Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný hráč pokeru z New Orleans vyzve dlouholetého mistra této hry. V sázce není jen balík peněž, ale i reputace nejlepšího hráče. Avšak rozdávajícího vydírají, aby hru zfalšoval. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

andrii 

všechny recenze uživatele

...má v tom grif. Sejměte list. Ať šťastná hvězda září. Pro tu vášeň v karbanu. Pro tu vášeň uvnitř pokerových tváří. Proti sobě stanuli mistr a žák. Král a korunní princ. Sedejte ke stolu. Malé Las Vegas začíná. Vaše sázky, prosím. Rozdáváme. Koho hřát bude herní, koho osobní vítězství - obrať poslední kartu, ta to naznačí... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsi film rezisera Normana Jewissona povazujem In the Heat of the Night s Rodom Steigerom a Sidney Poitierom. Tento film o akejsi kartarskej hre je nudny, dlhy, tempo je rozvlacne, vobec divaka nestrhne. Hra o akysi balik dolarov je nevyrazna, dej tam akysi je, ale postupne sa vytrati. Hm, z tohoto nedokazal ani Steve MekKralovna vyzmykat viac. Nudny priemer : 64 % ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu o kartových hráčoch jednoznačne chýba rozvitejší dej aby to mohlo byť pre sledujúce zaujímavejšie, pestrejšie, práve samotný úvod načrtol v celku svižní dej ale potom to upadá a dej sa sústredí len čisto na jeden veľký kartový súboj tých najlepších a práve tu je dej moc pasívni, nič čo by upútalo neponúkne, dokonca sa ani nemôže hlbšie ponoriť do kartového súboja, lebo okrem záveru nám nič bližšie čo hráči majú v rukách nebude ukázané, tým pádom to pôsobí trošku chladno podané. V tejto karetnej hre spraví trošku závanu len malí konflikt medzi Steve McQueenom a falošne rozdávajúcim karty Karlom Maldenom. Z celkového hľadiska je to slušný priemer čo nič na vyše neponúkne. /65%/ ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech průměrná pokerová historka, kde nám nějaký ten fígl nepředvedl Cincinnati Kid ani režisér. Neustále všude propagované charizma Steve McQueena se pro mě začíná stávat záhadou, protože tady s ním šetří opravdu hodně. Přímočarý chudý děj bez atraktivnějších scén nebo dramatických zvratů, o případném psychologickém prokreslení nemluvě. Více zaujmout můžou snad jen vnady Ann-Margret. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Celou dobu to bylo fajn, karetní filmy nesnáším, protože jim nerozumím, ale tady to vypadalo impozantně, bylo to s krásnou atmosférou, byl tam Steve McQueen, kterému to charisma stříká snad i ušima, ale ten konec to všechno tak dokonale zazdil, všechno to vyšumělo do ztracena, až jste získali dojem, že to vlastně nebylo o ničem a opravdu mě to mrzelo, protože to mohl být vážně dobrý film. Velká škoda poslední čtvrthodinky. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Sam Peckinpah trval na natočení "nahé" scény s jednou z hlavních ženských postav. Proklamoval však, že tato scéna se objeví pouze ve verzi pro evropský kontinent. Producent Martin Ransohoff nakonec Peckinpaha propustil poté, co se provalilo, že Peckinpah zamýšlel použít "nahou" scénu i v americké verzi. (Caszidy)
  • Sharon Tate byla v roli Christian nahrazena Tuesday Weld poté, co producent Martin Ransohoff propustil režiséra Sama Peckinpaha. (Caszidy)

Související novinky

Zemřel režisér Norman Jewison

Zemřel režisér Norman Jewison

23.01.2024

V požehnaném věku sedmadevadesáti let v sobotu 20. ledna opustil filmový svět kanadsko-americký na sedm Oscarů nominovaný režisér a producent Norman Jewison, tvůrce legendárních a oblíbených snímků… (více)

Reklama

Reklama