Reklama

Reklama

Pokémon film: Volím si tebe!

  • Japonsko Gekidžóban Pocket Monsters: Kimi ni kimeta! (více)
Trailer 3

Když si Ash k narozeninám vybírá svého prvního Pokémona, dostane se mu paličatého Pikachu a společně se vydají hledat legendárního Ho-Oha. (Netflix)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (17)

Marys 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl hneď keď pred dvomi rokmi vyšiel. Pamätám, že sa mi páčil, no uchádzali mi súvislosti. Teraz som si ho radšej pozrel opäť a, no, nie je to nič extra. Účelová namotávka na prvú Pokémon hru na Nintendo Switch. Oveľa viac by ma potešil príbeh s Brockom, Misty a všetkými Ashovými Pokémonmi z Kanto regiónu. Skrátka prerozprávanie jeho prvého dobrodružstva vo filmovej podobe. Toto bolo zbytočne alternatívne, hoci úvod vyznel sľubne. ()

jimik13 

všechny recenze uživatele

Pokémony miluju a viděl jsem jich hodně ať už ve filmovém nebo seriálovém provedení. Toto provedení mě však nikterak nenadchlo. Celý film byl rozpačitý - úlomky z Ashova příběhu a flashbacky propojené samostatným novým příběhem s postavami připomínající jiné postavy. Raketaci jen tak aby se neřeklo a celý film hrozně Fast forward skákal dopředu vyvrcholení pěkné a animace taky nebyly až takový průser, ale více než 40% dát nejde ()

Reklama

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Jak už tu pár lidí dalo najevo. I Choose You doslova zadupává 20 let odkazu kultu Pokémon a jejich nejvíc ikonických postav. Film byl evidentně spíš takovou poctou pro všemi známou potvoru Pikachu, která se stala ikonou po celém světě. Dle mého názoru spíš šlo o jakýsi úvodní film pro současné generace, které nemají čas a ani chuť sledovat Pokémon od dílu 1., ale prostě naskočili do vlaku v epizodě čítající stovky a potřebují znát jen to nejnutnější. Nějaký velezázračný příběh nečekejte, v podstatě je to remake první serie natláskaný do hodiny a půl s tím vším co znáte. 55% ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Nepovažuju se za nějakého velkého fanouška značky, ale nemám problém si to pustit a udělat si názor. Bohužel film mě zklamal. Být neznalý, tak by to dopadlo lépe. Ale když člověk ví, že tvůrci vzali základní děj z několika původních epizod, zkrátili jejich průběh na stopáž filmu, změnili hlavní děj a vyměnili staré postavy, tak to prostě u mě není ono. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Od prvních trailerů jsem se toho bál, protože z na první pohled návratu do minulosti a vzpomínek na úžasné začátky se vyklubalo něco hodně alternativního. Ale popořadě. Filmovost či velkolepost nulová. Vše je uspěchané, napěchované do hodiny a půl, a stejně trošičku úmorné. To, co předvedl třeba úplně první film a jakékoliv další po něm následující, zde rozhodně nehledejte. Hudba – jen doufám, že je to americkou verzí, protože co zde zaznívalo, se spíš hodilo do hodně levné verze regulérní série a naprosto podkopávalo jakýkoliv pokus o dramatizaci děje. Dějově ne zase úplně tak zlé – legenda okolo Ho-Oha a výprava za ním zajímavá, i nápaditá. Padl zde i prostor na dvě příběhové perličky, jako byla záchrana Charmandera, nebo loučení s Butterfree. Kromě toho se našly i poněkud dost divné momenty – od alternativního světa bez Pokémonů, až po mluvícího Pikachu (ultra děsivé). Postavy – kromě supermana Ashe, který si tentokrát s nějakou gravitací a fyzikálními zákony hlavu nelámal, zde nastoupily dvě další – Verity a Sorrel. Charakterově typičtí (variace umírněnější Misty a uzavřenějšího Brocka), příběhem na pozadí slabší, leč u Sorrela to bylo o něco lepší (pojednávání o aktuální smrti Pokémona není zrovna obvyklé). Jinak co se týče záporáka – klišé s moralistickým vyústěním. Ale nejhůř to rozhodně odnesli Rakeťáci, kteří zde byli ještě víc k jednomu ošklivému slovu, než co jsou celé sezóny v seriálu – opravdu nevím, proč je sem dávali. Zkrátka, po prvních 10 minutách jsem to měl chuť vypnout, nicméně jsem tento pocit překonal, občas jsem pokyvoval hlavou, že „to by šlo“, ale ve výsledku jsem se rozhodně nebavil, nebyl kdo ví jak překvapen a jsem docela rád, že jsem to vůbec dokoukal. Na tohle jít do kina, lituju peněz. V pohodlí pracovním, s časem ohromným a náladou už tak na prd jde ale o něco, co se přežít dá. Méně než průměr: 45% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (3)

  • Film vypráví o setkání Ashe a Pikachu u příležitosti 20. výročí prvního vysílání Pokémonů v Japonsku v roce 1997. (LUKICKK)
  • První film o Pokémonech, ve kterém je Ho-Oh hlavním legendárním Pokémonem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama