosvetovom úspechu kultových filmov ako sú Gremlins a Critters si chcelo niečo zo slávy uchmatnúť aj MGM a tak stvorili niečo medzi pažravými príšerkami z vesmíru a príšerkami, ktoré sa za žiadnych okolností nekupajú. Po príbehovej stránke to nie je originálne, ale aspoň to celkom dobre odsýpa. Len škoda, že príšerky tej zábavnosti nepobrali viacej a aj trikovo to bolo oveľa horšie  ako už zmienené kultovky. A ten koncový mega príšerný gumený produkt už bol len na smiech. I keď príšerky dostali oveľa väčší priestor ako z jednotky, no vo vybláznení ich veľmi krotili a tak i gore stránka bola slabá. Herci boli zase slabým článkom filmu, ale aspoň, že nudných častí tu bolo minimum. Slabé 3*. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama