Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasický odvar o něco lepší jedničky. Opět je tu nejlepší první třetina, tedy ta část, která ještě není napěchovaná digitálními potvorami. Zatímco u jedničky to byla obstojna teen romance, tady je to zase středoškolská komedie. Potom už je to jen digitální klišé honička, která možná zaujme děcka tou přehršlí rozpohybovaných halloweenských potvor, ale dospělému divákovi toho film v této chvíli už moc nenabízí. Snad jen cameo Jacka Blacka, ale ten má oproti jedničce po hříchu málo prostoru. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

První díl jsem brutálně nadhodnotil a čekal jsem, že u dvojky se budu držet při zemi. Ale mě Husí kůže prostě baví. Dá se vytknout mnoho - prakticky nulová návaznost, nové postavy, dětinské příšery a celkové dětské ladění. A Jack Black je tu opravdu jen chviličku. Ale plusy převažují - sympatické postavy od dětí přes mámu až po šíleného číňana, spád, spousta fantazie se kterou jsou vytvořeny halloweenská monstra a nálož efektů. Humor - když se Stine podívá na balonek vznášející se u kanálu a řekne "já věděl že jsem na to přišel první" šel jsem do kolen. Nebo oživlé loutky Rya a Kena ze Street Fightera :) Navíc mě to celé připomíná takovou zábavnou, nekrvavou a neděsivou variaci na spoustu 80s klasik. Jednička byla hororovější, tohle je jen taková blbinka pro děcka, ale jako taková funguje dokonale. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ, kdy u povedené a výdělečné jedničky, došli tvůrci k přesvědčení, že se bude úspěch opakovat i druhého pokračování. Bohužel celý projekt vede banda diletantů, kteří nejsou schopni stvořit nic kloudného. Celý průběh je jeden velký průšvih bez nápadu a snahy. Je i škoda ztrácet čas psát koment k takové ptákovině. Nedoporučuji. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu se úplně změnilo herecké obsazení, což nebyl dobrý tah. Ta bloncka byla dobrá, ale ten tlouštík mi nebyl sympatický. Děj filmu je něco podobného jako v jedničce, ovšem kratší a o dost jednodušší, což je problém. V prvním díle jsme zažívali i lásku, ta tu ovšem chybí. Když už se mělo točit pokračování, tak s původním hereckým obsazením. Objevil se zde pouze Jack Black, ale jen na pár minut. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Druhý díl husí kůže vůbec není špatný. Mám to podobně jako s prvním dílem. Absolutně nic jsem od toho nečekal a dostal jsem zábavnou blbost na kterou se dobře koukalo a asi tak od 25 minuty se furt něco dělo a 80 minut je najednou fuč. Jack Black si tu dal jen malý štěk oproti prvnímu dílu ale dobře to za něj vzala Madison Iseman, kterou můžete znát z minulého roku z Jumanji. Pohodový film se zabijáckými gumovými medvídky a hromadou klasických hororových postav. 55% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)
  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)

Reklama

Reklama