Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, (2017–2018), 9 h 21 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Amy Acker, Billy Blair, Emma Dumont, Dale Godboldo, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Blair Redford, Sean Teale, Percy Hynes White, Elena Satine, Stan Lee (více)
(další profese)

Epizody(13)

Zajímavosti (11)

X-Men: Nová generace - Gen X (2017) (epizoda) (S01E01)

  • Obraz na stěně v baru, kde se mají setkat Marcos/Eclipse (Sean Tale) a Reed Strucker (Stephen Moyer) je odkaz na Demon Beara, obří medvěda, který čerpá energii z negativních lidských emocí a objevil se jako záporák ve filmu X-Men: New Mutants (2019). (NiWi)

X-Men: Nová generace - Gen X (2017) (epizoda) (S01E01)

  • Melodie vyzvánění Marcosova/Eclipsova (Sean Tale) mobilu je upravenou verzí originální znělky z animovaného seriálu X-Men z roku 1992. (NiWi)

X-Men: Nová generace - Experiment (2017) (epizoda) (S01E10)

  • Dr. Campbell (Garret Dillahunt) zmíní, že adamantium našli v jednom vojenském zařízení v Britské Kolumbii. Pravděpodobně se jedná o zařízení, ve kterém bylo adamantium aplikováno Wolverinovi. (NiWi)

X-Men: Nová generace - 3 x X (2018) (epizoda) (S01E11)

  • Ukáže se, že trojčata pracují pro znovu založený Hellfire Club. V komiksech je Hellfire Club organizace, která se nejednou střetla s X-Meny. Součástí Hellfire Clubu je také Inner Circle, což je spolek vlivných mutantů, kteří ovlivňují světové dění, a který vedou Sebastian Shaw a Emma Frost. Hellfire Club se objevil již ve filmu X-Men: První třída (2011). (NiWi)

X-Men: Nová generace - 3 x X (2018) (epizoda) (S01E11)

  • V rozhovoru s Polaris (Emma Dumont) zmíní jedna z trojčat, že její otec byl členem Hellfire Clubu, dokonce králem. V komiksech, a zřejmě i ve filmovém a televizním světě, je jejím skutečným otcem Magneto. (NiWi)

X-Men: Nová generace - Svět X (2018) (epizoda) (S01E13)

  • Ve flashbacku, ve kterém je Polaris (Emma Dumont) v psychiatrické nemocnici a nechává levitovat medailon, je na medailonu znak a jeho barva podobná helmě Magneta. Magneto je v komiksech, a zřejmě i ve filmovém a televizním světě, otcem Polaris. (NiWi)

Reklama

Reklama