Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Já to nechápu. Jak je možné, že za komoušů, kdy museli být tvůrci opatrní a rozhodně si nemohli dovolit kdejaký vtip, vtipem sršeli? Naproti tomu dnes, kdy mají rozptyl, tak nás pořád a pořád a pořád zásobují IMPOTENTNÍM humorem? Kdy konečně bude filmová komedie filmovou komedií? Tohle všechno působí jak útržky z Ordinace v Růžové zahradě nebo Ulice. Humor přesně na tomhle levelu = důchodcovský, mdlý, bez energie. A samozřejmě, jak je už v současné české filmové žumpě zvykem - nikam nesměřující děj. Prostě tři ženské jedou na dámskou jízdu do Špindlu. Tečka. Už ty neumětelské scénáristy a režiséry někdo zabte. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

O čom to ale bolo? Vždy ked si idem pozrieť nejaký podobný film z CZ produkcie kladiem si otázku, bude to odpad? Špindl si toto hodnotenie ale nezaslúži. Celkom pekné horské prostredie, pesnička, sladké mamení a asi že tam pili Pilsner, tu hviezdičku dať musím. Dopozerať to ale bolo ozaj tažké. Je už naozaj smiešne čo pridáva netflix do svojej služby. 1* ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná, sexistická a prázdná splácanina plná reklam, plus obraz odporně povrchního, konzumního života, ve kterém zúčastnění směšně hledají city a snad dokonce i lásku. Špindl jako nestoudný hampejz, osobně nechápu, jak s tímto vůbec může někdo předstoupit před diváky, maximální tvůrčí ostuda a humor, jenž by se vešel do desetiminutového filmečku, který by možná dopadl i procentuálně lépe. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocená komedie. Já se překvapivě bavil a párkrát i slušně nahlas zasmál. Příběh zde vlastně není, tři sestry jedou na Špindl zažít dobrodružství, kde krom lyžování dojde na alkohol i sex, což mě neomrzí nikdy. Kateřina Klausová je ke všemu k pomilování a potěší i účast známějších českých osobností. Nevím jestli je to tím, že žiji v Irsku a česká řeč i film mi chybí, ale já si to užil. 70% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film bez zápletky, děje či sympatických postav. Horské veselohry se dobře prodávají. Vidíme hollywoodské berličky jako oslovování diváka nebo zpověď hrdinky. Mlhavé přísliby romantiky - "Špindl není jen o lyžování. Předvedou se názorně všechny sponzoři (název areálu na bundě lyžařského instruktora) klišé jako pády na svahu , dialogy typu "řekni mi o sobě něco, třeba co právě čteš", karaoke, seznamka, lidé s trenkama na mrazu , alkoholové opojení. Epizodní postavy se objeví a najednou zmizí... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama