Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak určitě. Větší rozpočet pro seriál – větší zodpovědnost pro naganského hrdinu aneb zavedené postupy na mezinárodním kluzišti. Přesunem hlavního hrdiny na lavičku slovenského národního týmu měníme prostředí i některé nálady, ale jinak by se dalo říct, že opakování je matkou opakování. Kdybych měl jednotlivým sezónám udělovat pomyslné medaile, tak by reprezentační trojka brala slušné stříbro. Osobně už však další sezónu asi ani nepotřebuji……ale kdyby náhodou byla, budu zase sedět na tribuně. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Súc Slovák, by som sa mohol by toľkých hlúpych hláškach na Slovákov uraziť... Ale tie hlášky boli také strelené, že som sa musel rehotať. Ono to v podstate bola hlavne kritika prehnanej "českej" hrdosti a vypadlo to nakoniec dosť srandovne a pohodovo. Takže hodnotím vysoko "nadsázku" a Jirka Langmajer je vážne coolový tréner :) ()

Reklama

celticek 

všechny recenze uživatele

Snad i nejlepší série. Jako bývalému fotbalistovi (jak mi říká bývalý hokejista) se to líbí víc než přebor. Ale 4 hvězdy dát nemůžu. Suchánek je trapák. Nic jiného než dělat ze sebe blba za prachy nemůže. Tragéd. To samé si myslím o Genzerovi, který tady ani nehraje:))) Langmajer je výborný a Vágnerová jakbysmet. Táhnou celý seriál. Od začátku jsem Hrouzkovi přál, ikdyž trénoval Slovensko. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

 "Ty vole, vás tam koupou, vole, v tom pásmu jak tuleně ve vířivce!" Opět výborná série podtržená angažmá u slovenské reprezentace. Hrouzek v podání Langmajera zase trénuje v plném zápalu. Bylo skvělé fandit Slovákům na MS v Praze a být na chvíli zase jedna země tedy Československo. 8/10 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak závěrečná třetí série Lajny se povedla! Kvalitativně to dorovnalo první řadu, to bezesporu. Ono totiž vsadit v celé řadě na slovní popichování Slováků a Brňáků, to nemůže nikdy zklamat (Kolečko se jako scénárista fakt vyznamenal....ale nebojte, ke konci se to v tomto ohledu zlepší, alespoň pro Slováky :D ). Hrouzek zde totiž zařadil takovou kadenci vtipů, že to člověk ani nestačil vnímat. A že některé z nich mají šanci roztrhat na kousíčky vaši bránici ("Držíš to jako Slovák hokejku!" dále "Ty jsou zmalovaný jako tabule od Tichonova"). Prostě legendární počin. Jasně, sem tam se najdou slabší díly, ale jako celek to drží více pohromadě než druhé pokračování. A závěrečné dva díly hrají dost na city, divák by je měl brát jako takovou rozlučku. Fakt bude doopravdy lepší, když nebudou vymýšlet nic "nového", co se týče pokračování. 8/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Když má Hrouzek (Jiří Langmajer) na začátku epizody proslov na nádraží, tak je jedné z žen na vlasech vidět pohybující se stín mikrofonu. (Duoscop)
  • Ve finálovém zápase se nemá dle slov Luboše Hrouzka (Jiří Langmajer) objevit jeho syn Patrik Hrouzek (Zdeněk Piškula). Má být pouze 13. útočníkem na lavičce. Při záběrech ze hry je ale vidět střední útočník s příjmením Hrouzek během regulérní hrací doby. (Husky68)
  • Ve finále s Ruskem nemají ruští hráči vesměs na helmách plexi, čímž ale porušují pravidlo číslo 31 odstavec IV. pravidel Mezinárodní hokejové federace, kterými se Mistrovství světa řídí. (mkali)

Reklama

Reklama