Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám jinou možnost, než tvůrčí dvojici Pawlowská- Renč pogratulovat, dosáhli totiž u mě jasného prvenství- takovou příšernost jsem letos ještě neviděl, a to zahrnuje i jinou katasrofu: Jak se moří revizoři. Už po úvodních třech minutách jsem měl o hodnocení vcelku jasno a konce filmu jsem se dočkal jen díky skvělému tlačítku ffw. Pro tuto sračku (omluvte mou francouzštinu, ale nemohl jsem jinak) nemám jediného dobrého slova. Myslel jsem si, že největším problémem Haliny Pawlowské je příliš kladný vztah k jídlu, ale po dnešku je mi už jasné, že to musí být halucinogeny. Jeden odpad je za tento výblitek choré mysli málo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od teď věřím, že existuje nebe, protože jsem na vlastní oči viděl peklo. U Danteho někde mezi žleby zla a propastí krčí se tahle hra na schovávanou s humorem a Miloš by měl pro Filipa za Deník Oliny Mexičanky už pomalu chystat medaili Za zásluhy II. stupně.. Trapný bizár střídající ubohost se zoufalstvím, karikaturní postavy vesměs na zvracení. To trio mariachi je tam jako Bronsonův Harmonika. Když mají střílet, hrají.. ()

Reklama

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Zameťte, pokliďte, tohle je spolehlivě největší žumpa této dekády. Může mi někdo sakra vysvětlit, do čeho jdou peníze daňových poplatníků? Výroba filmu byla totiž podpořena Státním fondem kinematografie. To je na defenestraci. Dementní, slaboduché, filmařsky všechno špatně. Karikatury, pitvoření, nedůstojnost. Bylo to k nevydržení, bylo mi stydno. Utrpení svatého Šebestiána a k tomu mi během sledování vyskákal ekzém. Marně jsem hledal jakékoliv hodnocení ještě níže, než je v té roletce odpad. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Klára Issová hraje jak o život, běhá, skáče do vody, ukazuje prsa, svlíká se v milostných scénách, mluví sprostě, ukazuje grimasy na sto způsobů... jenže to moc platné není, oceňuji snahu o jakousi crazy komedii, ale prostě to moc nefunguje a hlavně to moc vtipné není ( pobavili mne jen tři věci, koupě kalhot a jejich hodnocení prodavačkou, sex s Krausem a indián Mitaš ). Co funguje na papíře se bohužel nepodařilo přenést na plátno. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Je velmi jednoduche dat tomuto vytvoru odpad, ale dam dve hvezdicky. Jednu za to, ze jsem to cekal horsi a druhou za Issovou, ktera roli zoufale zeny zvladla dobre. Nechapu ale, jak ji mohli obsadit i do role maturantky a jako jeji matku povolat Alici Bendovou... Sice mela hlavni akterka prezdivku "Mexicanka", ale kapela tam byla jako pest na oko, spise to vypadalo jako dohozeny kseft kamaradum. Chapu, ze tam chtela Pawlowska narvat trochu rodne hroudy, ale Huculove tam byli fakt zbytecni. Rad bych se od Rence jeste dockal nejakeho opravdu dobreho filmu, pomalu ale prestavam verit. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu hraje a zpívá reálná skupina Mariachi Espuelas, která se zaměřuje na mexickou lidovou hudbu. (ČSFD)
  • Prvá klapka snímku padla začiatkom júla. (classic)

Reklama

Reklama