Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Slabé. Ale přiznávám, že jsem se asi u 4 hlášek usmál. Celé to tak nějak působilo jako zájezd vyhasínajících hvězd, nebo jiskérek, které si myslí, že hvězdami jsou protože v přelíčení zpívali ,,známým hlasem''... Jediné na koho se tam dobře koukalo byla fešná Kateřina Klausová, a sem tam rozesmál Olda Navrátil. Přesto jsem měl tak nějak pocit, že sledují další díl snowborďáků ovšem bez Mádla a Kotka nebo Účastníky zájezdu ovšem tentokráte do hor s o dost hrůznější sestavou... Točit na horách proč ne, ale proboha!!! Točit někoho jak padá na lyžích a dělá u toho uááááá, pak narazí do smrku a v pusem má ,,ulomenou'' smrkovou větvičku.... Tomu se lidi smáli v budovatelských padesátých u Anděla na horách... Chtělo by to něco jiného než zaměnit Marvana za Polívkovou - to bohužel není správný recept na to pravé komediální... S českou komedií je to jako s lecjakým ohroženým zvířetem. Sem tam se někde něco zajímavého vyjímečně mihne, člověk má ale dojem, že tento druh žánru - u nás dříve tak skvělého - nenávratně vymírá... Dávám si za dva čípky proti bolesti . * * ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film bez zápletky, děje či sympatických postav. Horské veselohry se dobře prodávají. Vidíme hollywoodské berličky jako oslovování diváka nebo zpověď hrdinky. Mlhavé přísliby romantiky - "Špindl není jen o lyžování. Předvedou se názorně všechny sponzoři (název areálu na bundě lyžařského instruktora) klišé jako pády na svahu , dialogy typu "řekni mi o sobě něco, třeba co právě čteš", karaoke, seznamka, lidé s trenkama na mrazu , alkoholové opojení. Epizodní postavy se objeví a najednou zmizí... ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Opět tu máme poptávkou nalajnovanou nabídku, takže si za poker face u podobně nicotných sraček můžeme sami! Špindl nepostrádá nic z trademarků - skupina obskurně vyprázdněných charakterových šablon tajtrlíkuje v náhodné "atraktivní" (uvozovky, bo z atraktivity se tu do filmu nepřečerpalo nic) destinaci a my se střídavě máme smát a dojímat nad jejich hořkosladkými osudy. Na konci se všichni shodou naprostých náhod dostanou k instantnímu happyendu a následuje nezbytná titulková odrhovačka. Nádhera. Hotový úkaz, jak banální a bezobsažné antikomedie se stále dokáží dostávat do širokého diváckého povědomí. Vyvolávač zvracení z druhé ruky, podávat zejména na horách. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mysteriózní drama z horského prostředí,které nutí diváka věřit že největším lamačem dívčích srdcí je Jakub Kohák (popřípadě někdo kdo vypadá jako Kohákův bratranec) a obstaržní Prťka.Aspoň,že Emil Nádeníček si konečně vrznul...jedna hvězda za prvních deset minut,které navnadily na normální zábavu.Bohužel po uplynutí těch 10 minut je to standardní křeč topící se v trapnosti,která dokáže zastavit čas...doslova...20% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

S Cieslarem je to těžké, dobré filmy má z války, všechno ostatní je slabé až hrozné. Ale vzhledem k tomu, že dvojku Špindlu už přenechal někomu jinému, můžu doufat, že v další dekádě najde ztracenou úroveň. Protože opakovaně se podepisovat pod takhle špatnými-zbytečnými-řadovými-českými nesmysly není možné do nekonečna. Romantická komedie se samozřejmě může odehrávat na horách, v hlavních rolích se může naskládat polovina oblíbenců z Primy, ale taky by to chtělo někoho, kdo na to dohlídne, aby to aspoň trochu drželo pohromadě a nebyla to jen přehlídka trapnosti. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)

Reklama

Reklama