Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená romantická komedie. Marisa Tomei a Robert Downey Jr. k sobě pasují jak smažák s hranolky, prostě víte, že jejich postavy by měly skončit spolu a fandíte jim (což je u romatických filmů poměrně zásadní, že). K tomu trio kouzelných italských lokací (Benátky, Řím a přímořské Positano) a roztomilé taliánské brebentění, což ve filmu nikdy nezklame. Co mám ale na Italských námluvách ráda, to je ono lehce podané téma osudu, kdy na vás tvůrci pomrkávají, a vy si nejste jistí, jak to s onou věštbou vlastně je. 80 % ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To bylo utrpení! Pár poznatků, ze kterých mi bylo špatně. Jeptišky doplňují olej a nechávají za stěračem obrázek panenky Marie. Holka se žene na jinej kontinent kvůli klukovi, kterého nikdy neviděla. Dvě ženský se jen tak z minuty na minutu rozhodnou, že pojedou do Benátek, sbalí se a sednou na letadlo. Obě dvě učitelky, teda týjo, ty Američani si ale žijou! Na konci ten potlesk v letadle, no to už sem byla neuvěřitelně zoufalá! Proč má Marisa stejný účes jako Robert Downey Jr.? A tenhle chlapík je zase hezkej, řekněme až za jedno desetiletí. Debilita nejhrubšího zrna! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika, odkazujúca viac na filmy Audrey Hepburn, ako na súčasné romantické komédie (nie len prostredím). Je to rozprávka, nič by sa takto nemohlo odohrať, na to treba pamätať. Marisa je síce na pohľad kúzelná, lenže jej postava je tak naivná, že veľa chlapov by si to skôr či neskôr rozmyslelo. Najvtipnejšia je samozrejme figúrka Billyeho Zanea. Zo šedého priemeru (okrem staromódnej štylizácie) film vyťahuje krásne talianske prostredie. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Vtipná a neotřelá romantika, která už se dneska netočí. Marisa Tomei i Robert Downey hrají se vší upřímností a neskrytě jim fandíte. Scénář občas sklouzne ke klišé, ale pak se pokaždé vzpamatuje a zůstane úžasný příběh o tom, že každý z nás má tam někde svou soulmate. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Povedená romantika o mírně naivní mladé ženě, která se doslova vydává vstříc osudu, když vyráží do Říma za mužem svých snů, kterého nikdy neviděla a zná pouze jeho jméno. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Norman Jewison je pohodář, který netvrdí, že v jeho filmu najdete víc, než v něm opravdu je. Vsadil na roztomilý pár, fešné dialogy, Itálii a pocit... jako když se rodí láska. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám Marisu a pochopitelně Boba (grimasy nezapřel už tehdy) ráda a Bonnie má mj. nádherné vlasy, přesto to byla do okamžiku bazénu s nezvykle vlasatým Zanem, vcelku nuda, pominuli obvyklou nostalgii na doby dávno minulé a o to hezčí a zajímavější... Prostě mi hned neštymoval jeho imidž, když si ho pamatuju ponejvíce jako ulízaného slizouna z trháku Titanicu. No naštěstí vyšla pravda brzy najevo stejně rychle jako další lež o Damonu Bradlym. Tato odhalení mě poprvé pobavila a rozesmála a kdyby tomu bylo i před touto pověstnou scénou, s potěšením dám o jednu * navíc. Ani docela fikaně vypointovaný závěr se skutečným konečně nalezeným panem vyvoleným (u informací) to už bohužel nezachránil. Hlavně že se spasili ti, co měli. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Úplne priemerný veľmi rýchlo zabudnuteľný film, ktorý sa v záplave romantických komédií ľahko stratí. Príjemná mierne strelená hlavná predstaviteľka, nadnesený príbeh a ... Už ani vlastne neviem o čom to bolo. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vtipné to bylo a milé ještě k tomu. Postava, kterou hrál Robert Downey Jr., musela být do lehce potrhlé Faith asi opravdu hodně zamilovaná, když podstoupila takové martirium. To mu se říká chytit osud za pačesy. Prosluněná Itálie přidala filmu na mnohem větším kouzlu. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Po opětovném zhlédnutí dávám o hvězdičku méně. Už jsem začala hledat mouchy. Je to na 3,5 lepší průměr. Kdo neviděl a je romantik, určitě shlédněte. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jako oddychový na film po náročném víkendu výborný. Jinak se jedná o další typickou romantickou komedii. Naštěstí je tu Marisa a Robert, který celý film vyzdvihují nad průměr :) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Některé romantické komedie jsou prostě úžasné...Tohle je jedna z nich! Jéžiš, jak mě bylo Downeyho líto, když ho Marisa Tomei neustále odmítala a honila se po Itálii za přízrakem zvaným Damon Bradley! Výborné obsazení, uměřená režie a krásná hudba! Co víc si přát? Potkat Damona Bradleyho! ()

Gann 

všechny recenze uživatele

Sakra potkat takhle Marisu tak se běžím klidně na toho Damon Bradleyho přejmenovat. Vcelku obyčejná předvídatelná romantika s ničím extra po příběhové stránce, ale ta ženská mi vyrazila svým půvabem dech a navíc to i skvěle hraje (při scéně v restauraci to chvíli vypadalo, že ani nemůže dýchat z toho blížícího se setkání) a proto mě to taky tak bavilo. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkala, když tvůrci neví v nudné romantické komedii kudy kam, odjedou do Benátek - to já vždycky zjihnu. Jenomže potom přišel Robert Downey Jr, a jeho psí oči a já jsem se zamilovala a když se přidal Billy Zane jako nádherný Damon tak jsem zjistila, že se výborně bavím. Marisa Tomei byla překrásná a její švagrová moc sympatická. Milý film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Fakt len lahky nadpriemer, ako dialogy v pohode, kulisy na urovni ....... exteriery na urovni, jeden z mala filmov co uz davno mali byt v cervenej farbe . 75 % ()

Reklama

Reklama