Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

S Cieslarem je to těžké, dobré filmy má z války, všechno ostatní je slabé až hrozné. Ale vzhledem k tomu, že dvojku Špindlu už přenechal někomu jinému, můžu doufat, že v další dekádě najde ztracenou úroveň. Protože opakovaně se podepisovat pod takhle špatnými-zbytečnými-řadovými-českými nesmysly není možné do nekonečna. Romantická komedie se samozřejmě může odehrávat na horách, v hlavních rolích se může naskládat polovina oblíbenců z Primy, ale taky by to chtělo někoho, kdo na to dohlídne, aby to aspoň trochu drželo pohromadě a nebyla to jen přehlídka trapnosti. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Obvykle s dává odpad jako gesto, protože jste na film naštvaní. Tady při mixu zvuku takovém, že lidem není vždy rozumět, a neexistujícím konceptu obrazové postprodukce je ale třeba skončit u toho, že to dost možná ani není označitelné jako hotový distribuční film.Vzhledem k tomu, že to je jakými pokus o druhou Padesátku natočený imitátorem Jiřího Vejdělka, se asi není moc čemu divit. Příště prosím filmaře, aby si svou rychlokvašku za deset korun před tím, než ji pustí do kina, aspoň jednou sami pustili. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

PINOKIO v podobě Polívkové zoufale prahne po mužském potu a hrubým rukám, aby si konečně připadala chtěná a užitečná. A aby to byla správná pohádka, tak si toho svého prince jezdícího sockou do Špindlu najde. A není vůbec podezřelé, že tento alfa samec vykonávající pozici pilota s platem 300 tisíc brutto nemá na leasing, pojištění a hmoty pohonné. 22% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mě praštila do očí reklama a i během filmu se tomu nedalo vyhnout. Dobře, chápu, že se film musí zaplatit a české filmy, komedie zvlášť, již moc našinců do kina nenalákají. Zahráno to bylo dobře, nicméně obsah vnímám jako velkou bídu. Snaha o vtip a nadsázku mě nijak nenadchla, a to už jen proto, že jsem se neubránila srovnáním se Zájezdem, kde mě námět vesměs neuskutečněných sexuálních námluv mezi Účastníky na přímořské dovolené pobavil, tady ale ne. Spíše to hraničilo až s trapností. Jakmile se zde zjevil Marek Vašut jako obstarožní lovec žen, tak mě málem kleplo. Chudák za to nemůže, ale jíst se musí, tak tu roli prostě vzal. Jediné, co mě bavilo a díky komu jsem vydržela až do konce, byla Anička Polívková. Její role sice byla jak přes kopírák Jolany ze zmíněných Účastníků zájezdu, ale jsem za to vděčná. Líbí se mi v nich její nadhled a noblesní humor. To mě moc baví. 2,5* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Tak to byl Špindl. Nakonec nebyl tak špatnej." Nová taktika českých tvůrců je asi vkládat svým postavám hodnocení přímo do úst. No nepomohlo to. Dneska se točí filmy stylem: 1) Tak které místo ještě ve filmu nebylo? 2) Kdo z herců kývne na všechno? 3) Co by tam asi tak mohli dělat? 4) Seznam věcí, které vždycky zaberou (nevěra, nadrženost, záměna místa nebo osoby)....pořád je to Milane málo.... tak tam dáme Koháka, aspoň jednoho Langmajera, Bendovou, Vašuta, no a Nohu, toho co neuměl mluvit v Přeboru. ________ Výsledkem je trapný slet ještě trapnějších fórů, za které by se možná (říkám možná) styděl i trošku Zdeněk v Kameňáku. Dámy prominou, ale tvůrcům se tady podařilo mimořádně zohyzdit dvojici Polívková, Krausová. Naopak Kateřina Klausová působí mezi nimi jako zjev, sice to s hraním nemá moc společného, ale aspoň se na to dobře dívá. Milan Cieslar má u mě střídavě dost bodů, tady ale není za co. Jo a už nechte toho Oldu Navrátila na pokoji, na tohle se fakt nedá dívat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama