Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalí "umělci" točí zoufalé filmy. Slovo zoufalství v tomto případě získává nový, dosud nepoznaný rozměr. Jeden z nejhorších sajrajtů, které jsem kdy chtěl vidět. Do konce to nedám, dvacet minut mi na hodnocení stačilo. Lidi, vezměte rozum do hrsti, pod tohle se přece nemůžete podepsat. To jsme na tom jako národ vážně tak špatně? To tu nemáme scénáře, které by před touhle šíleností dostaly přednost? Nebo jsme na tom naopak tak dobře, že se tu natočí všechno, co někdo vybleje na papír nebo do počítače? Tak to přece není. Kolika lidem tohle prošlo rukama? Vždyť vám muselo být jasný, že pácháte div ne zločin. Za tohle bych zavíral, prakticky v každé profesi mají lidé trestně právní odpovědnost, tak proč ne u filmu, kde se utrácejí desítky miliónů..? ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý režisér natočil zoufalý film. Chtěl jsem dát hvězdičku aspoň za sexy Issovou, ale ne, fakt to nejde. Snažil jsem se u té komedie nějak vypnout, abych ji líp docenil, ale sakra, nešlo to. Vtipné momenty jsou buď trapné, WTF, nevtipné a ty nejlepší nedotažené. Knižní předlohu jsem nečetl, nemám rád Pawlovskou a vzhledově se mi naprosto hnusí (asi mi budou skoro všichni rozumět, proč) a ani nechci. Ten scénář je tak strašně zoufalý, že by z něj dobrý film nevytáhl snad ani nejlepší český režisér. Celé je to takové připitomělé, ale není to vtipné. Prvních 20 minut to je sice pitomé, ale aspoň mě zajímalo, co bude dál, a pak to byla nuda, trapná nuda. Spousta postav je zde zbytečných a ve filmu vůbec být nemuseli. Prostě je to takový ten typický český zmršený pokus o komedii. ()

Reklama

malylada odpad!

všechny recenze uživatele

Každý rok česká kinematografie vyprodukuje pár zbytečných a trapných komedií, které cílí na určitou skupinu národa. Nechci se nikoho dotknout. Určitým způsobem se dají překousnout, zakroutit hlavou a přemýšlet nad jednou hvězdičkou za pár vtipných scének. U zoufalých žen tomu není jinak. Chybí náznaku kloudné zápletky, přehlídka trapného hraní, reklama na všechny možné produkty, ale bohužel nejen to. Po projekci musím stále přemýšlet, jak se může zrodit něco tak zrůdného a jestli je tvůrce opravdu jen nevkusný člověk. Dlouho jsem nezažil, aby ve mě většina dialogů, hašteření vzbuzovaly pocit zhnusení a odporu do takové míry. Toto není odpad, ale nejtemnější kout kanálu a Filip Renč asi ztratil jakoukoli soudnost. Jestli dostal vyznamenání od prezidenta republiky za přínos českému filmu, měl by raději zůstat u natáčení předvolebních kampaní.......0/10 ()

bari68 

všechny recenze uživatele

.....aneb zoufalé scenáře dělají zoufalé filmy. ...či, zúfalí režiséri ?.... , neviem, aké slová sa tu dajú ešte použiť, pretože týchto prívlastkov by sa tu našlo neúrekom. Nevtipné , nevkusné a hlavne trápne laciné ,,vtipy,, - asi tak tento film v kocke. A také malé detaily, napr. že tu herci rovnakej generácie robia matky a otcov svojim deťom snáď radšej v záplave patosu je aj zbytočné spomínať. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám jinou možnost, než tvůrčí dvojici Pawlowská- Renč pogratulovat, dosáhli totiž u mě jasného prvenství- takovou příšernost jsem letos ještě neviděl, a to zahrnuje i jinou katasrofu: Jak se moří revizoři. Už po úvodních třech minutách jsem měl o hodnocení vcelku jasno a konce filmu jsem se dočkal jen díky skvělému tlačítku ffw. Pro tuto sračku (omluvte mou francouzštinu, ale nemohl jsem jinak) nemám jediného dobrého slova. Myslel jsem si, že největším problémem Haliny Pawlowské je příliš kladný vztah k jídlu, ale po dnešku je mi už jasné, že to musí být halucinogeny. Jeden odpad je za tento výblitek choré mysli málo. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Kromě Prahy se film natáčel v obci Pecka, odkud hlavní hrdinka pocházela. (rakovnik)
  • Prvá klapka snímku padla začiatkom júla. (classic)

Reklama

Reklama