Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný hráč pokeru z New Orleans vyzve dlouholetého mistra této hry. V sázce není jen balík peněž, ale i reputace nejlepšího hráče. Avšak rozdávajícího vydírají, aby hru zfalšoval. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (5)

  • Sharon Tate byla v roli Christian nahrazena Tuesday Weld poté, co producent Martin Ransohoff propustil režiséra Sama Peckinpaha. (Caszidy)
  • Režisér Sam Peckinpah trval na natočení "nahé" scény s jednou z hlavních ženských postav. Proklamoval však, že tato scéna se objeví pouze ve verzi pro evropský kontinent. Producent Martin Ransohoff nakonec Peckinpaha propustil poté, co se provalilo, že Peckinpah zamýšlel použít "nahou" scénu i v americké verzi. (Caszidy)
  • Postavu Lancey Howarda měl původně hrát Spencer Tracy, avšak zdravotní problémy ho donutily roli odmítnout a tak byl nahrazen Edwardem G. Robinsonem. (Caszidy)
  • Poslední film Harryho Wilsona, který se zde objevil jako divák ve scéně kohoutích zápasů. Nebyl uveden v titulcích. (Caszidy)

Související novinky

Zemřel režisér Norman Jewison

Zemřel režisér Norman Jewison

23.01.2024

V požehnaném věku sedmadevadesáti let v sobotu 20. ledna opustil filmový svět kanadsko-americký na sedm Oscarů nominovaný režisér a producent Norman Jewison, tvůrce legendárních a oblíbených snímků… (více)

Reklama

Reklama