Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (9)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po páté epizodě končím. Jde o příliš dlouhé propagační náborové video.Nic víc nečekejte.To se nedá. Pár nabouchanejch manekýnů s ostře řezanými rysy vyráží na mise,kde postřílí pár cizích pánů a po návratu je čekají hysterické divné paní -prý manželky, tak se radši poflakují, popíjejí, smějí se každé volovině a neustále se poplácávají po zádech a objímají se a říkají si bratři. (tenhle komentář mi snad už nesmažete - děkuji) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek by zajímavý - dostatek akce, seznamování s postavami, příběh sice nic extra, ale aspoň tam je punc kontroverznosti. V půlce se ale začne moc kecat a věnovat se soukromým a nepodstatným věcem (čti nuda). Co se týče akce, místy byly týmové postupy až směšné či neskutečně špatně natočené. Až poslední dva díly opět seriálu dodají šťávu a chuť podívat se na další sérii. Poslední scéna tomu nasadila korunu (myšleno v dobrém). ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01 má těch dílů možná až zbytečně moc, protože dobrou půlku série řešíme ne moc zajímavé (a ani originální) soukromí a problémy vojáků. Scény v džungli mají spád, celkově mi tam Goggins dost seděl, ale k druhé sérce se budu těžko dokopávat. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deset minut se střílí, třicet povídá a řeší se vztahy v rodinách a mezi jednotlivými postavami. Po většinou dost velká nuda, která nefunguje ani jako náborový seriál. Nuda, šeď, málo akce. ()

Blutarg 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál, délka tak akorát (zatím hodnotím jen S01). Líbí se mi, že akční scény jsou věrohodné. A jak tu někdo píše, že "domácí scény" jsou nudné, tak možná mají pravdu, ale tohle je taky realita! Spousta vojáků má doma problémy a své bubáky a jsem rád, že seriál ukazuje i druhou stranu mince. Ono to není jen o cvičení, střelbě, potápění a ostrých akcích, ale i o reálném životě u nich doma. A žít tento dvojí život není jednoduché... ()

Bobstein 

všechny recenze uživatele

Svěží vítr do plesnivých plachet soudobého rasového a genderového korektivismu. Navíc Six obsahuje spoustu reálných technických a taktických bonbónků. Jen pro military fajnšmekry, pro ostatní je to ztráta času. ()

Reklama

Reklama